Rakennuksen kunnossapito. Remontti

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Julkaisu sisältää ohjeita kosteus- ja mikrobivaurioiden ja rakennusten sisäilmaongelmien kanssa tekemisissä oleville kuntotutkijoille ja muille asiantuntijoille. Oppaassa kuvataan tärkeimmät sisäilman laatua heikentävät tekijät ja niiden tutkimusmenetelmät.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-11-4626-8

Näytä enemmän
Oppaassa annetaan käytännönläheistä tietoa kosteus- ja mikrobivaurioituneiden rakennusten korjausten suunnittelijoille. Opasta voi käyttää myös oppikirjana alan koulutuksessa. Opas on laadittu silmällä pitäen 1940-luvun jälkeen rakennettuja julkisia palvelurakennuksia ja niissä esiintyviä tavanomaisia rakenteita. Korjausperiaatteet ovat kuitenkin sovellettavissa muuhunkin rakennuskantaan.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-361-024-8

Näytä enemmän
Ympäristöhallinnon palvelussa on informaatiota taloyhtiöille ja pientaloille korjaushankkeista, energiatehokkuudesta, sisäilmasta, esteettömyydestä sekä viranomaistietoa, uutisia ja tiedotteita ja korjausneuvontahaku. Sisältää myös artikkeleita ajankohtaisista puheenaiheista, esim. kosteus- ja homevaurioista ja sisäilmasta.
Sivuston kieli: 
https://www.ymparisto.fi/korjaustieto

Näytä enemmän
Asumisterveysliitto opastaa niin asukkaita kuin rakentajia ja remontoijia asumisterveyteen liittyvissä asioissa. Sivuilla neuvotaan, kuinka erilaiset terveydelle vaaralliset aineet ovat tunnistettavissa ja kuinka niiden muodostumista voi ehkäistä.
Sivuston kieli: 
https://www.asumisterveysliitto.fi/

Näytä enemmän
Kosteus- ja hometalkoot on ympäristöministeriön hanke, jolla tartutaan rakennuskantaamme piinaavaan kosteus- ja homeongelmaan. Talkoiden avulla tuodaan uutta tietoa, taitoa ja työkaluja eri toimijoiden käyttöön. Toiminta-alueita ovat mm. uudis- ja korjausrakentaminen, kosteus- ja homevauriokorjaaminen sekä koulutus, pätevöityminen ja tutkimus.
Sivuston kieli: 
https://www.hometalkoot.fi/

Näytä enemmän