Jätehuolto. Kierrätys

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Tekstiilin kierrätystä edistävä verkosto kehittää poistotekstiilin keräystä, lajittelua, jatkojalostusta ja kiertotalouteen perustuvia liiketoimintamalleja. Tietopankkiin on koottu webinaareja, raportteja, seminaarimateriaaleja sekä tietoa lainsäädännöstä.
Sivuston kieli: 
https://telaketju.turkuamk.fi/

Näytä enemmän
Vesilläliikkujille tarkoitetut jätepisteet, kuivakäymälät ja imutyhjennysasemat ym. kartalla ja listana. Roope-palvelut ovat Pidä Saaristo Siistinä ry:n tarjoamia ja ylläpitämiä palveluita merialueilla ja Järvi-Suomessa.
Sivuston kieli: 
https://www.roopekartta.fi/map

Näytä enemmän
Euroopan Unionin jätteisiin suhtautumisen pohjana on kolme periaatetta: jätteiden vähentäminen, kierrätys ja uusiokäyttö sekä jätteiden hävittämisen kehittäminen ja tarkkailu. Sivusto sisältää EU:n jätelainsäädännön sekä erikseen tietoa erilaisista jätetyypeistä, mm. vaarallisista ja ongelmajätteistä, biohajoavasta jätteestä sekä jätteiden siirrosta ja jätestrategiasta.
Sivuston kieli: 
https://environment.ec.europa.eu/topics/waste-and-recycling_en

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy käytännön vinkkejä mm. siitä, milloin renkaat on vaihdettava, miten kierrätys tapahtuu ja mihin kerätty käytöstä poistettu rengas päätyy.
Sivuston kieli: 
https://www.rengaskierratys.com/

Näytä enemmän
Sertyn sivuilla on tietoa kodintekniikan kierrätyksesta, lainsäädännöstä ja keräyspisteistä.
Sivuston kieli: 
https://serty.fi/

Näytä enemmän
Kiertotalouden oppimateriaali sisältää puuhaa ja tietoa esikouluikäisille. Opettajat voivat tilata sivuilta tehtäväkirjoja ryhmälleen ja ladata opettajan materiaalin, jossa on ideoita ja vinkkejä aiheen käsittelyyn.
Sivuston kieli: 
https://kierratyskaverit.fi/

Näytä enemmän
HSY:n jätehuoltosivuilla on tietoa jätteiden keräyksestä, hyötykäytöstä, ongelmajätteistä ja kompostoinnista. Kiertävien keräysautojen aikataulut, jätehuollon toimipisteet sekä jätehuoltomääräykset pääkaupunkiseudulla on listattu.
Sivuston kieli: 
https://www.hsy.fi/jatteet-ja-kierratys/

Näytä enemmän
Muovitiekarttaan on koottu toimia, joilla voidaan vähentää muoveista aiheutuvia haittoja, välttää turhaa kulutusta, tehostaa muovien kierrätystä ja löytää korvaavia ratkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://muovitiekartta.fi/

Näytä enemmän