Hammaslääketiede

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Information om tandvård, tandvärk, munhälsa och käkledsbesvär - inkl. avdelningar särskilt för barn resp. åldringar. Portalen är ett samarbete svenska MedLearn och Karolinska Institutet emellan.
Sivuston kieli: 
http://www.tandvardsguiden.com

Näytä enemmän
Finlands tandläkarforbund är ntressebevaknings- och expertorganisationen för tandläkare. Information om förbundet och god munhälsa.
Sivuston kieli: 
https://www.hammaslaakariliitto.fi/sv

Näytä enemmän
Suunterveyden opetusmateriaali alakoulun opettajille. Oppaassa käsitellään mm. hampaiden rakennetta ja harjausta, suunterveyttä ja ravintoa sekä suun sairauksia ja hammaseroosiota.
Sivuston kieli: 
https://www.hammaslaakariliitto.fi/sites/default/files/mediafiles/jasensivusto/tyoelama_ja_edunvalvo...

Näytä enemmän
I love suu -kampanjan sivustolla on tietoa suun terveydestä ja sen hoidosta. Omahoito-osuudessa kerrotaan hampaiden hoidosta sekä suun sairauksien ehkäisystä, suun sairaudet kuvataan ja annetaan käypä hoito -ohjeita. Sivustossa on tietoa hyvästä ja suun terveyttä edistävästä ravinnosta, hammastohtorin vinkit sekä testejä, joilla voi tarkistaa, onko suun terveyden hoito kunnossa.
Sivuston kieli: 
https://ilovesuu.fi/

Näytä enemmän
Opas tarjoaa tietoa suun ja hampaiden terveydenhoidosta. Siinä käsitellään suun rakennetta, hampaiden kehittymistä ja toimintaa, hampaiden ja suun puhdistamista, ravinnon merkitystä sekä hammas- ja suusairauksia. Opas soveltuu terveydenhuollon peruskoulutukseen ja terveystiedon opetukseen sekä tietolähteeksi kaikille suun terveydestä kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisalto/terve-suu

Näytä enemmän
Artikkeli sisältää tietoa suun terveydestä ja kroonisista sairauksista sekä niiden yhteyksistä.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/duo/duo13864.pdf

Näytä enemmän
Sivusto sisältää tietoa niin ammattilaisille, alalle aikoville kuin maallikoillekin. Yhteystiedot kuntien hammashoitopalveluihin. Laaja tietopaketti suun ja hampaiden terveydenhoidosta sekä erilaisista suuongelmista mm. nuuskan ja tupakan vaikutuksista suun sairauksiin.
Sivuston kieli: 
https://www.hammaslaakariliitto.fi/

Näytä enemmän
Täällä on tietoa suunterveydestä, eri ikäkausina suunterveyteen vaikuttavista tekijöistä, suun sairauksista ja tapaturmista, hammaslääkärin tekemistä hoitotoimenpiteistä sekä terveydenhuollon palveluista.
Sivuston kieli: 
https://www.hammaslaakariliitto.fi/fi/suunterveys

Näytä enemmän
Metropolian opiskelijoiden ylläpitämät sanastot sisältävät suun terveyteen liittyvien sanojen käännöksiä eri kielillä.
Sivuston kieli: 
https://www.metropolia.fi/fi/asiakastyot-ja-palvelut/suunhoidon-opetusklinikka/monikieliset-suun-ter...

Näytä enemmän
Suunterveyskampanja kannustaa kaikkia huolehtimaan elinikäisestä suunterveydestä ja olemaan esimerkkinä pienemmille. Sivuilla on tietoa, testejä ja tietoiskuvideoita suunterveydestä.
Sivuston kieli: 
https://avaasuu.fi/

Näytä enemmän
Suomen Hammaslääkäriliiton sivuilla on hampaiden hoito-ohjeita sekä tietoa erilaisista hampaisiin ja suuhun liittyvistä taudeista ja niiden hoidosta, oikomishoidoista ja hammasproteeseista.
Sivuston kieli: 
https://www.hammaslaakariliitto.fi/fi/suunterveys/yleistietoa-suunterveydesta

Näytä enemmän