66 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Suomen DX-liiton kotisivulla esitellään liiton toimintaa ja DX-kuuntelua yleensä.
Sivuston kieli: 
http://www.sdxl.org

Näytä enemmän
Forum för Snilleblixtarna i Sverige. Snilleblixtarna försöker uppmuntra barns kreativitet i skolarbetet. Rikligt med teckningar och beskrivningar av barns uppfinningar. Avsedd för lågstadiebarn i åldern 6-10 år.
Sivuston kieli: 
http://www.snilleblixtarna.se/

Näytä enemmän
Automodels on auto- ja pienoismalliharrastajille suunnattu verkkokauppa.
Sivuston kieli: 
http://www.automodels.fi

Näytä enemmän
Pienoismalliharrastajien sivuilta löytyy kuvagalleria, kirjoituksia, keskustelupalsta, tapahtumakalenteri ja linkkikokoelma.
Sivuston kieli: 
http://www.pienoismallit.net

Näytä enemmän
Monenlaisten hauskojen vekottimien rakennusohjeita. Rakentelussa tarvittavat osat löytyvät useimmista kodeista tai ovat halpoja hankkia. Rakennellessa oppii samalla asioita sähkömagnetismista, aerodynamiikasta, termodynamiikasta ja muusta.
http://www.scitoys.com

Näytä enemmän
Webbplats för tidningen och förlaget Allt om Hobby. Länkar till aktualiteter och föreningar samt andra nyttiga källor kring modellbygge av tåg, bilar, flygplan och båtar. Presentation av förlaget. Sökning av innehåll i äldre nummer av Allt om Hobby,
Sivuston kieli: 
http://www.hobby.se

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston digitoimassa aineistossa on mukana sekä tunnettujen teollisuuslaitosten kuten Arabian, Iittalan, Billnäsin ja Nokian suomen-, ruotsin- ja vieraskielisiä luetteloita että pienempien yritysten painotuotteita. Tietoa voi etsiä joko yrityksen nimen tai painatteen julkaisuvuoden mukaan, hinnastohakemistosta tai vapaan sanahaun avulla.
http://digi.lib.helsinki.fi/pienpainate/secure/main.html

Näytä enemmän
Näyttelyssä on insinöörien, keksijöiden ja suunnittelijoiden tekemiä teknisiä piirustuksia ajalta ennen tietokoneteknologiaa. Mukana on niin alkuvaiheen luonnoksia kuin hyvinkin viimeisteltyjä ja taidokkaita töitä. Keksijägalleriassa esitellään lyhyesti esimerkiksi sellaisten arkipäiväisten esineiden kuten rintaliivien, metallisen tennismailan ja väriliitujen keksijät.
http://www.sil.si.edu/exhibitions/doodles

Näytä enemmän
Sivulla on tietoa säätiön jakamista apurahoista.
Sivuston kieli: 
http://www.kolumbus.fi/tes

Näytä enemmän
Ideasta yritykseksi, Tuotteet ja palvelut, Kehittämishankkeet, Tiedotteet ja julkaisut, Energiatekniikan osaamiskeskus
Sivuston kieli: 
http://www.merinova.fi

Näytä enemmän
VTT:n julkaisurekisterissä on tiedot VTT:n henkilöstön tuottamista julkaisuista vuodesta 1943 lähtien: artikkeleista, esitelmistä, raporteista ja kirjoista. Mukana on linkkejä julkaisujen elektronisiin versioihin. Tutkimusrekisterissä on perustiedot VTT:n julkisesta tutkimustoiminnasta vuodesta 1970 alkaen.
Sivuston kieli: 
http://www.vtt.fi/vtt_search.jsp

Näytä enemmän
Tekesin sivulla kerrotaan COST-hankkeen käynnistämisestä ja COST-toimintaan osallistumisesta. Myös suomalaisten yhdyshenkilöiden yhteystiedot ovat nähtävillä.
Sivuston kieli: 
http://www.tekes.fi/kv_yhteistyo/cost/cost.html

Näytä enemmän
Palvelut, julkaisut, organisaatio, yhteystiedot, asiahakemisto, ajankohtaista ja linkit.
http://www.tsk.fi

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa teknisten alojen opiskelusta, koulutusvaihtoehdoista ja koulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi on esimerkkejä teknologiateollisuuden ammateista ja työtehtävistä sekä ammattilaisten haastatteluja.
Sivuston kieli: 
http://www.mytech.fi/

Näytä enemmän
Valtakunnallisesti ilmestyvä aikakausimainen julkaisu tekniikan akateemisille ammattilaisille. Lehdestä löydät tekniikan alan tuoreet kuulumiset viikoittain, työpaikkailmoituksia ja osan varsinaisen T-lehden artikkeleista.
http://www.t-lehti.fi

