Lasitaide. Keramiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
PM&M:stä voi etsiä tunnettujen posliinin valmistajien tietoja ja tuotantoa sekä leimoja.
Sivuston kieli: 
https://www.porcelainmarksandmore.com/

Näytä enemmän
Verkkonäyttely esittelee pääosin Lohjan Museon kokoelmiin kuuluvaa Arabian tuotantoa 1800-luvun lopulta 1970-luvulle. Sivuilla on tietoa myös taiteilijoista, joiden suunnittelemia malleja tai koristeita on esillä näyttelyssä.
Sivuston kieli: 
https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/lohjan-museo/nayttelyt/verkkonayttely-arabiaa-astioiden-aat...

Näytä enemmän
Delftin taidemuseon julkaisee kuvia ja kuvausta Delftin sinisen posliinista. Sivustosta löytyy tietoa siitä, millaista on alkuperäinen Delftin sininen sekä sanastoa, listaus leimoista sekä mahdollisuus lähettää kuvia omista keräilyesineistä sivustolle.
Sivuston kieli: 
https://www.delftsaardewerk.nl/en

Näytä enemmän
Arabian sivuilla esitellään posliinitehtaan tuotteet ja suunnittelijat sekä tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista. Lisäksi annetaan lahjavihjeitä ja vastauksia posliiniesineiden hoitoa ja tunnistusta koskeviin kysymyksiin. Sivuilta löytyy myös Designor-yhtymään kuuluvien Arabian, Hackmanin, Iittalan ja Rörstrandin tuotteisiin ja muotoiljoihin kohdistuva hakumahdollisuus.
Sivuston kieli: 
https://arabia.fi

Näytä enemmän
Kiinalaisen posliiniesineistön keräilijän sivusto. Sivuilla mm. posliiniesineissä esiintyvien symbolien selityksiä, sanasto, Kiinan historia lyhyesti, kronologia kiinalaisista dynastioista sekä linkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.gotheborg.com

Näytä enemmän
Signaturer.se sisältää keramiikka- ja posliinitehtaiden leimoja ja taiteilijoiden allekirjoituksia sekä nimilyhenteitä avattuina. Hakemistossa on leimoja erityisesti Ruotsista, mutta myös muualta Euroopasta. Arabian posliinitehdas ja Kupittaan savi ovat mukana kokoelmassa.
Sivuston kieli: 
https://www.signaturer.se/

Näytä enemmän