Ammatinvalinta

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
AVO är ett yrkes- och utbildningsvalsprogram avsett särskilt för dig med grundskola eller gymnasium som grund. Med AVO:s hjälp kan du testa dig själv på intressen och egenskaper samt på förväntningar på ev. framtida yrke, för att på så sätt få tips om vad du kunde tänkas passa som. Utförliga yrkesbeskrivningar med uppgifter om det faktiska arbetet, utbildningar, officiella kompetenskrav, löner etc. ingår också.
Sivuston kieli: 
http://www.mol.fi/avo/svenska

Näytä enemmän
Työministeriön laatima ammatinvalintaohjelma.
Sivuston kieli: 
https://asiointi.mol.fi/avo/responsive/front-page.xhtml

Näytä enemmän
Suotuisa suunta -blogissa TE-puhelinneuvonnan urapsykologit, koulutusneuvojat ja työnhakuun erikoistuneet palveluasiantuntijat kirjoittavat ammatinvalinnan ja uraohjauksen tilanteista, tavoista ja ongelmista.
Sivuston kieli: 
http://suotuisasuunta.blogspot.com/

Näytä enemmän
Mittyrke.fi ger dig chansen att ta en titt in i de studerandes och proffsens vardag. Representanter för olika yrken berättar om sina val och karriärvägar.
Sivuston kieli: 
https://www.ammattiosaaja.fi/sv/

Näytä enemmän
Tietoa ammatillisista perustutkinnoista, koulutuksesta ja ammateista.
Sivuston kieli: 
https://www.ammattiosaaja.fi/

Näytä enemmän
Suomen apteekkariliiton kokoama tietopaketti apteekkialan opiskelusta.
Sivuston kieli: 
https://www.apteekkariliitto.fi/apteekkityo/apteekkialan-opinnot

Näytä enemmän
Täällä on tietoa siitä, miten finanssialalle voi opiskella, minkälaista alalla työskentely on ja minkälaista koulutusta on tarjolla jo alalla oleville. Finanssialan perusteet -oppimateriaali tarjoaa perustietoa pankkialasta, vakuuttamisesta, säästämisestä ja sijoittamisesta sekä alan uusista innovaatioista.
Sivuston kieli: 
https://www.finanssialalle.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan maanmittausalan opiskelumahdollisuuksista ja siitä, minkälaisia töitä alan ammattilaiset tekevät. Lisäksi on esimerkkejä opiskelijoiden ja työntekijöiden kokemuksista alalla.
Sivuston kieli: 
https://www.maanmittauslaitos.fi/tietoa-maanmittauslaitoksesta/maanmittausalalle

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa teknisten alojen opiskelusta, koulutusvaihtoehdoista ja koulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi on esimerkkejä teknologiateollisuuden ammateista ja työtehtävistä sekä ammattilaisten haastatteluja.
Sivuston kieli: 
https://www.mytech.fi/

Näytä enemmän
Sivuilta selviää, millaisia työmahdollisuuksia valtio työnantajana tarjoaa. Sisältää mm. eri toimintayksiköiden kuvaukset ja työntekijöiden kokemuksia sekä avoimet tehtävät.
Sivuston kieli: 
https://www.valtiolle.fi

Näytä enemmän
Julkaisu sisältää harjoituksia, menetelmiä ja toimintamalleja, joiden avulla voidaan purkaa alavalintojen sukupuolittumista. Materiaali sopii esimerkiksi kasvattajien, opettajien ja ohjaajien käyttöön.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-827-397-7

Näytä enemmän
Malli esittelee vammaisalan opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksia. Sivuilla kerrotaan, millaista vammaisalan työ on ja millaisia työtehtäviä alalla on. Eri koulutusvaihtoehtoja esitellään pohjakoulutuksen mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.polkuja.vetoavammaisalalle.fi/

Näytä enemmän
Työmarkkintorin ammattitieto-osassa on esitelty eri ammateja, ammatinvalinnan ja koulutuksen valinnan ohjausta sekä uravalmennusta.
Sivuston kieli: 
https://tyomarkkinatori.fi/ammattitieto

Näytä enemmän
Työllisyys- ja urapalveluissa asiakkaiden tilannetta tarkastellaan kokonaisvaltaisesti. Yksi ohjauksessa käsiteltävä osa-alue on verkostoituminen. Digiverkostot haltuun -käsikirja johdattaa käytännönläheisesti ohjausalan ammattilaisen ottamaan digitaalisen verkostoitumisen puheeksi ja ohjaamaan asiakkaita verkostoitumisessa eteenpäin. Kirja tarjoaa tietoa verkostoitumisesta niin sosiaalisessa mediassa kuin etätapahtumissa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-216-836-8

Näytä enemmän