85 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Oppaassa on asiaa kasvutavasta ja kasvupaikkavaatimuksista aina viljelyn kustannuksiin ja ympäristövaikutuksiin. Julkaisu on pdf-tiedostona.
http://www.mtt.fi/met/pdf/met1b.pdf

Näytä enemmän
Sivuilla on pihaan tarkoitettuja uima-allasmalleja sekä tietoa uima-altaan puhdistuksesta ja muusta hoidosta.
http://www.allas.fi

Näytä enemmän
Ruotsalainen laaja ja monipuolinen puutarha-aiheinen kotisivusto. Ajankohtaista tietoa kasvilajikkeista, puutarhatöistä ja alan tapahtumista, kysymys-ja vastauspalsta, osto-,myynti-ja vaihto-osasto, tietoja avoimista puutarhoista sekä puutarha- ja siemenkaupoista. Sivulta on myös paljon linkkejä muille puutarha-aiheisille kotisivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.odla.nu

Näytä enemmän
Pihan ja puutarhan hoitoa sekä viherrakennusta insinöörin silmin ja käsin.
Sivuston kieli: 
http://www.kasvimaa.fi/blogi

Näytä enemmän
Tutkimuskeskuksen esittely, tutkimus- ja koetoiminta, tietoa juurikkaan viljelystä ja Juurikassarka-lehden numerot luettavana pdf-muodossa.
http://www.sjt.fi

Näytä enemmän
Viherympäristöliitto ry on viheralan valtakunnallinen keskusjärjestö sekä viheralan kehittämisen ja ammattialan tunnetuksi tekemisen kattojärjestö. Sivuilta löytyy tietoja liiton toiminnasta, palveluista, jäsenistä, koulutuksesta ja julkaisuista.
Sivuston kieli: 
http://www.vyl.fi

Näytä enemmän
Marttojen puutarhasivuilla neuvotaan pihan ja puutarhan hoidossa sekä suunnittelussa. Myös huonekasveista annetaan tietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.martat.fi/puutarha/

Näytä enemmän
Kasvikortistosta voi etsiä tietoa ominaisuuksista ja hoidosta niiden nimillä tai ominaisuuksilla. Kasvit on myös jaoteltu selattaviin ryhmiin: puut, pensaat, perennat, kesäkukat, köynnöskasvit, vihannekset ja juurekset, mausteet ja yrtit, hedelmät ja marjat, huonekasvit ja luonnonvaraiset kasvit.
Sivuston kieli: 
http://puutarha.net/suorakanava/kasvikirjahaku.asp

Näytä enemmän
Tips om trädgårdsodling, med betoning på fruktträd. Även fakta om skadedjur och växttips med zonkartor. Sida för barn som behandlar trädgård, djur och natur.
Sivuston kieli: 
http://www.odlingstips.com

Näytä enemmän
Käsikirja kiinteistön pihatöihin on osa Taloyhtiö.net -portaalia. Oppaan verkkoversio hieman suppeampi kuin painettu kirja.
http://www.taloyhtio.net/asuminen/pihaopas

Näytä enemmän
Opas jakaantuu puutarhatietoa tarjoavaan osioon ja puutarha-alan yrityshakuun. Puutarha-osio on tuotettu yhteistyössä Biolanin kanssa ja se sisältää perustietoa maanparannuksesta, kasvien ja vihannesten kasvattamisesta ja kompostoinnista. Yrityshaussa hakusana voi olla tuote, palvelu, yrityksen nimi tai sijainti. Osoitetta näpäyttämällä näkee yrityksen sijainnin kartalla.
http://www.puutarhaopas.com

Näytä enemmän
Kotilieden puutarhablogissa liikutaan ajassa, seurataan Kaisi Koivumäen pihan vuotta ja esitellään lyhyesti lukijoiden puutarhoja. Viherpeukalon oppaassa neuvotaan puutarhakasvien istutuksessa ja kasvatuksessa.
Sivuston kieli: 
http://www.kotiliesi.fi/puutarha

Näytä enemmän
Aiheita ovat ruukkupuutarha, japanilainen puutarha ja bonsai, kukkapuutarha, ruusutarha ja vihannesten viljely. Artikkelit ovat hyvin niukasti kuvitettuja.
http://www.helpfulgardener.com

Näytä enemmän
Frantisek Staudin inspiroiva valokuvakokoelma japanilaisista kivi- ja sammalpuutarhoista.
http://phototravels.net/japan/photo-gallery/japanese-rock-gardens.html

