Kirjoittaminen. Kirjailijan työ

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Jukka Parkkisen tekstejä kirjoittamisesta ja kirjailijan työstä. Kirjailija kertoo, miten syntyy hyvä tarina, henkilöhahmo, juoni, mistä aloittaa, mistä nimi. Kirjallisuusesitelmän tekijän kannattaa tutkia osaa Miten hyvä tarina rakentuu? Sen analyysin pohjalta voi myös kuvata tarinan rakennetta.
Sivuston kieli: 
https://www.parkkinen.org/kirjoituksesta.html

Näytä enemmän
Juttusarjassa kirjailijat kertovat tiestään kirjailijaksi, työskentelytavoistaan, kielen ja kirjoittamisen merkityksestä sekä heille tärkeistä teoksista.
Sivuston kieli: 
https://kirjailijaliitto.fi/artikkelit/ammattina-kirjailija/

Näytä enemmän
Yle Areenassa voi kuunnella Miia Gustafssonin toimittaman sarjan, jossa viisi kirjailijaa kertoo, mikä saa heidät kirjoittamaan. Mukana ovat Rosa Liksom, Max Seeck, Hanna Brotherus, Anni Kytömäki ja Jari Järvelä.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/1-51014838

Näytä enemmän
Päätalo-instituutti on Taivalkoskella toimiva Kalle Päätalon kirjoittajaperinnettä edistävä ja ylläpitävä yhteisö, jonka pääasiallisena tehtävänä on edistää ja kannustaa kirjoittamisharrastusta sen eri muodoissa. Sivulla on tietoa mm. Kalle Päätalon elämästä ja tuotannosta, instituutin järjestämästä koulutuksesta sekä Napero-Finlandia satukilpailuista.
Sivuston kieli: 
https://www.taivalkoski.fi/palvelut/kirjasto-ja-kulttuuri/paatalo-instituutti/

Näytä enemmän
Kirjastokaistan sarjassa Suomentajat lukijoiden luo pääsevät ääneen kaunokirjallisuuden kääntäjät kertovat monesta näkökulmasta työstään, sen vaatimuksista ja antimista.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastokaista.fi/suomentajat-lukijoiden-luo-sarja/

Näytä enemmän
Kirjailijatalo Villa Kiven kotisivuilla tietoa talon historiasta, sijainnista, talossa toimivista järjestöistä, tulevista tapahtumista sekä tilojen vuokrauksesta.
Sivuston kieli: 
https://villakivi.com/

Näytä enemmän