Ruotsi

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Bilder och information om slott runt Mälaren som är öppna för besök.
Sivuston kieli: 
http://www.malarslott.se/

Näytä enemmän
Sidan innehåller en presentation av Astrid Lindgrens Värld, temaparken som finns i Vimmerby, Sverige. Sidorna innehåller marknadsföring, en webb-butik och information om nöjesparkens evenemang, bilder om olika områden som har att göra med Lindgrens böcker, samt länkar till sidor som handlar om Astrid Lindgren. Det finns också elektroniska postkort, möjligheter att beställa broshyrer och info om lediga arbetsplatser i Astrid Lindgrens Värld.
Sivuston kieli: 
https://astridlindgrensvarld.se/

Näytä enemmän
Gamla kyrkogården i Uppsala berättar om kulturpersoner vars gravar finns på kyrkogården. På sidan finns en alfabetisk lista över personerna, en karta och digitala kyrkogårdsvandringar.
Sivuston kieli: 
https://kulturpersoner.uppsalakyrkogardar.se/

Näytä enemmän
Besöksguiden till Göteborg innehåller information om businessresande, privat resande, evenemang och näringslivet i Göteborg.
Sivuston kieli: 
http://www.goteborg.com/

Näytä enemmän
Information om Sveriges ambassad i Helsingfors, sidorna innehåller aktuell information om Finland, frågor och svar, konsultär hjälp och information om Sverige, både för nöjes- och arbetsresande.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/sv/utlandsmyndigheter/finland-helsingfors/

Näytä enemmän
Sidan innehåller bilder, beskrivningar, rutter och guidningar från Sveriges nationalparker. Vid varje region finns det upplistat möjliga lokala aktiviteter, t.ex. fågelskådning, vandring- eller skidrutter.
Sivuston kieli: 
https://www.sverigesnationalparker.se/

Näytä enemmän
Hemsidorna till Göta kanal som sträcker sig igenom Sverige från Östersjön till Nordsjön. Sidorna innehåller information om kanalens historik, resande, vattentrafik och slussarna. Det berättas också om övernattningsmöjligheter, matställen och sevärdheter. Lokala trakterna finns kartläggda och presenterade.
Sivuston kieli: 
http://www.gotakanal.se/sv/

Näytä enemmän
Information om resande i Uppsala och i nära landskapet Uppland: aktiviteter, boende, sevärdheter, evenemang och kontaktuppgifter.
Sivuston kieli: 
http://www.destinationuppsala.se/

Näytä enemmän
De officiella sidorna av Sveriges kungahus innehåller information om kungahusets historia, den kungliga familjen, om slotten, hovet som organisation, ekonomi samt aktuella nyheter och kungörelser.
Sivuston kieli: 
http://www.kungahuset.se/

Näytä enemmän
På Tycho Brahe museets webbplats finns information om museet, observartoriet Stjärneborg och Tycho Brahes liv.
Sivuston kieli: 
https://www.landskrona.se/uppleva-och-gora/kultur/tycho-brahe-museet/

Näytä enemmän