Immateriaalioikeudet. Tekijänoikeus

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
13 osumaa haulle. Näytetään 1 - 13 tulosta.
Tuoteväärennösten ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi työtä tekevän yhdistyksen esittely. Tietoa tuoteväärennöksistä.
Sivuston kieli: 
http://facg.fi

Näytä enemmän
Yhdysvaltojen tekijänoikeustoimiston sivulla on tietoa tekijänoikeudesta, laista ja ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://www.copyright.gov/

Näytä enemmän
Korkeakouluopiskelijoille laadittu tietopaketti sisältää opiskeluun ja opintotehtäviin liittyvää tekijänoikeustietoa. Sivusto koostuu viidestä osiosta: immateriaalioikeudet, tekijänoikeudet, tekijänoikeuksien luovuttaminen, teosten käyttö ja oma tuottaminen. Sivustolla on tietovisoja, joilla voi testata omat tietonsa. Siellä voi suorittaa myös Tekijänoikeusekspertti-osaamismerkin.
Sivuston kieli: 
https://korkeakoulu.kopiraittila.fi/fi/etusivu

Näytä enemmän
Presentation av Patent- och registerstyrelsens uppgifter och verksamhet samt patenteringsförfaranden och patentlagstiftning. Länkar till föreningsregistret, företagsinteckningar, stiftelseregistret, beslutsärenden, bokföringsuppgifter, blankettbeställning adressuppgifter, biblioteket samt PRS- och TE-centralerna. Varumärken, patent, mönster och nyttighetsmodeller ingår också. Aktualiteter presenteras.
Sivuston kieli: 
http://www.prh.fi/sv.html

Näytä enemmän
Kirjailijoiden ja kääntäjien tekijänoikeusjärjestön verkkosivuilla on ohjeita oikeudenomistajalle ja tietoa käyttöluvista.
Sivuston kieli: 
https://www.sanasto.fi

Näytä enemmän
WIPO:n, Maailman henkisen omaisuuden järjestön sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja tavoitteista. Sivuilla käsitellään immateriaalioikeuteen liittyviä kansainvälisiä kysymyksiä. Tietoa löytyy myös kansainvälisistä säädöksistä ja sopimuksista. Käytettävissä on lisäksi tietokannat PCT Patent Database ja CLEA (Collection of Laws for Electronic Access Database).
Sivuston kieli: 
https://www.wipo.int

Näytä enemmän
Teoston opastusta tekijänoikeuksista musiikin tekijöille ja käyttäjille.
Sivuston kieli: 
https://www.teosto.fi/

Näytä enemmän
Patentti- ja rekisterihallituksen sivusto sisältää tietoa erilaisista rekistereistä ja rekisteröinnistä: kauppa-, tilinpäätös-, yrityskiinnitys-, yhdistys-, säätiö- ja tavaramerkkirekistereistä. Lisäksi sivuilla on näihin liittyvää taustatietoa ja ohjeita rekisteröinnin hakemiseen. Hakulomakkeet löytyvät sivuilta. Patenttitietopalvelu Esp
Sivuston kieli: 
https://www.prh.fi

Näytä enemmän
Tietoa tietokoneohjelmien tekijänoikeuksista ja niiden valvonta.
Sivuston kieli: 
https://www.bsa.org/

Näytä enemmän
Creative Commons -sivusto tarjoaa tietoa Creative Commons-lisensseistä, niiden sisällöstä ja merkityksestä sekä maailmanlaajuisesta verkostosta.
Sivuston kieli: 
https://creativecommons.org/

Näytä enemmän
Kotimaisten elokuva- ja tv-alan sisällöntuottajien yhdistys hoitaa suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvontaa, kansainvälistymisen ja vastuullisuuden edistämistä, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointia sekä järjestää alan tapahtumia ja kilpailuja.
Sivuston kieli: 
https://apfi.fi/

Näytä enemmän
Korkeakouluille suunnatussa oppaassa on tietoa kuva-aineistojen käytöstä, viittauskäytännöistä, lisensseistä sekä sallituista kuvien käyttötavoista.
Sivuston kieli: 
https://libguides.aalto.fi/c.php?g=633732&p=4431359

Näytä enemmän
Tekijänoikeuden erikoiskirjaston ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen kirjaston yhteinen verkkokirjasto. Kokoelmassa on runsaasti suomalaista ja kansainvälistä tekijänoikeusaiheista kirjallisuutta, ja sitä täydennetään vähitellen Cuporen käsikirjaston aineistolla.
Sivuston kieli: 
https://cute.finna.fi

Näytä enemmän