130 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sisältää faktaa ja fiktiota verimakkarasta: historiaa, valmistus, etiketti, monenlaisia verimakkarareseptejä ja suolien puhdistusohjeita, oheistuotteet, jäljitelmät, mistä saa ja linkit.
http://www.reklaamikari.fi/musta/index.html

Näytä enemmän
Sivuilla on runsaasti erilaista tietoa kalasta, käsittelyohjeita ja reseptejä.
Sivuston kieli: 
http://www.prokala.fi

Näytä enemmän
Ruotsin kalalajit, niiden käyttö, tuntomerkit, kauppanimet, käsittelyohjeita ja reseptejä.
http://www.svenskfisk.se

Näytä enemmän
Paliskuntain yhdistyksen valikoimassa on monipuolinen valikoima pororuokareseptejä. Sivulta pääsee myös poronlihaoppaaseen ja suurtalousohjeisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.pororeseptit.fi/

Näytä enemmän
Pohjanmaan kalastajien ohjeista löytyy silakka- ja siikareseptejä, turska-, kuha- ja lohireseptejä sekä kolmen kalakeiton ohjeet. Sivusto on suomeksi ja ruotsiksi.
Sivuston kieli: 
http://www.fishpoint.net/default.asp?id=f38zxg2yodv

Näytä enemmän
Makkaratilastoja aistinvaraisista arviointi-istunnoista sekä eri makkaranvalmistajien tuotteiden pisteyttämistä.
Sivuston kieli: 
http://www.makkara.info

Näytä enemmän
Tietoa suomalaisten talouskalojen ahven, hauki, kuha, lahna, lohi, made, muikku, siika, silakka, ominaisuuksista ja kasvuympäristöstä.
Sivuston kieli: 
http://www.ahven.net/opetusmateriaali/talouskalalajit/index.html

Näytä enemmän
Opas tarjoaa vinkkejä ympäristöystävälliseen kalan ja äyriäisten syöntiin. Oppaasta löytyy lajiesittelyt Suomessa tarjolla olevista ruokakaloista ja tietoa niiden levinneisyydestä, kalastusmenetelmistä ja nykyisestä kalakannasta.
Sivuston kieli: 
http://wwf.fi/kalaopas/

Näytä enemmän
Skärgårdssmak-projektin osanottajat edustavat Lounais-Suomen, Ahvenanmaan ja Tukholman saaristojen ravintoloita, myymälöitä, raaka-ainetuottajia ja käsityöläisiä. Mukana on käsityöläisiä, jotka valmistavat saaristolle luonteenomaisia käyttöesineitä. Sivuilla kunkin alan mukanaolijat esitellään alueittain.
Sivuston kieli: 
http://www.skargardssmak.com

Näytä enemmän
Kaarnikkagraavattua siikaa, poronkotapaisti, savuporomunakas ja muita lappilaisen keittiön ruokia.
Sivuston kieli: 
http://www.lapinkeittiomestarit.fi

Näytä enemmän
Ulkoasultaan yksinkertaisella, harkiten kuvitetulla sivustolla alkupalojen, keittojen ja kastikkeiden, kasvis- liha- ja kalaruokien, pastojen, pizzojen, jälkiruokien ja juomien englanninkielisiä ohjeita. Valikoimassa painottuvat suomalaiset, skandinaaviset ja venäläiset ruokalajit.
Sivuston kieli: 
http://www.saunalahti.fi/~marian1/gourmet/recipe.htm

Näytä enemmän
Sivuston ruokaohjeet painottuvat suomalaiseen perinneruokaan. Kokinpalsta-osassa annetaan työtapaohjeita ja -niksejä.
Sivuston kieli: 
http://www.kokkikolmonen.com

Näytä enemmän
Perinteisen juustoleivän eli leipäjuuston teko-ohje
http://norssi.oulu.fi/projektit/moniaine97/juustoleipa

Näytä enemmän
Petäjäisen makuleivän resepti.
Sivuston kieli: 
http://norssi.oulu.fi/projektit/moniaine97/pettuleipa

Näytä enemmän
Uunipotti, pirana, sienilaatikko, tattaripuuro uunissa, patakukko, kalapotti, riisirunko, porkkanapiiraat, kulitsa Laatokan Karjalasta, pasha Muolaan Kyyrölästä
http://www.kyyrolansavi.fi/reseptit.htm

Näytä enemmän
Virtual Finlandin sivuilta löytyy englanniksi 12 'tyypillisen' suomalaisen ruoan reseptit karjalanpaistista Runebergin torttuihin ja simaan. Sivulta on myös linkkejä muille suomalaista gastronomiaa englanniksi esitteleville sivuille.
http://finland.fi/Public/default.aspx?contentid=160065&nodeid=41801&culture=en-US

