Lasitaide. Keramiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Designmuseon kokoelmiin perustuvassa verkkonäyttelyssä voi tutustua Arabian tehtaan historiaan, tuotteisiin ja valmistus- ja koristelutekniikoihin. Tietoa esineistä voi hakea leiman, koristelun ja suunnittelijan mukaan.
Sivuston kieli: 
http://arabia.kokoelma.fi

Näytä enemmän
Verkkonäyttely esittelee pääosin Lohjan Museon kokoelmiin kuuluvaa Arabian tuotantoa 1800-luvun lopulta 1970-luvulle. Sivuilla on tietoa myös taiteilijoista, joiden suunnittelemia malleja tai koristeita on esillä näyttelyssä.
Sivuston kieli: 
https://www.lohja.fi/vapaa-aika-liikunta/lohjan-museo/nayttelyt/verkkonayttely-arabiaa-astioiden-aat...

Näytä enemmän
Ruotsalaista keramiikkaa ja lasitaidetta, asioita ja niiden historiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.rorstrand.se/

Näytä enemmän
IIttalan legendaarisia malleja ja uudempiakin. Esineitä kuvataan, samoin niiden syntyhistoriaa ja muotoilijan historiaa.
https://www.iittala.com/

Näytä enemmän
Keramiikan ja käsiteollisuuden esittelyjä ja arviointeja.
Sivuston kieli: 
https://www.ceramicreview.com

Näytä enemmän
Pentik Oy:n kotisivuilla kerrotaan Pentik-tarina eli Anu Pentikin sekä hänen yrityksensä historiaa. Sivuilla on myös tuotteidein esittely.
Sivuston kieli: 
https://www.pentik.fi

Näytä enemmän
Napolin arkeologisen museon kokoelmista löytyy Napolin seudulta ja Pompejista kaivettuja esineitä, seinämaalauksia, veistoksia sekä reliefejä. Esineistä otettujen kuvien yhteydessä on kuvaus esineestä, sen löytöpaikasta, sen merkityksestä sekä ajoitus.
Sivuston kieli: 
https://mannapoli.it/en/collezionien/

Näytä enemmän
Signaturer.se sisältää keramiikka- ja posliinitehtaiden leimoja ja taiteilijoiden allekirjoituksia sekä nimilyhenteitä avattuina. Hakemistossa on leimoja erityisesti Ruotsista, mutta myös muualta Euroopasta. Arabian posliinitehdas ja Kupittaan savi ovat mukana kokoelmassa.
Sivuston kieli: 
https://www.signaturer.se/

Näytä enemmän