4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Ålands fredsinstitut jobbar både praktiskt och med forskning rörande freds- och konfliktfrågor i vid bemärkelse och med utgångspunkt i Åland och dess särställning. Institutet fokuserar på självstyrelseformer, minoritetsfrågor, demilitarisering och konflikthantering. På webbplatsen finns information om bl.a.forskning, seminarier, evenemang, nätverk och samarbetsprojekt. Webbplatsen innehåller också publikationer och artiklar.
Sivuston kieli: 
http://www.peace.ax/sv/

Näytä enemmän
Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen Sveriges största och världens äldsta fredsförening.
Sivuston kieli: 
http://www.svenskafreds.se

Näytä enemmän
Suomen Rauhanliitto - Finlands Fredsförbund verkar som takorganisation för över tio finländska fredsorganisationer. På förbundets sidor finns information om förbundet, dess verksamhet och kampanjer. Här finns också information om Fredsskolan som är Finlands Fredsförbunds och Fredsfostringsinstitutets gemensamma fredsforstringsverksamhet.
Sivuston kieli: 
http://www.rauhanliitto.fi/startsida

Näytä enemmän
Vapenvägrarförbundet, AKL, är en 1974 grundad antimilitaristisk fredsorganisation. Den verkar som intresseorganisation för vapenvägrare (civiltjänstgörare, totalvägrare, reservvägrare) men är även en för alla öppen ungdomsorganisation mot militarism. På sidan information om förbundet och dess verksamhet.
Sivuston kieli: 
http://akl-web.fi/sv/

Näytä enemmän