66 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Lasten ja nuorten ruokailutottumusten parantamiseksi tuotetuilla sivuilla kerrotaan, minkälainen on terveellinen välipala ja esitellään välipalaksi sopivia elintarvikkeita ja tuotteita. Sivuilla on ideanurkka ja välipalaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.hyvavalipala.fi

Näytä enemmän
Hae ja valitse tuote, kirjoita määrä ja annoskoko, paina ok. Tuote siirtyy henkilökohtaiseen listaan, jonka perusteella voit laskea ateriasi kalorit ja lisäksi saat tiedot kuidun, proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan määrästä. Palvelun kaikki ominaisuudet saa käyttöön rekisteröitymällä (15 päivää maksaa 1.90 euroa, yksi vuosi 30 euroa).
Sivuston kieli: 
http://kalorilaskuri.fi

Näytä enemmän
Sydänmerkin saaneiden elintarvikkeiden luettelot kuudessa eri elintarvikeryhmässä, joilla on merkitystä suolan ja rasvan saannissa. Sydänmerkin voivat saada tuotteet, jotka täyttävät myöntämisperusteiden kriteerit. Kriteereissä kiinnitetään huomiota suolan ja rasvan määrään. Sivuilta selviävät kriteerit eri tuoteryhmissä.
Sivuston kieli: 
http://www.sydanmerkki.fi

Näytä enemmän
Yhdistys kertoo toiminnastaan ja siitä, mitä elävä ravinto on ja miten siihen siirrytään.
http://www.elavaravinto.fi

Näytä enemmän
Tietoa ihmisen ravinnontarpeesta ja ruoka-aineista, joiden ravintotiheys on mahdollisimman suuri. Sisältää myös tunnetuimpien ruokavalioiden analyysejä ja eri sairauksiin sopivia ravintosuosituksia. Myös reseptiarkisto.
Sivuston kieli: 
http://www.whfoods.com

Näytä enemmän
Anna painosi ja puuhailu/treeniaika minuuteissa, laskin laskee kalorinkulutuksesi. Paino pitää antaa paunoina, yksi pauna on 454 gr.
Sivuston kieli: 
http://www.primusweb.com/fitnesspartner/calculat.htm

Näytä enemmän
Peter D´Adamon sivuilla on paljon tietoa (myös kaupallista) hänen ravitsemuksellisista ajatuksistaan. Kohdasta TYPEbase4 Food Values voi tarkistaa, miten eri ruoka-aineet suhtautuvat eri veriryhmiin.
Sivuston kieli: 
http://www.dadamo.com

Näytä enemmän
UKK-instituutin julkaisussa käsitellään liikuntaa painonhallinnan apuna. Aiheita ovat mm. liikunnan aiheuttama energiankulutus, ylipainoisen lapsen liikuntakokemukset, arkiliikunnan merkitys ja ylipainon vaikutus ikääntyneen elämänlaatuun.
http://www.ukkinstituutti.fi/tietoa_terveysliikunnasta/liikunta_ja_painonhallinta

Näytä enemmän
Tietoa suomalaisesta (maksullisesta) \noin kilo pois viikossa\ -periaatteella toimivasta painonhallintaohjelmasta. Sivuilla on myös esim. ruoka-aineiden energiapitoisuuksia sekä taulukko eri liikuntalajien energiankulutuksesta.
http://www.weightwise.fi

Näytä enemmän
Palvelussa on tietoa painoindeksistä, painoindeksilaskuri, indeksitaulukko sekä normaalipainorajoja eri pituuksien mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.tohtori.fi/?page=1402050

Näytä enemmän
Kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä valmistavan yrityksen sivuilla on tietoa öljyn käytöstä ja ruokaohjeita salaattikastikkeista jälkiruokiin.
http://www.virgino.fi/makua-ja-terveyttae

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla on tietoa liikunnasta painonhallinnan kannalta, liikakiloista ja liikalihavuuden ehkäisystä.
Sivuston kieli: 
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/ravitsemustietoa/terveys/painonhallinta

Näytä enemmän
Tohtori Matti Tolonen kirjoittaa verensokerin oikeaan pitoisuuteen perustuvasta painonhallintamenetelmästä, ortoglykeemisestä ruokavaliosta.
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=218

Näytä enemmän
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=fi

Näytä enemmän
Laihdutusklinikka sisältää monipuolisesti asiaa lihavuudesta, laihduttamisesta, painonhallinnasta, ravinnosta ja liikunnasta. Erilaiset testit ja indeksit täydentävät asiasisältöä. Rekisteröitymällä on myös mahdollista päästä omalle painonseurantasivulle.
http://www.tohtori.fi/laihdutusklinikka/

