70 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivuilla on tietoa sähkön tuotannosta, myyjistä, hinnoista, käytöstä. Tietoa eri tavoin tuotetusta sähköstä Suomessa ja muualla maailmassa sekä tuotannon ymäristövaikutuksista. Tietoa energiateollisuuden työntekijöille työmarkkinoista, työsopimuksista ja -hyvinvoinnista
Sivuston kieli: 
http://www.energia.fi

Näytä enemmän
Suomen Tuulivoimayhdistyksen ylläpitämiltä sivuilta löytyy tietoa ja uutisia tuulivoimasta ja -voimaloista. Linkkejä sähkölaitosten ja alan yritysten sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.tuulivoimayhdistys.fi

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan yleisesti tuulienergiasta ja Suomen johtavan tuulisähkön myyjän Lumituuli Oy:n toiminnasta. Mahdollisuus ostaa Lumituuli Oy:n osakkeita.
Sivuston kieli: 
http://www.lumituuli.fi

Näytä enemmän
Tietoa ekoenergian eri muodoista, myyjistä ja ekoenergiamerkin käytöstä. Sivuilla voi tehdä tarjouspyynnön ekosähköstä usealle yhtiölle samalla kertaa.
Sivuston kieli: 
http://www.ekoenergia.fi/

Näytä enemmän
Lehden aiheita ovat ilmasto- ja energiapolitiikka sekä energiatoimialan tapahtumat. Lehti ilmestyy paperimuodossa kahdeksan kertaa vuodessa. Sivulla on tilaustiedot ja viimeisimmän numeron sisällysluettelo. Pääkirjoitus on luettavissa.
http://www.energiauutiset.fi

Näytä enemmän
Monikielinen tanskalainen sivu tarjoaa yli 100 animaatiolla elävöitettyä sivua tuulienergiasta, tuulienergiatekniikasta, energiataloudesta ja tuulienergian ympäristövaikutuksista.
http://guidedtour.windpower.org/en/tour/wres/index.htm

Näytä enemmän
Eri lämpöpumpputyyppien ominaisuuksia, niiden edut ja haittapuolet, teknistä tietoa, artikkeleita...
Sivuston kieli: 
http://www.svepinfo.se

Näytä enemmän
Ilmatieteen laitoksen sivulla on lyhyitä artikkeleita energian tuotannon ja ilmakehän suhteesta, tuulienergiasta ja Suomen tuulioloista.
http://www.fmi.fi/tutkimus_yhteiskunta/yhteiskunta_6.html

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan ekosähkön tuotantomuodoista ja niiden ympäristövaikutuksista. Mahdollisuus vertailla sähköntuottajia ja tilata sopimuslomake.
Sivuston kieli: 
http://www.vaihdavirtaa.net

Näytä enemmän
International Energy Agencyn tuottama kirja on ladattavissa pdf-muotoisena ilmaiseksi.
http://www.iea.org/bookshop/add.aspx?id=144

Näytä enemmän
Oululaista sähkön- ja energiantuotantoa v.1889 alkaen. Sivut sisältävät yritysesittelyyn, tietoa palveluista, sähköntuotantotekniikoista, tuotannon ympäristövaikutuksista sekä asiakaspalvelusta.
Sivuston kieli: 
http://www.oulunenergia.fi

Näytä enemmän
ETDEWEB on tiedonlähde, jonka kautta sekä välitetään eneriga-alan ja ympäristöalan tietoa. Sekä suomalaisen että kansainvälisen tiedeyhteisön tuottamaa tutkimustietoa.
Sivuston kieli: 
https://www.etde.org/etdeweb

Näytä enemmän
Suomen Biokaasuyhdistys ry edistää biokaasuteknologian käyttöönottoa ja tutkimusta. Yhdistyksen sivuilla on tietoa biokaasun tuotannosta ja käytöstä sekä julkaisuja.
Sivuston kieli: 
http://www.biokaasuyhdistys.net

Näytä enemmän
Vuosittain julkaistavassa raportissa on analyyseja maapallon energiamarkkinoista ja eri energiamuotojen tarpeesta ja riittävyydestä sekä tietoa alan erityisaiheista, esim. turvallisuudesta, kaupasta ja ympäristökysymyksistä. - International Energy Agency
http://www.worldenergyoutlook.org

