Viestintä. Mediakasvatus

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
22 osumaa haulle. Näytetään 1 - 22 tulosta.
Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestön sivulla on tietoa järjestön toiminnan lisäksi aiheesta ja sen opiskelusta.
Sivuston kieli: 
http://www.mediary.fi

Näytä enemmän
Ulkoministeriö julkaisee verkkosivuillaan Suomen ulkomaanedustustojen raportteja ulkomaisten tiedotusvälineiden Suomea koskevasta uutisoinnista. Raporttien pohjalta tuotetaan kerran vuodessa julkaisu Suomi ulkomaisissa tiedotusvälineissä"."
Sivuston kieli: 
https://um.fi/suomi-ulkomaisissa-tiedotusvalineissa

Näytä enemmän
Tutkimussäätiö edistää media-alaan liittyvää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Sivustolla on tietoa muun muassa apurahoista, tutkimushankkeista ja opinnäytetöistä.
Sivuston kieli: 
https://www.mediaalantutkimussaatio.fi/

Näytä enemmän
Mediakasvatusseura on tuottanut nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille mediakasvatusosaamista vahvistavan verkkokurssikokonaisuuden sekä organisaatioiden toimintaa tukevan työkalupaketin. Verkkokurssit tarjoavat tietoa nuorten digitaaliseen arkeen liittyvissä kysymyksissä sekä välineitä nuorten digihyvinvoinnin tukemiseen. Työkalupaketti on tarkoitettu avuksi organisaation toiminnan ja someviestinnän suunnitteluun.
Sivuston kieli: 
https://mediakasvatus.fi/digivoimaa/

Näytä enemmän
Kaikille avoimessa verkkokoulutuksessa käsitellään median roolia yhteiskunnassa, tiedon luotettavuutta, mediassa tapahtuvaa vuorovaikutusta sekä sosiaalisen median hyödyntämistä työssä.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/medialukutaito-julkishallinnossa/

Näytä enemmän
Tietoa Julkisen alan tiedottajat ry:n toiminnasta, jäsentiedotteita ja yhdistyksen ajankohtaisia uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.julkisenalantiedottajat.fi/

Näytä enemmän
Medialiitto on joukkoviestintäalan ja graafisen teollisuuden kattojärjestö. Sivuilla on tietoa alan työmarkkinoista, edunvalvonnasta ja sopimuksista sekä eri koulutusvaihtoehdoista alasta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.medialiitto.fi/

Näytä enemmän
Hallinto, tiedotteet ja julkaisut, koulutus ja tapahtumät, jäseneksi liittyminen.
Sivuston kieli: 
https://procom.fi/

Näytä enemmän
Strategisen viestinnän salat kertoo suomalaisesta viestinnästä ja sen johtamisesta. Kirjan artikkeleissa avataan viestinnällisiä valintoja, joita valtioneuvostossa, ulkoasiainhallinnossa, poliisihallinnossa ja puolustushallinnossa on viime vuosina tehty.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-25-2591-1

Näytä enemmän
Diakonissalaitoksen ja Sopiva ry.:n yhteistyönä syntynyt opas, joka tarjoaa näkökulmia siihen, miten etnistä vähemmistöä käsittelevä journalismi voisi olla monipuolisempaa ja syvällisempää.
Sivuston kieli: 
https://www.hdl.fi/ita-euroopan-romanit-opas-journalisteille/

Näytä enemmän
Erätauko on keskustelumenetelmä, joka pyrkii rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun herättämiseen ja kehittämiseen. Sivustolta löytyvät perustietojen lisäksi työkalut ja materiaalipankki.
Sivuston kieli: 
https://www.eratauko.fi/

Näytä enemmän
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Sivuston kieli: 
https://www.cogitatiopress.com/index/index

Näytä enemmän
Vikes on journalistien solidaarisuussäätiö, jonka tavoite on nostaa esille sananvapauden merkitystä ihmisoikeutena ja demokratian kulmakivenä. Sivustolla on tietoa Vikesin toiminnasta ja tapahtumista sekä videoita koulutuksista ja tilaisuuksista.
Sivuston kieli: 
https://vikes.fi/

Näytä enemmän
Media & Viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta.
Sivuston kieli: 
https://mediaviestinta.fi/

Näytä enemmän
Pelillinen työkalu poliittisten puheiden arviointiin. Bingon on toteuttanut Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI. Tavoitteena on kiinnittää huomiota poliittiseen puheeseen ja populismiin eri ympäristöissä.
Sivuston kieli: 
https://www.mediataitokoulu.fi/tehtavapankki/populismibingo-opetuksessa/

Näytä enemmän
Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Kehitysvammaliiton yhteishanke kutsuu mukaan eri toimijoita kehittämään omia verkkopalvelujaan sellaiseksi, että ne ovat kaikille saavutettavat. Sivuilla on mm. kognitiivisen saavutettavuuden ohjeet, 10 vinkkiä ymmärrettävään verkkopalveluun sekä selkokielinen sanasto netistä ja saavutettavuudesta.
Sivuston kieli: 
https://www.selkeastimeille.fi/

Näytä enemmän
Viestinnän eettinen neuvottelukunta ottaa kantaa viestinnän eettisiin kysymyksiin. Sivuilla on VENin kannanotot sekä eettiset ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://ven.fi/

Näytä enemmän
Opas tarjoaa keinoja, joilla informaatiovaikuttamiseen ja informaatioympäristön uudenlaisiin uhkiin voidaan varautua ja jolla vaikuttamisen eri muotoja voidaan tunnistaa ja analysoida. Lisäksi opas antaa ohjeita informaatiovaikuttamiseen vastaamiseksi. (Valtioneuvoston kanslian julkaisuja 2019 :11)
Sivuston kieli: 
https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/161512

Näytä enemmän