Näytä enemmän
Artikkeleita puutarhanhoidosta ja -suunnittelusta, muun muassa luomupuutarhanhoidosta, kasvien leikkaamisesta ja kasvien tuholaisista.
Sivuston kieli: 
http://gardening.about.com

Näytä enemmän
Ympäristöhallinnon verkkosivuilla kerrotaan yleisesti Suomeen kotiutuneista vieraslajeista, sekä eläimistä että kasveista. Sisältää myös PDF-muotoisen luettelon luonnolle haitallisista koristekasveista, joidenkin kasvilajien esittelyt, ohjeita lajien leviämisen estämiseksi sekä vapaasti käytettäviä kuvia vieraista kasvilajeista.
http://www.ymparisto.fi/vieraslajit

Näytä enemmän
Farmit on maa- ja metsätalouden palvelukanava, joka on suunnattu sekä tuottajille että kuluttajille. Sivuilta saa tietoa kasvinviljely-, kotieläin- ja metsätuotannosta. Kuluttajille suunnattua tietoa elintarvikkeista ja ruoan tuottajista. Linkkejä, uutisia, keskusteluryhmiä.
Sivuston kieli: 
http://www.farmit.net

Näytä enemmän
Nämä kaupunkisissit valtaavat huonosti hoidettuja maaplänttejä ja tekevät niistä kasvimaita ja kukkapenkkejä. Blogin on aloittanut lontoolainen Richard Reynolds, ja siinä raportoidaan kuvin ja sanoin salaisista kaupunkien kaunistamisoperaatioista.
http://www.guerrillagardening.org

Näytä enemmän
Nordens största trädgårdstidningen
http://www.alltomtradgard.se

Näytä enemmän
Plants for a Future on Cornwallissa sijaitseva yhteisö, joka tutkii maanviljelyä kestävän kehityksen kannalta. Sivusto sisältää mm. vaihtoehtoisten syötävien tai muuten hyödyllisten kasvien tietokannan.
Sivuston kieli: 
http://www.comp.leeds.ac.uk/pfaf/index.html

Näytä enemmän
Painettu lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Nettisivulla on mm. keskustelupalsta ja artikkeleita. Artikkelien lukeminen edellyttää rekisteröitymistä.
http://www.omapiha.info

Näytä enemmän
Kotipuutarhan satoa viehättävästi esiteltynä. Myös yrtinkasvatusohjeita ja raikkaita reseptejä.
http://www.kaskummaa.net/Puutarha/puutarha.htm

Näytä enemmän
Ylen ohjelmasivuilta löytyy vastauksia puutarhanhoitoa koskeviin kysymyksiin, videoita ja katsojien vinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.yle.fi/puutarhaunelmia

Näytä enemmän
Artikkeli puutarhakasvien siementen keräämisestä ja säilyttämisestä.
http://www.urbanext.uiuc.edu/hortihints/0008c.html

Näytä enemmän
Erittäin tulisen paprikan syöminen aiheuttaa hyvänolon tunteen ja voimakkaasta chilistä voi tulla jopa riippuvaiseksi, kerrotaan sivulla. Yllin kyllin tietoa chilin (paprikan) eri lajeista ja kotikasvatuksesta, reseptitietokanta ja keskustelua kaikesta aiheeseen liittyvästä.
Sivuston kieli: 
infernochili.net

Näytä enemmän
Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti alan ammattilaisille. Nettisivulla on uutisia ja artikkeleita, koko artikkelin lukeminen edellyttää ilmaista rekisteröitymistä.
Sivuston kieli: 
http://www.puutarha-sanomat.net

Näytä enemmän
Tietoa siemenperunan tuotannosta ja Siemenperunakeskuksen toiminnasta. Suomessa viljeltävien perunalajikkeiden esittely: lajikkeiden käyttötiedot ja viljelyominaisuudet.
Sivuston kieli: 
http://spk.fi/

Näytä enemmän
Pihan suunnittelu- ja hoito-ohjeita viherpeukaloille, tietoa pienen kirjan verran. Kotipuutarhaan sopivat hyötykasvit, perennat, puut ja pensaat, kasvien istutus, nurmikon perustus, hedelmäpuiden hoito ja kompostointi. Vinkkejä myös pihakäytävän ja oleskelutilan rakentamiseen ja huonekasvien hoitoon.
Sivuston kieli: 
http://www.puutarha.net

Näytä enemmän

Sivut