110 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Suomen betonitiedon sivustossa kerrotaan betonista, elementtirakentamisesta, pienrakentamisesta ja paikallavalurakentamisesta. Sivustosta löytyvät betonituotteiden kuvaukset ja valmistajat. Myös betonialan koulutuksesta annetaan tietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.betoni.com

Näytä enemmän
Puualan ja puurakentamisen sivusto, jonka kuluttajasivuilla on neuvoja puutavaran hankkimiseen ja puun käyttöön. Mm. hakemisto puutavaraliikkeistä Suomessa, ammattilaissivulla linkit puurakentamisen RT-kortteihin sekä kuvia ja ohjeita. Hakemiston tuotteita voi hakea tuotteen, yrityksen ja paikkakunnan mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.puuinfo.fi

Näytä enemmän
Kestävä kivitalo -palvelun sivuilla on tietoa kivitalojen rakentamisesta eli betonin käytöstä asuin- toimisto- ja pysäköintirakennuksissa. Sivuilla on tietoa betonirakentamisen tekniikasta, kustannuslaskemia ja tietoa kustannuskehityksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.kivitalo.fi

Näytä enemmän
Rakentaja ja remontoijan tietopaketit. Uutisia, kysymys- ja vastauspalvelu, messu-uutiset, tontit kunnittain. Rakennusalan www-palvelutori ammattilaiselle ja pienrakentajalle.
Sivuston kieli: 
http://www.rakentaja.fi

Näytä enemmän
Meidän Mökki -lehden sivuilla on mökkeilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä artikkeleita, ohjeita mökin askareisiin, vinkkejä nikkareille ja kysymyspalsta.
Sivuston kieli: 
http://www.meidanmokki.fi

Näytä enemmän
Rakennuslehden verkkoversio. Lehden arkisto sisältää artikkeleita vuoden 1999 lopusta alkaen. Lisäksi on tietoa alan työpaikoista, taloudesta, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennuslehti.fi

Näytä enemmän
Meidän Talo -lehden sivuilla on asumista ja rakentamista käsitteleviä artikkeleita, säästövinkkejä energiavalintoihin, kysy asiantuntijalta -palsta sekä kotiin ja asumiseen liittyvien tuotteiden sähköinen kirpputori.
Sivuston kieli: 
http://www.meidantalo.fi

Näytä enemmän
Suomen rakennusopas sisältää rakennusalan yritysten tietojen lisäksi yleistietoa rakentamisesta. Rakennustietoa-osasta voi rakentamista suunnitteleva löytää ohjeita rakennuspaikan suhteen, rahoituksesta ja vakuutuksista, suunnittelusta ja luvista, rakentamisesta käytännöstä, sähköjärjestelmistä ja LVI-järjestelmistä. Lisäksi sivustossa julkaistaan rakennusalan suhdanteet sekä rakentamisen uutisia.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennusopas.com

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa yhdistyksestä, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä savirakentamiseen liittyviä ohjeita, artikkeleita ja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.saviry.fi

Näytä enemmän
Rakennusapteekki tarjoaa tietoa perinteisistä rakennusmateriaaleista, perinteisistä rakennustavoista sekä koulutustietoja mm. perinteisen rakentamisen ja restauroinnin aloilta.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennusapteekki.fi

Näytä enemmän
Www-oppimateriaali puukerrostalorakentamisesta. Sivuilla käydään läpi puun käyttömahdollisuudet rakennusmateriaalina, puukerrostalon suunnitelu, käyttöönotto ja ylläpito. Lisäksi harjoitustehtäviä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/puukerrostalo

Näytä enemmän
Lähiliikuntapaikka-tietopankki sisältää hankekuvauksia eri puolilla Suomea toteutettavista ja toteutetuista liikuntapaikkahankkeista. Sivuilla on tietoa valtionavun hakemisesta, mm hakuohjeet ja lomakkeet. Sivuille kerätään tietoa erilaisista suunnittelun tukimateriaaleista, esim. opaskirjoista ja videoista.
Sivuston kieli: 
http://www.lahiliikuntapaikat.fi

Näytä enemmän
Tietoa katonlaittamisesta: suunnittelusta ja asennuksesta sekä uuteen että vanhaan taloon, työturvallisuudesta ja kunnossapidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.kattoliitto.fi/index.phtml?s=2

Näytä enemmän
Puuinfon oppaissa on harrastelijoillekin sopivia rakennus- ja asennusohjeita, muun muassa leikkimökin, hiekkalaatikon, pergolan, jätekatoksen ja polttopuukatoksen rakennusohjeet kuvineen sekä oppaat, joiden avulla naulaat, paneloit ja asennat listat ja puulattiat.
Sivuston kieli: 
http://www.puuinfo.fi/tee-se-itse

Näytä enemmän
Keski-Suomen ympäristökeskus tarjoaa apua niille, jotka miettivät pettääkö katto lumen alla. Sivulla on yksinkertainen tee se itse -lumipuntari ja ohjeet lumen painon selvittämiseksi.
Sivuston kieli: 
http://www.ksymparistokasvatus.fi/index.php?tid=56

Näytä enemmän
Palvelussa voi laskea kattomateriaalin ja tarvikkeiden menekin ja halutessaan myös tilata ne verkkokaupasta.
http://www.kattopaketti.fi/

Näytä enemmän
Sivulla esitellään kattomallisto ja muut tuotteet. Inspiroidu!-osiossa voit testailla eri värien ja mallien yhteensopivuutta. Tarjoaa myös kattoremonttiohjeita.
http://www.ruukkikoti.fi

Näytä enemmän
Ohjekirjasessa käsitellään ruokoa kattomateriaalina, katteen alustaa, kattamistyötä, paloturvallisuutta ja käyttöikää.
Sivuston kieli: 
http://www.cofreen.eu/index.php/fi/hanke/julkaisut/180-ruokokatto-pitkaeae-ikaeae-ja-muotojen-rikkau...