Näytä enemmän
Erimenusta löytyy ruokaohjeita erityisruokavalioita nuodattaville sekä tietoa tuotteista. Palveluun rekisteröitymällä voi tallentaa oman ruokavalionsa ja käyttää sitä sopivien ohjeiden etsimiseen.
Sivuston kieli: 
http://www.erimenu.fi

Näytä enemmän
Ruotsin elintarvikeviraston sivuilla pn runsaasti tietoa mm. ruoan riskeistä, esimerkiksi ruokamyrkytyksistä ja geenimuunnellusta ruoasta.
http://www.slv.se

Näytä enemmän
YLEn genreportaalin laihdutussivuilla on artikkeleita ja videoita laihduttamisesta ja painonhallinnasta. Aihetta on käsitelty monipuolisesti.
http://www.yle.fi/vintti/yle.fi/genreportaalit/portaali-14.html?genre=terveys&osannimi=hyvaolo_laihd...

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston kuluttajatietoa elintarvikkeiden lisäaineista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/koostumus/elintarvikeparanteet/...

Näytä enemmän
Kansanterveyslaitoksen ravitsemusosaston ylläpitämä tietopankki sisältää yli 2000 elintarvikkeen koostumustiedot 54 ravintotekijän osalta. Elintarvikkeet on ryhmitelty aakkosjärjestykseen, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain ja erityisruokavalion mukaan. Ravintotekijät ovat aakkosjärjestyksessä, eniten ja vähiten -valinnalla sekä ruoankäyttöluokittain.
http://www.fineli.fi

Näytä enemmän
Antti Heikkilän sivulla on räväkästi esitettyä asiaa ravinnostamme ja elämäntavoistamme yleensä.
http://www.anttiheikkila.com

Näytä enemmän
\Tule keskustelemaan hyvästä olosta ja laihduttamisesta ja saamaan hyviä vinkkejä muilta laihduttajilta ja painontarkkailijoilta\, houkuttelee Terhi. Sivulla on myös painonseurantataulukko, painoindeksilaskuri, sykelaskuri ja artikkeleita.
http://www.terhi.net

Näytä enemmän
Lapsi, perhe ja ruoka sisältää tietoutta lasten, odottavien ja imettävien äitien ravitsemussuosituksista. Huomiota kiinnitetään perusohjeiden lisäksi myös etnisten ryhmien ruokavalioihin, kasvi- ja muihin erityisruokavalioihin.
Sivuston kieli: 
http://www.stm.fi/julkaisut/nayta/-/_julkaisu/1057581

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivut sisältävät tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä. Sivuilla kerrotaan mm. ravinnon aiheuttamista terveysriskeistä ja ravinnon merkityksestä sairauksien ehkäisyssä.
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/ravitsemus

Näytä enemmän
Ruokatieto kertoo elintarvikkeista, niiden käytöstä sekä elintarvikealan uutisia. Sivulla on myös ruokaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.ruokatieto.fi

Näytä enemmän
Ravitsemushoidon ammattilaisten kotisivulta löytyy paikkakuntakohtainen terapeuttiluettelo, yhdistyksen ja sen toimihenkilöiden yhteystiedot, hoitotietoutta ja ajankohtaispalsta sekä liiton jäsenlehti Boluksen pääkirjoitukset. Sivun kautta voi myös tilata alan oppaita, kirjoja ja muuta valistusmateriaalia.
Sivuston kieli: 
http://www.ravitsemusterapeuttienyhdistys.fi

Näytä enemmän
Artikkeleita kauran koostumuksesta, vaikutuksista esim. kolesteroliin, glykeemiseen reaktioon ja suoliston terveyteen sekä kauratuotteista. Myös tilastoja kauran tuotannosta ja käytöstä ja tietoja kaura-aiheisista väitöskirjoista ja muista tutkimuksista.
http://www.oatsandhealth.org

Näytä enemmän
Sivusto keskittyy painonhallintaan ja laihduttamiseen. Artikkeleissa annetaan laihdutusvinkkejä ja käsitellään painonhallintaa tukevaa liikuntaa Lisäksi sivustolla on arvioidaan suosittuja dieettejä ja laihdutustuotteita. Tekijätiimiin kuuluu ravitsemustieteiden opiskelija, liikunnan ammattilainen ja laihduttajia.
Sivuston kieli: 
http://painonpudotus.net

Näytä enemmän
Kertoo yleistajuisesti sinkin vaikutuksista ihmisen terveyteen.
http://www.sinkki.com/

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään kymmenen eksoottista, erityisen ravinnerikasta ruoka-ainetta (spirulina, maca, hampputuotteet, goji-marja, kookostuotteet, raaka kaakao, fytoplanktoni, chlorella ja AFA. Laajat artikkelit sisältävät esim. tietoa superruoka-aineiden ravintosisällöstä, historiasta ja käytöstä.
Sivuston kieli: 
http://www.superfoodit.com

Näytä enemmän

Sivut