Näytä enemmän
Hermi käynnistää uutta liiketoimintaa ja tarjoaa yrityksille toimintaympäristöjä ja tiloja
http://www.hermia.fi

Näytä enemmän
Pohjoismaiden yhteistyöelin NICe tukee elinkeinoelämän innovaatioita. Sivulla on tietoa projekteista ja painopistealueista enimmäkseen norjaksi ja englanniksi.
http://www.nordicinnovation.net

Näytä enemmän
Toiminnan ja tarjonnan kuvailua, myös tilastoja
http://www.cern.ch/CERN/Technology

Näytä enemmän
Massachusetts Institute of Technology tarjoaa oppimateriaalijulkaisunsa verkossa vapaasti kaikkien käytettäväksi. Instituutin 700 kurssin aihealueita ovat mm. aeronautiikka ja astronautiikka, antropologia, arkkitehtuuri, biologia, kemia, matematiikka, terveystieteet ja -teknologia...
http://ocw.mit.edu/OcwWeb

Näytä enemmän
Verkkojulkaisussa on mm. erilaisten vertailujen, testien ja pistekoeajojen tuloksia ja tiivistelmiä artikkeleista. Koko sisältö on tarjolla tilaajille.
http://www.tekniikanmaailma.fi

Näytä enemmän
Instituutti tutkii nanotekniikkaa johtajanaan nanohuuman alkuunpanija Eric K. Drexler.
http://www.foresight.org

Näytä enemmän
Tomi Engdahlin linkkisivulla on yli 40 pääotsikkoa ja satoja ellei tuhansia linkkejä ohjelmoinnista virtuaalitodellisuuteen, tietoliikenteestä elektronisiin piireihin, differentiaalisesta mittauksesta sumeaan logiikkaan...muita termejä en osaa edes kääntää!
http://www.epanorama.net/index.php?index=link

Näytä enemmän
Driftingenjörsförbundet i Finland, DIFF är en riksomfattande, svenskspråkig, självständig organisation för ingenjörer och ingenjörsstuderande. På hemsidan presenteras organisationen, dess medlemmar, verksamhet, medlemsförmåner, juniorsidan, de regionala avdelningarna och lönestatistik. Adresser och länkar till ubildningsinstitutioner, inhemska och utländska organisationer, lagstiftning m.m. inom området. Nyheter inom området samt länk till projektet Teknatur ingår.
http://www.diff.fi

Näytä enemmän
TFiF är en självständig riksomfattande, svenskspråkig intresseförening för diplomingenjörer, arkitekter och teknologer. På sidorna finns presntationer av TFiF:s organisation och verksamhet och notiser samt förtckningar över publikationer. Separat sidor för medlemmar med tilläggservice mot registrering.
http://www.tfif.fi

Näytä enemmän
Viikottain ilmestyvän öljy- ja kaasualan lehden sivulla on uutisia, markkinainformaatiota ja lehden numeroita PDF-muodossa.
http://www.upstreamonline.com

Näytä enemmän
Lyhyt johdatus nanotekniikkaan, hyvät linkit
http://www.zyvex.com/nano

Näytä enemmän
TSK är den nationella terminologicentralen i Finland, vars uppgift är att erbjuda experthjälp i frågor som berör facktermer och ordlistearbete. TSK:s webbplats innehåller information om organisation, uppgifter och verksamhet. Även TSK:s serviceformer och kontaktuppgifter ingår. Vidare finns en länk till medlemstidningen Terminfo med aktuell information om terminologi-arbetet. TSK:s online-termbank TEPA som innehåller tekniska termer med definitioner och termmotsvarigheter på flera språk ingår på sidan. TSK:s termtjänst presenteras. Därtill finns länkar till terminologisamarbete inom Norden, samt länkförteckning till finska och engelska webbplatser.
http://www.tsk.fi/sv

Näytä enemmän
Ihmisen ja teknologian vuorovaikutukseen keskittyvää verkkolehteä julkaisee Jyväskylän yliopiston ihmislähtöisen teknologian tutkimuskeskus Agora Center.
Sivuston kieli: 
http://www.humantechnology.jyu.fi

Näytä enemmän
Kauppa- ja teollisuusministeriön julkaisurekisteristä löytyvät alan julkaisut sarjoittain, aikajärjestyksessä ja aakkostettuina. Kauppa- ja teollisuusministeriön julkaisuja ovat KTM:n sarjat, uudet julkaisut ja KTM:n rahoittamat julkaisut.
Sivuston kieli: 
http://ktm.elinar.fi/ktm_jur

Näytä enemmän

Sivut