104 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Verkkokauppa niille, jotka haluavat somistaa kotiaan vanhahtavilla, nostalgisilla ja pastellinvärisillä asioilla.
http://www.ihanaliving.fi

Näytä enemmän
Valaisimien verkkokauppaa ylläpitää Nokian Sähkötalo Oy. Ostokset toimitetaan postitse ja maksetaan verkkopankissa tai postiennakolla.
http://www.lamppukauppa.fi

Näytä enemmän
Nettimyymälässä on suomalaisten lasitaiteilijoiden, -suunnittelijoiden ja lasinpuhaltajien valmistamia ja suunnittelemia esineitä. Maksaa voi verkkopankissa tilauksen yhteydessä tai postiennakolla.
Sivuston kieli: 
http://www.suomalaistalasia.fi

Näytä enemmän
Ad-Lux Oy:n valaistussuunnittelija Ilkka Pekanheimo on arvioinut asuntomessutalojen valaistusratkaisuja vuodesta 1999 alkaen. Sivulla on talokohtaiset arviot, lyhyt katsaus arviointeihin ja taustatietoja. Muutamaa ensimmäistä lukuunottamatta talokohtaiset arvioinnit sisältävät runsaasti valokuvia.
http://www.adlux.fi/public/koti/asuntomessuvalaistus.html

Näytä enemmän
Esineitä, tekstiileitä ja kalusteita Country House -tyylisestä sisustuksestä kiinnostuneille. Tavarat toimitetaan postitse. Maksaa voi ennakkolaskulla tai postiennakolla.
Sivuston kieli: 
http://www.talomaalla.fi

Näytä enemmän
Suomalaisen puoliantiikin verkkokaupassa on mm. astioita, huonekaluja ja koriste-esineitä. Tuotevalikoiman lisäksi sivuilla on muutakin tutkittavaa: virtuaalimyymälä, Arabian koristekirjasto ja tehdyt arvioinnit. Ostokset tulevat postiin ja ne voi maksaa pankkitilisiirtona, postiennakolla tai luottokortilla.
http://www.laatutavara.com

Näytä enemmän
Myy verkkokaupassaan Suomessa suunniteltuja, käsinpainettuja tekstiilejä: paitoja, tyynyliinoja, kaita- ja kattausliinoja jne..
http://www.ellalime.com

Näytä enemmän
Valikoimassa on kodin tekstiilejä: verhoja, tyynynpäällisiä, pöytäliinoja, peittoja... Maksutavat ovat Nordean tai Sampo Pankin verkkopankkimaksut, ennakkomaksut ja postiennakko.
http://www.windy.fi

Näytä enemmän
Verkkokaupan kautta voi tilata akvarelleja ja öljyvärimaalauksia ja taidejulisteita. Teokset toimitetaan postiin ja maksetaan noudettaessa postiennakolla.
Sivuston kieli: 
http://sisustustaide.com

Näytä enemmän
Sisustusalan lehdessä on sisustusvinkkejä ja esim. kuukauden keittiön esittely.
Sivuston kieli: 
http://www.housebeautiful.com

Näytä enemmän
Kukkatarvikkeiden ja somisteiden verkkokaupasta saa mm. silkkikukkia, koristekiviä ja perustarvikkeita kukkasidontaan ja -askarteluun. Tilaukset maksetaan ennakkolaskulla.
Sivuston kieli: 
http://www.decoflower.fi

Näytä enemmän
Myynnissä on kotimaisia, käsityönä ja usein kierrätysmateriaaleista valmistettuja sisustus- ja käyttötekstiilejä kotiin. Tuotteet maksetaan postiennakolla tai ennakkomaksuna.
Sivuston kieli: 
http://www.ullakkopuoti.com

Näytä enemmän
Verkkokaupassa myydään sisustustekstiilejä- ja esineitä sekä John Sycholdin maalauksia ja Laura Sycholdin taidevalokuvia.
Sivuston kieli: 
http://www.lauras.fi

Näytä enemmän
Verkkokaupasta voi tilata mm. vetimet, mekanismit, varusteet sekä kalusteovet keittiöön ja kylpyhuoneeseen.
http://www.kotivaruste.net

Näytä enemmän
Verkkoputiikista saa keittiötarvikkeet, kynttilät ja valaisimet, pienkalusteet, tekstiilit, kellot ja muut koriste-esineet. Tilaus maksetaan ennakkoon laskulla, joka lähetetään sähköpostiin. Tuotteet toimitetaan postipakettina.
http://www.sisustus.net/putiikki

