65 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivustolle on koottu erilaisia ruokavalioita, joista monet sopivat painonpudotukseen, joillakin hoidetaan terveyttä tai sairauksia, toiset ovat osa elämänkatsomusta tai -tapaa. Dieetit löytyvät sekä ryhmiteltyinä että aakkosellisesta listasta. Sivulla on artikkeleita ravitsemuksesta yleisemminkin.
Sivuston kieli: 
http://www.everydiet.org

Näytä enemmän
Kotisivuilla on Maito ja Terveys ry.:n esittely ja tiedotteita, maitotietoutta ja kulutuslukuja, tietoa koulumaidosta, aineistoa kouluille ja päiväkodeille, ruokaohjeita sekä kalsiumtesti. Myös Ravitsemustietous-lehti on luettavissa täältä. Mukana on myös hyviä ravitsemuslinkkejä sekä Maitotytön esittely.
Sivuston kieli: 
http://www.maitojaterveys.fi

Näytä enemmän
Lasten ja nuorten ruokailutottumusten parantamiseksi tuotetuilla sivuilla kerrotaan, minkälainen on terveellinen välipala ja esitellään välipalaksi sopivia elintarvikkeita ja tuotteita. Sivuilla on ideanurkka ja välipalaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.hyvavalipala.fi

Näytä enemmän
Laskuri, jolla voi pituuden ja painon avulla laskea painoindeksinsä.
Sivuston kieli: 
http://www.sydanliitto.fi/painoindeksi

Näytä enemmän
Hae ja valitse tuote, kirjoita määrä ja annoskoko, paina ok. Tuote siirtyy henkilökohtaiseen listaan, jonka perusteella voit laskea ateriasi kalorit ja lisäksi saat tiedot kuidun, proteiinien, hiilihydraattien ja rasvan määrästä. Palvelun kaikki ominaisuudet saa käyttöön rekisteröitymällä (15 päivää maksaa 1.90 euroa, yksi vuosi 30 euroa).
Sivuston kieli: 
http://kalorilaskuri.fi

Näytä enemmän
Sydänmerkin saaneiden elintarvikkeiden luettelot kuudessa eri elintarvikeryhmässä, joilla on merkitystä suolan ja rasvan saannissa. Sydänmerkin voivat saada tuotteet, jotka täyttävät myöntämisperusteiden kriteerit. Kriteereissä kiinnitetään huomiota suolan ja rasvan määrään. Sivuilta selviävät kriteerit eri tuoteryhmissä.
Sivuston kieli: 
http://www.sydanmerkki.fi

Näytä enemmän
Tietoa ihmisen ravinnontarpeesta ja ruoka-aineista, joiden ravintotiheys on mahdollisimman suuri. Sisältää myös tunnetuimpien ruokavalioiden analyysejä ja eri sairauksiin sopivia ravintosuosituksia. Myös reseptiarkisto.
Sivuston kieli: 
http://www.whfoods.com

Näytä enemmän
Anna painosi ja puuhailu/treeniaika minuuteissa, laskin laskee kalorinkulutuksesi. Paino pitää antaa paunoina, yksi pauna on 454 gr.
Sivuston kieli: 
http://www.primusweb.com/fitnesspartner/calculat.htm

Näytä enemmän
Peter D´Adamon sivuilla on paljon tietoa (myös kaupallista) hänen ravitsemuksellisista ajatuksistaan. Kohdasta TYPEbase4 Food Values voi tarkistaa, miten eri ruoka-aineet suhtautuvat eri veriryhmiin.
Sivuston kieli: 
http://www.dadamo.com

Näytä enemmän
Pudottajat.fi on ilmainen painonhallintapalvelu internetissä. Kaikille avointa sisältöä ovat mm. artikkelit, vinkit, myytit ja faktat liikunnasta ja laihdutuksesta sekä kevyet reseptit Rekisteröityneet käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia seurantatyökaluja, muun muassa painon ja vyötärönympäryksen tarkkailuun. Rekisteröityneet voivat myös perustaa palveluun oman laihdutusryhmän, johon voi kutsua haluamiaan henkilöitä. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista.
Sivuston kieli: 
http://www.pudottajat.fi

Näytä enemmän
UKK-instituutin julkaisussa käsitellään liikuntaa painonhallinnan apuna. Aiheita ovat mm. liikunnan aiheuttama energiankulutus, ylipainoisen lapsen liikuntakokemukset, arkiliikunnan merkitys ja ylipainon vaikutus ikääntyneen elämänlaatuun.
http://www.ukkinstituutti.fi/tietoa_terveysliikunnasta/liikunta_ja_painonhallinta

Näytä enemmän
Tietoa suomalaisesta (maksullisesta) \noin kilo pois viikossa\ -periaatteella toimivasta painonhallintaohjelmasta. Sivuilla on myös esim. ruoka-aineiden energiapitoisuuksia sekä taulukko eri liikuntalajien energiankulutuksesta.
http://www.weightwise.fi

Näytä enemmän
Palvelussa on tietoa painoindeksistä, painoindeksilaskuri, indeksitaulukko sekä normaalipainorajoja eri pituuksien mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.tohtori.fi/?page=1402050

Näytä enemmän
Detaljerad förteckning över vitaminer och mineraler /spårämnen. Med rikssvensk produktdatabas, eftersom tjänsten ingår i svenska Apoteket Ab:s omfattande webbplats.
Sivuston kieli: 
http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/Sidor/Halsaolevnadsvanor_Vitaminerokosttillagg...

