48 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Gemensam ansökan till yrkes- och gymnasieutbildning.
Sivuston kieli: 
https://www.studieval.fi

Näytä enemmän
Suomen konservatorioliiton sivuilla on tietoa liiton ja sen jäsenoppilaitosten toiminnasta sekä musiikkialan koulutuksesta.
http://www.consa.fi/index.php

Näytä enemmän
Selkokielinen opas on tarkoitettu tueksi koulutus- ja uravalintaansa tekeville monikulttuurisille nuorille.
Sivuston kieli: 
http://samalleviivalle.fi/opas/

Näytä enemmän
Musikhuset är centrum för finlandssvensk musikutbildning. Här utbildas musikstuderande i alla åldrar. Den professionella yrkeshögskoleutbildningen bedrivs i Novias regi. Här finns också Yrkesakademin i Österbotten - YA! som utbildar unga entreprenörer inom musikområdet, samt Jakobstadsnejdens musikinstitut som framgångsrikt förädlat nejdens yngsta musikanter sedan år 1974.
Sivuston kieli: 
http://www.musikhuset.fi

Näytä enemmän
Turun kauppakorkeakoulun Pk-instituutin laatimalla sivustolla on etäopiskelukursseja moduleina: Yrittäjyys yksilötasolla, Liiketoiminta, Yrityksen dynamiikka, Tuotanto ja markkinointi, Yrittäjyys yhteiskunnassa
Sivuston kieli: 
http://www2.edu.fi/etalukio/yrittajyysvayla

Näytä enemmän
Studium on Helsingin yliopiston Tutkimus- ja koulutuskeskus Palmenian tuottama täydennyskoulutuksen verkkopalvelu yksilöille, yrityksille ja muille työtyhteisöille. Sivuilla on tietoa täydennyskoulutustarjonnasta, räätälöidyistä koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluista sekä Kehittymisen työvälineet –koulutuspalvelusta.
Sivuston kieli: 
http://www.studium.helsinki.fi

Näytä enemmän
Porin ammattiopiston sivuilla kerrotaan oppilaitoksen tarjoamista koulutusaloista ja tutkinnoista. Lisäksi tietoa täydennyskoulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.porinammattiopisto.fi/sivu.aspx?taso=0&id=15

Näytä enemmän
Åbolands Yrkesinstituts webbplats innehåller information om skolans utbildningslinjer. Kontaktuppgifter och länkförteckning ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.abolandsyrkesinstitut.fi

Näytä enemmän
Prakticum är en mångbranschskola med utbildning inom handel och administration, social- och hälsovård samt teknik, turism, kosthåll och ekonomi i södra Finland. På webbplatsen presenteras utbildningslinjerna och övrig kursverksamhet. Kontaktuppgifter ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.prakticum.net

Näytä enemmän
Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliiton ylläpitämä TJS on AKAVAn ja STTK:n yhteinen koulutus- ja kulttuurijärjestö, joka mm. suunnittelee ja toteuttaa valmiita kurssipaketteja. Sivulla on tiedot koulutuksesta, kehittämis- ja tutkimuspalveluista sekä julkaisujen verkkokauppa.
http://www.tjs-opintokeskus.fi

Näytä enemmän
Tekniikan täydennyskouluttaja, ammatillisia aikuistutkintoja
Sivuston kieli: 
http://www.ael.fi

Näytä enemmän
Kotisivuilla on tietoja Suomen kansanopistoista, niiden tarjoamista koulutusmahdollisuuksista sekä ajankohtaisista tapahtumista. Tietoa löytyy myös Suomen kansanopistoyhdistyksestä, sen toiminnasta ja historiasta. Sivuilta on pääsy myös Kansanopisto-lehteen.
Sivuston kieli: 
http://www.kansanopistot.fi

Näytä enemmän
Kansainvälisen kaupan koulutuskeskus antaa Suomen ulkomaankauppaa ja elinkeinoelämän kansainvälistymistä tukevaa koulutusta.
http://www.fintra.fi

Näytä enemmän
Kotisivuilla esitellään Markkinointi-instituutin tarjoamaa jatkokoulutusta aikuisopiskelijoille. Opetus on monimuoto-opetusta, pääasiassa etäopiskeluna. Tarjolla on 56 eri koulutusohjelmaa, mm. markkinointi, liike-elämän kielikoulutus sekä logistiikka.
Sivuston kieli: 
http://www.markinst.fi

Näytä enemmän
Nuorten työpajatoiminta, yleiset perusteet sekä suositukset. Nuorten työpajat ovat alle 29-vuotiaille työttömille nuorille tarkoitettua toimintaa.
Sivuston kieli: 
http://www.minedu.fi/OPM/Nuoriso/nuorisotyoen_kohteet_ja_rahoitus/tyoepajat/