Näytä enemmän
Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan suunnittelijoiden ja työnjohtajien henkilöpätevyydet rekisterissä. Pätevät toimijat sekä kansalaisten että rakennustarkastuksen käyttöön.
Sivuston kieli: 
http://www.fise.fi/index.php

Näytä enemmän
Rakentamisen tietolähde sisältää työ- ja materiaalimenekkitietoa, työmenetelmäkuvauksia, työturvallisuus-, laadunvarmistus- ja työnsuunnittelutietoa, perinnerakentamista ja mielenkiintoisia kohde-esittelyjä.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennustieto.fi/ratu

Näytä enemmän
Liiton esittely jäsenyhdistyksineen ja -yrityksineen. Liiton lehdistötiedotteet sekä rakentamisen tilastoja. Tietoa rakennusalan ammateista, alan tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä tapahtumista. Sivuilta löytyy myös ohjeita urakoitsijan valintaan ja uuden asunnon ostajan ohjeet sekä opas tontin ostajalle/myyjälle.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennusteollisuus.fi/

Näytä enemmän
Rakennusmestariyhdistyksen sivuilla on tietoa yhdistyksestä, täydennyskoulutustoiminnasta ja jäsenyhdistysten yhteystiedot. Lisäksi sivuilla on seuraavat yhdistyksen luettelot: pientalon rakennussuunnittelijat, kuntoarvioijat, puolueettomat rakennusasiantuntijat ja pientalotyömaan vastaavat mestarit.
Sivuston kieli: 
http://www.rkl.fi

Näytä enemmän
Rakenneusvirhepankki on verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on edistää hyvää ja turvallista rakentamista. Pankkiin kerätään yleisimmät ja turvallisuuden kannalta riskialttiimmat rakennusvirheet RVP-korteiksi. Kortit jaotellaan rakennusvirheen mukaan kolmeen pääryhmään: suunnittelu, valmistus ja menettelytapa.
Sivuston kieli: 
http://www.fise.fi/default/www/suomi/rakennusvirhepankki/

Näytä enemmän
Sivulla on hakemisto Suomen rakentamismääräyskokoelmaan. Hakemistosta on linkit määräysten teksteihin, jotka ovat Valtion säädöstietopankissa Acrobat Readerilla luettavina dokumentteina. (Aivan kaikkia määräyksiä ei ole sähköisessä muodossa.)
http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=80462&

Näytä enemmän
Ordbok över de vanligast förekommande begreppen i bygg- och fastighetsutvecklingsprocessen. Som utgångspunkt har Helena Evertssons examensarbete \Byggkunskap till husbehov\ använts.
http://www.bekon.lth.se/fileadmin/byggnadsekonomi/education/Begrepp070728.pdf

Näytä enemmän
Rakennustieto Oy:n julkaisutoiminta ja toimipisteet (rakennnuskeskukset) esitellään. Rakennustieto Oy kustantaa RT-kortistoa, Ratu-kortistoa, LVI-kortistoa ja KH-kortistoa, joista näkyy tilaus- ja hintatiedot. Sivuilla on verkon kautta selattava kooste RT-kortistosta (RT-Net). Lisäksi on tietoa kirja-, lehti- ja asiakirjajulkaisuista.
Sivuston kieli: 
http://www.rakennustieto.fi

Näytä enemmän
Sivut tarjoavat tietoa rakennus- ja kiinteistöpalvelualan ammatteista ja koulutuksesta. TheMesta.net-korttipelin avulla voi tutustua rakennus- ja kiinteistöpalvelualan ammatteihin ja kohteisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.themesta.net/index.php

Näytä enemmän
Liitto toimii Raha-automaattiyhdistyksen tuella ja opastaa niin asukkaita kuin rakentajia/remontoijia asumisterveyteen liittyvissä asioissa. Sivuilla neuvotaan lyhyesti, kuinka erilaiset terveydelle vaaralliset aineet ovat tunnistettavissa ja kuinka niiden muodostumista voi ehkäistä.
Sivuston kieli: 
http://www.asumisterveysliitto.fi

Näytä enemmän
Tietoa pintamateriaalien päästöluokituksesta, päästöluokiteltujen rakennustuotteiden luettelo, rakennustuotteiden ja -tarvikkeiden ympäristöselosteet sekä rakentamiseen liittyvien tutkimusraporttien tiivistelmiä. Lisäksi rakennusalan tapahtumakalenteri ja tietoa itse säätiöstä.
Sivuston kieli: 
http://www.rts.fi

Näytä enemmän

Sivut