Näytä enemmän
Keventäjät painonhallintakonsepti on osa MTV3.fi:tä. Ohjelma on maksullinen; jäsenyyden pituudeksi voi valita 3, 6 tai 12 kuukautta. Jäsenet saavat verkkopohjaisia työkaluja oman laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Rekisteröitymättömille tarjotaan palvelun esittely ja juttuja painonhallinnasta.
Sivuston kieli: 
http://keventajat.fi

Näytä enemmän
Kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä valmistavan yrityksen sivuilla on tietoa öljyn käytöstä ja ruokaohjeita salaattikastikkeista jälkiruokiin.
http://www.virgino.fi/makua-ja-terveyttae

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla on tietoa liikunnasta painonhallinnan kannalta, liikakiloista ja liikalihavuuden ehkäisystä.
Sivuston kieli: 
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/ravitsemustietoa/terveys/painonhallinta

Näytä enemmän
Tietoa lihavuudesta ja laihduttamisesta. Energiantarpeen määrittäminen. Painoindeksin laskeminen.
Sivuston kieli: 
http://www.sydanliitto.fi/kaikki_sydamesta/painonhallinta/fi_FI/tasapaino

Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen hankkeella pyritään edistämään ammattikuljettajien ja samalla usein myös vuorotyötä tekevien terveyttä kiinnittämällä huomiota työaikaiseen ruokailuun. Sivuilla on asiaa mm. aterioiden kokoamisesta ja ruoka-ajoista.
Sivuston kieli: 
http://www.ttl.fi/virkeanaratissa

Näytä enemmän
VRG on baltimorelainen, ei-kaupallinen järjestö, joka on ottanut tehtäväkseen levittää tietoa vegetarismista ja siihen läheisesti liittyvistä aiheista kuten ravitsemuksesta, terveydestä, ekologiasta, etiikasta ja maailman nälkätilanteesta. Sivuilta löytyy runsaasti hyvia artikkeleita ja linkkejä em. aiheista. Myös lasten ja nuorten kasvisruokavaliosta. Ruokaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.vrg.org

Näytä enemmän
Selkeä, hyvin jäsennelty esitys perinteisestä intialaisesta lääketieteestä, ayurvedasta.
Sivuston kieli: 
http://www.samhita.fi

Näytä enemmän
Tohtori Matti Tolonen kirjoittaa verensokerin oikeaan pitoisuuteen perustuvasta painonhallintamenetelmästä, ortoglykeemisestä ruokavaliosta.
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=218

Näytä enemmän
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=fi

Näytä enemmän
Laihdutusklinikka sisältää monipuolisesti asiaa lihavuudesta, laihduttamisesta, painonhallinnasta, ravinnosta ja liikunnasta. Erilaiset testit ja indeksit täydentävät asiasisältöä. Rekisteröitymällä on myös mahdollista päästä omalle painonseurantasivulle.
http://www.tohtori.fi/laihdutusklinikka/

Näytä enemmän
Erimenusta löytyy ruokaohjeita erityisruokavalioita nuodattaville sekä tietoa tuotteista. Palveluun rekisteröitymällä voi tallentaa oman ruokavalionsa ja käyttää sitä sopivien ohjeiden etsimiseen.
Sivuston kieli: 
http://www.erimenu.fi

Näytä enemmän
Ruotsin elintarvikeviraston sivuilla pn runsaasti tietoa mm. ruoan riskeistä, esimerkiksi ruokamyrkytyksistä ja geenimuunnellusta ruoasta.
http://www.slv.se

Näytä enemmän
Oppimateriaalia Helsingin yliopiston avoimen yliopiston Ravitsemustieteen perusopintokokonaisuuteen. Sivuilla on perusteellista tietoa ravintoaineista ja elintarvikkeista, terveydestä ja elimistön toiminnasta. Linkkejä on paljon elintarvikealan, terveydenhoidon ja tutkimuksen sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.avoin.helsinki.fi/oppimateriaalit/ravitsemustieteen_perusteet

Näytä enemmän
YLEn genreportaalin laihdutussivuilla on artikkeleita ja videoita laihduttamisesta ja painonhallinnasta. Aihetta on käsitelty monipuolisesti.
http://www.yle.fi/vintti/yle.fi/genreportaalit/portaali-14.html?genre=terveys&osannimi=hyvaolo_laihd...

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston kuluttajatietoa elintarvikkeiden lisäaineista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/koostumus/elintarvikeparanteet/...

Näytä enemmän

Sivut