Näytä enemmän
Suomen Yrittäjäopisto on liikealan ammatillinen erikoisoppilaitos, joka on erikoistunut yrittäjäkoulutukseen, tietojenkäsittelyn, hallinnon ja kaupan koulutukseen.
http://www.syo.fi

Näytä enemmän
Yritysakatemiassa on tarjolla koulutusta yrityselämän tarpeisiin. Sivuilta löytyy tarjonta, yhteystiedot ja informaatiota räätälöidystä koulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.yritysakatemia.fi/index.phtml?A=ShowCourse&menu_id=23&topmenu_id=23&courseID=142

Näytä enemmän
TIEKE:n ylläpitämä, kaikille avoin palvelu sisältää tietoa koko maassa tarjottavasta lyhytkestoisesta aikuis- ja henkilöstökoulutuksesta. Halutessasi saat käyttöösi vahtipalvelun, joka seuraa puolestasi uutta kurssitarjontaa.
http://www.kurssihaku.fi

Näytä enemmän
- Näyttötutkintojen järjestäjien yhteistyöelimen kotisivulla on mm. näyttötutkintoaineistojen tilauslomake, tietoa ALVARin järjestämästä koulutuksesta, ohjeita ja tarvittavia lomakkeita näytön etenemisjärjestyksessä sekä näyttötutkinnot aloilla, jotka ovat mukana ALVARissa.
http://www.alvar.fi

Näytä enemmän
Aikuis-koulutus.fi auttaa sinua joka haluat löytää tietoa Suomessa järjestettävästä aikuiskoulutuksesta. Koulutusvaihtoehdoista kerrotaan mm. sisäänpääsyvaatimukset ja hakumenettely, koulutuksen sisältö ja kesto sekä mahdolliset kustannukset.
http://www.aikuis-koulutus.fi

Näytä enemmän
Toiminnan esittelyä, mm. oppisopimuksesta.
http://www.keuda.fi/portal/

Näytä enemmän
De fristående examina är ett examenssystem, speciellt avsett för vuxenbefolkningen. På sidan presenteras dessa examina samt hur de avläggs, examina som avläggs i form av olika yrkesprov, förberedande utbildning samt ofta förkommande frågor i anslutning till examina. Länk till Utbildningsstyrelsens Internetbokhandel för betställning av material.
Sivuston kieli: 
http://www.oph.fi/utbildning_och_examina/yrkesutbildning/fristaende_examina

Näytä enemmän
Sivut kertovat oppilaitoksessa suoritettavista ammattitutkinnoista, opiskelumahdollisuuksista ja oppisopimuskoulutuksesta. Sivuilla kuvaillaan myös palveluita, joita oppilaitos tarjoaa yrityksille.
Sivuston kieli: 
http://www.slk.fi

Näytä enemmän
Tietoa Kokkolassa sijaitsevan taidekoulun opinnoista ja kouluun hakemisesta.
http://nordiskakonstskolan.org

Näytä enemmän
Oppilaitos tarjoaa tutkintotavoitteisen koulutuksen lisäksi räätälöityjä koulutuspalveluja. Sivuilla on informaatiota koulutustarjonnasta näyttötutkinnoista, oppisopimuksesta, kehittämishankkeista ja työelämäpalveluista.
http://www.ksak.fi

Näytä enemmän
Herkkuammatti.fi tarjoaa tietoa ravitsemisalan koulutuksesta ja työmahdollisuuksista erilaisissa ammattikeittiöissä. Uratarinoista löytyy alalla toimivien kokemuksia työstä ja opiskelusta.
http://www.herkkuammatti.fi/pages/index.php

Näytä enemmän
OpsoRekry palvelee pirkanmaalaisia työnantajia ja työnhakijoita. Sivustolta saa tietoa oppisopimuksesta. Työnantaja voi etsiä työnhakuprofiileista itselleen sopivaa oppisopimustyöntekijää maksutta.
Sivuston kieli: 
https://opsorekry.fi/

Näytä enemmän
Kopase välittää tietoa Etelä-Savon alueen tarjoamista opiskelumahdollisuuksista aikuiselle opiskelijalle. Palvelusta löytyy sekä lyhytkursseja että pitkäkestoista koulutusta.
Sivuston kieli: 
http://www.kopase.fi

Näytä enemmän
Koulutusnetti tarjoaa tietoa erilaisista opiskeluvaihtoehdoista ja siitä, miten eri oppilaitoksiin haetaan. Lisäksi on tietoa valintaperusteista. Hakupalvelusta voi etsiä koulutuksia, tutkintoja, alojen kuvauksia ja oppilaitosten yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
http://www.koulutusnetti.fi

Näytä enemmän

Sivut