Jätehuolto. Kierrätys

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Sivut sisältävät tietoa jätteestä, joka voi aiheuttaa vaaraa sekä ihmisille että ympäristölle. Sivuilla on tietoa jätteen lajittelusta sekä mahdollisuuksista vähentää jätteiden syntyä.
Sivuston kieli: 
https://vaarallinenjate.fi/

Näytä enemmän
Euroopan Unionin jätteisiin suhtautumisen pohjana on kolme periaatetta: jätteiden vähentäminen, kierrätys ja uusiokäyttö sekä jätteiden hävittämisen kehittäminen ja tarkkailu. Sivusto sisältää EU:n jätelainsäädännön sekä erikseen tietoa erilaisista jätetyypeistä, mm. vaarallisista ja ongelmajätteistä, biohajoavasta jätteestä sekä jätteiden siirrosta ja jätestrategiasta.
Sivuston kieli: 
https://environment.ec.europa.eu/topics/waste-and-recycling_en

Näytä enemmän
Kierrätys.infosta voi etsiä erityyppisille jätteille sopivan kierrätyspisteen. Haun voi tehdä alueen tai tarkan osoitteen perusteella. Sivuilta löytyy myös lajitteluohjeita ja tietoa jätteiden käsittelystä ja hyödyntämisestä.
Sivuston kieli: 
https://www.kierratys.info/

Näytä enemmän
HSY:n jätehuoltosivuilla on tietoa jätteiden keräyksestä, hyötykäytöstä, ongelmajätteistä ja kompostoinnista. Kiertävien keräysautojen aikataulut, jätehuollon toimipisteet sekä jätehuoltomääräykset pääkaupunkiseudulla on listattu.
Sivuston kieli: 
https://www.hsy.fi/jatteet-ja-kierratys/

Näytä enemmän