Näytä enemmän
Sukupuolen ja kestävien energiaratkaisujen kysymyksiä käsittelevän verkoston historia, tehtävä ja toiminta, mm. ilmastonmuutokseen, energiaan ja sukupuoleen liittyviä julkaisuja (.pdf) sekä uutisia.
http://www.energia.org

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Talkoovoimin ylläpidetty sivusto seuraa Pyhäjoen ydinvoimala-hankkeen kulkua. Sivulla on myös taustatietoa sijoituspaikaksi suunnitellusta Hanhikiven niemestä sekä ydinvoimalan ympäristövaikutuksista.
http://www.hanhikivi.net

Näytä enemmän
Sähköhankintaan ja markkinointiin keskittynyt yhteistyöverkko, johon kuuluu itsenäisiä paikallisia sähköyhtiöitä kautta Suomen.
http://www.voimatori.fi

Näytä enemmän
Antaa perusperiaatteet pientuulivoimalan omatoimiseen rakentamiseen.
http://www.finnwind.fi/web-content/sivut/rakennusohjeita.html

Näytä enemmän
Yleiskatsaus erilaisiin energialähteisiin. Myös eri energiamuotojen ympäristövaikutuksista ja tulevaisuuden näkymistä.
http://www.nfcrc.uci.edu/EnergyTutorial

Näytä enemmän
Informatiivinen sivu energiasta esittelee tämän päivän ja huomisen vaihtoehtoisia energiamuotoja, keksijöitä ja keksintöjä ja tarjoaa myös perustietoja: miten toimii...
http://library.thinkquest.org/C004471

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Sisältää esimerkiksi tilastoja ja tietoa lämpöpumppujen laatumerkistä.
http://www.ehpa.org

Näytä enemmän
Teollisuuden Voiman sivulla käsitellään lyhyesti ydinvoimalaitoksen ympäristövaikutuksia.
http://www.tvo.fi/www/page/201

Näytä enemmän
USA:n hallituksen tuottamia energiatilastoja voi tutkia mm. maantieteellisen alueen, polttoaineen, tuotantosektorin tai hinnan mukaan. Myös erityisaiheita, mm. ympäristö ja ennusteet.
http://www.eia.doe.gov

Näytä enemmän
Rakentaja.fi -sivustosta löytyy tietoa maalämmöstä ja maalämpöpumpuista (mainostuksen ohessa).
http://www.rakentaja.fi/index.asp?s=/Lammitus-EM_54.htm

Näytä enemmän
Asiantuntijavirasto, joka valvoo mm. sähkö- ja maakaasuverkkotoimintaa, siirtohinnoittelua ja sähkö- ja maakaasumarkkinalain noudattamista. Linkit sähköyhtiöihin, sähkön hinnastoihin, hintavertailuihin, tilastoihin ja sähkömarkkinalakiin.
Sivuston kieli: 
http://www.energiavirasto.fi

Näytä enemmän
Mm. Mitä kuluttajan kannattaa tehdä, Ekoenergiaa myyvät yhtiöt, Ekoenergian kriteerit, Ekoenergiamerkin hakupaperit yrityksille
http://www.sll.fi/energia

Näytä enemmän
Yksityisasiakkaalle suunnatussa osiossa käydään läpi, miten sähkökatkokseen kannattaa varautua, miten voi suojautua ukkoselta ja miten sähkökatkoksen pitkittyessä on toimittava. - Sähköyhtiöille on asiaa mm. korjaustöiden organisoinnista ja tiedottamisesta. Osiota täydentää kaksi case-studya, joissa selostetaan, miten Pyry- ja Unto-myrskyjen jälkien korjaus hoidettiin Koillis-Savon Sähkössä ja pohjoissavolaisessa Atro Oyj:ssä. - Energiateollisuus ry.
http://www2.energia.fi/myrsky/?Section=3591

Näytä enemmän
Perustietoa aurinkoenergiasta, erilaisia teknologioita, jotka muuntavat auringon energiaa ja valoa lämmöksi, valoksi, kuumaksi vedeksi jne., animaatio aurinkokennon toiminnasta, alan linkkejä ja uutisia. - Office of energy efficiency and renewable energy, U.S.
http://www.eere.energy.gov

Näytä enemmän

Sivut