Seuratanssit. Tanssiurheilu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Susel ry on valtakunnallinen seuratanssia ja tanssikulttuuria vaaliva ja kehittävä yhdistys. Sivuilla on tietoa koulutustoiminnasta ja jäsenseuroista.
Sivuston kieli: 
http://www.susel.fi

Näytä enemmän
The Library of Congress Music Division esittelee yli 200 eurooppalaista ja amerikkalaista salonkitanssia vuosilta 1490-1920. Seuratanssit, niiden historiaa ja etikettiä esitellään tekstein, valokuvin ja 75 videoleikkeen havainnollistamana. Sivulla on monipuoliset hakumahdollisuudet.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/collections/dance-instruction-manuals-from-1490-to-1920/about-this-collection/

Näytä enemmän
Kirja esittelee länsimaisia barokin ajan näyttämötansseja 1600-1700 -lukujen vaihteesta. Se sisältää seitsemän tanssin alkuperäiset notaatiot ohjeineen sekä teosta varten sovitetun nuottiliitteen.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019081324068

Näytä enemmän
Samba in Finland on suomalaisten sambakoulujen yhteinen sivusto, josta pääsee helsinkiläisille, turkulaisille, tamperelaisille, lahtelaisille ja kokkolalaisille sambasivuille. Sivulla on myös harrastajien tapahtumakalenteri ja alan uutisia. Sambasta ja afro-brasilialaisesta kulttuurista on artikkelit suomeksi. Sambakoulujen sivuilla lisää linkkejä.
Sivuston kieli: 
https://samba.fi

Näytä enemmän
Suomen Tanssiurheiluliiton sivustosta löytyvät liiton tiedotteet, koulutuskalenteri, kilpailukalenteri ja kilpailutulokset. Lisäksi yhdistyksen yhteystiedot ja tanssiurheilua käsittelevä keskusteluryhmä. Sivuun on myös koottu kansainvälisiä tanssiurheiluasioita: uutisia, tietoja leireistä ja koulutuksesta, kansainvälisiä kilpailukalentereita ja -tuloksia.
Sivuston kieli: 
https://www.dancesport.fi/

Näytä enemmän