Näytä enemmän
Valikoimassa on mm. näyttely-, teatteri-, elokuvajulisteita. Ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä yleisimmillä luottokorteilla tai PayPalin välityksellä. Hinnat ovat dollareina.
Sivuston kieli: 
http://www.polishposter.com

Näytä enemmän
EMiDolla on käsityönä kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita pukeutumiseen kuten \verhonipsuista\ valmistettuja koruja. Sisustukseen sopivat puusta valmistetut sisustuskellot. Ostokset maksetaan tilisiirrolla tai postiennakolla.
Sivuston kieli: 
http://www.emido.fi

Näytä enemmän
Sisustamiseen liittyviin aihealueisiin on kerätty linkkejä alan yritysten sivuille. Kuvagalleriasta saa sisustusideoita. Vielä (maaliskuussa 07) suppeaa artikkelikokoelmaa voivat täydentää myös käyttäjät omilla jutuillaan.
Sivuston kieli: 
http://www.sisustus.net

Näytä enemmän
Verkkokauppa myy yksilöllisiä suomalaisia kodintekstiilejä, esim. huopia, ryijyjä ja koristetyynyjä. Tilaukset toimitetaan postiennakolla.
http://www.sisustusverkko.fi/kauppa/index.php

Näytä enemmän
Sisustus.com tarjoaa käyttäjille 3D-työkaluja sisustamisen ja tilanhallinnan avuksi. Palvelu on ilmainen ja se on suunnattu ennen kaikkea kuluttajille. Sivuilla voi esim. sisustaa erilaisia tiloja ja kaakeloida kylpyhuoneen virtuaalisesti. Palvelussa myös esitellään myynnissä olevia asuntoja ja tuotteita.
http://www.sisustus.com

Näytä enemmän
Vanhanajan huvilaromantiikkaa ja saaristotyyliä, lähinnä astioita, sisustustekstiilejä ja pienesineitä. Ostokset maksetaan ennakkomaksuna (minimitilaus 25 euroa).
http://www.villaveranda.net

Näytä enemmän
Kalustekauppa.com on suomalainen huonekalujen verkkokauppa, jonka tuotteista suuri osa on Suomessa valmistettuja.
http://www.kalustekauppa.com

Näytä enemmän
Suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita esittelevä ja myyvä verkkokauppasivusto
https://www.finnishdesignshop.com/index.php?country=72&language=fi

Näytä enemmän
Menneen ajan kaipuuta henkiviä pikkuesineitä ja pienhuonekaluja. Ostokset tilataan sähköpostilla ja maksetaan ennakkomaksuna tilille tai postiennakolla.
http://www.sateenkaarentaa.fi

Näytä enemmän
Verhoilijoiden yhteisiä ja yleisiä etuja valvovan liiton sivulla kerrotaan verhoilusta ja verhoilualan koulutuksesta. Liiton jäsenliikkeitä voi hakea alueittain. Huonkalukuvastoa voi käyttää apuna kustannusarvion pyytämisessä.
Sivuston kieli: 
http://verhoilijamestarienliitto.fi

Näytä enemmän
Sisustusalan verkkokauppa tarjoaa valmiita tuotekokonaisuuksia. Myynnissä kodintekstiilit ja oheistuotteet.
Sivuston kieli: 
http://www.homedeco.fi

Näytä enemmän
Lahjakeramiikka Marja Peltonen tekee uniikkeja lahjatavaroita ja taide-esineitä. Tilaustyönä voi teettää työn myös omasta aiheesta. Valikoimassa lähes kaikkea muuta paitsi astioita.
Sivuston kieli: 
http://www.lahjakeramiikkamarjapeltonen.com

Näytä enemmän
Meksikolaisiin sisustustuotteisiin erikoistuneen liikkeen valikoimissa on muun muassa tekstiilejä ja keramiikkaa. Ostokset voi maksaa useimpien pankkien tunnuksilla tai luottokortilla.
http://www.elcorazon.fi

Näytä enemmän
Verkkokaupasta kalusteita, tapetteja, sisustustarroja, tyynyjä, astioita, keittiötekstiilejä.
Sivuston kieli: 
http://sesano.shop.wosbee.com/PublishedService

Näytä enemmän
Kokeile, mitä kaikkea saat aikaan muuttamalla lattian ja seinien väriä. Simulaattori löytyy kuluttajien palveluista ja vaatii FlashPlayer-ohjelman.
Sivuston kieli: 
http://www.puuinfo.fi/fi/kuluttajien_palvelut/sisustaminen/simulaattori

Näytä enemmän

Sivut