Näytä enemmän
Suomi syö ja juo -hanke kerää arjesta kertovia ruoka-aiheisia kuvia museokokoelmiin. Lähetettyjä kuvia voi selailla kuvagalleriassa. Sivustolla esitellään myös museoiden vuonna 2013 toteuttamia ruokaan ja juomaan liittyviä dokumentointeja.
Sivuston kieli: 
http://www.suomisyojajuo.fi/

Näytä enemmän
Tutkimus käsittelee Saimaan alueen ruokakulttuuria ja -perinnettä. Aineistona on käytetty Kansallismuseon kansatieteellistä arkistoa, Museoviraston käsikirjoituksia sekä SKS:n kansanrunousarkistoa. Tekstiin on ruokien sekä ruokatottumusten lisäksi koottu myös ruokasananparsia ja -uskomuksia.
Sivuston kieli: 
http://www.mamk.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/mamk/embeds/mamkwwwstructure/22334_Saimaan_al...

Näytä enemmän
Opinnäytetyössä on analysoitu suomalaista ruokakulttuurien 1950-luvulta eteenpäin. Kirjallisuustutkimuksen lisäksi ruokakulttuuria on analysoitu Pirkanmaan Marttapiirin jäsenyhdistyksiltä koottujen kyselyjen avulla.
Sivuston kieli: 
https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/16317/Kulmala%20Tiina.pdf?sequence=1

Näytä enemmän
Leipäperinnettä Kainuusta, Karjalasta, Hämeestä, Varsinais-Suomesta sekä ohjeet: hapatin, hieno ruisleipä, varilimppu, setsuuri, karjalanpiirakat.
Sivuston kieli: 
http://www.vajanto.net/leipa

Näytä enemmän
Keskisuomalaista ruokaperinnettä esittelevillä sivuilla aiheina ovat ruoan hankinta ja varastointi, erilaiset ruoanvalmistustavat sekä arki- ja juhla-ateriat. Reseptivihko.
Sivuston kieli: 
http://www.avoinmuseo.fi/ruokaperinne/index.php

Näytä enemmän
Martat.fi:n reseptikirjassa voi tallentaa omat reseptit tai hakea aiheen tai sesongin mukaan. Tässä pääsiäisajan herkkujen ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://www.martat.fi/reseptit/?fwp_recipe_seasonal=paasiainen

Näytä enemmän
Amerikkalaisella sivustolla on ruoanlaiton opastusta ja vinkkejä ja TV-kokkien reseptejä. Myös erilaisiin ruokavalioihin kuuluvia ruokaohjeita löytyy.
http://www.foodnetwork.com

Näytä enemmän
Possu kokkailee ravintolakokin pätevyydellä ja kirjoittelee lennokkaasti.
Sivuston kieli: 
http://polkkapossu.blogspot.com

Näytä enemmän
Lasten ja nuorten ruokailutottumusten parantamiseksi tuotetuilla sivuilla kerrotaan, minkälainen on terveellinen välipala ja esitellään välipalaksi sopivia elintarvikkeita ja tuotteita. Sivuilla on ideanurkka ja välipalaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.hyvavalipala.fi

Näytä enemmän
Alan "sisäpiiriläisten lehti" tarjoaa ohjeita nopeisiin aterioihin, salaisten mausteiden paljastuksia ja reseptihaun.
http://www.starchefs.com

Näytä enemmän
Sivulle on koottu vanhoissa ruokaresepteissä esiintyviä paino-, tilavuus-, kappale-, veto- ym. mittoja.
Sivuston kieli: 
http://www.nicehouse.fi/keittio/tietotai/vanhatm.htm

Näytä enemmän
Sopivaa ohjetta voi etsiä reseptilistan tai -haun avulla. Hyvät ja helpot on valikoitu erikseen. Antti Vahteran ja Visa Nurmen Yksinkertaisesti parasta - keittokirjan voi tulostaa sivulta (kirja on pdf-muodossa).
Sivuston kieli: 
http://www.orklafoods.fi/reseptit/

Näytä enemmän
Palvelussa on monipuolinen reseptivalikoima sekä muuta tietoa ruoanlaitosta, esim. säilöntäohjeita. Sivustossa on myös hyvinvointiosa, jossa kerrotaan monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta.
Sivuston kieli: 
http://www.valio.fi/reseptit/

Näytä enemmän
Suuren keittokirjan valikoimassa on painotettu nopeita ja helppoja arkiruokia, mutta muutakin löytyy: liha-, lintu- ja kalaruokia, keittoja, salaatteja, leivonnaisia, jälkiruokia...
http://www.valintatalo.fi/fi/reseptit/

Näytä enemmän

Sivut