41 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Vapaaseen tietosanakirjaan; Wikipediaan kirjoitettu artikkeli hohtodiodista eli ledistä.
Sivuston kieli: 
http://fi.wikipedia.org/wiki/LED

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan yleisesti tuulienergiasta ja Suomen johtavan tuulisähkön myyjän Lumituuli Oy:n toiminnasta. Mahdollisuus ostaa Lumituuli Oy:n osakkeita.
Sivuston kieli: 
http://www.lumituuli.fi

Näytä enemmän
Runsaasti kytkentäkaavioita aloittain gif-kuvina
http://www.aaroncake.net/circuits

Näytä enemmän
Tuulivoimalayhtiön sivuilla annetaan ohjeita tuulivoimalan hankkijalle, rakennusohjeita tuulivoimalan rakentajille ja muuta tietoa tuulivoimasta sekä -voimaloista.
Sivuston kieli: 
http://www.finnwind.fi/index.html

Näytä enemmän
PDF-muodossa olevassa dokumentissa on tietoa polttokennoista, niiden historiasta, tekniikasta, sovelluksista ja ympäristönäkökohdista.
Sivuston kieli: 
http://www.scied.science.doe.gov/nmsb/hydrogen/Guide%20to%20Fuel%20Cells.pdf

Näytä enemmän
Sähköyhtiöiden markkinapaikka, jossa kuluttajat ja pk-yritykset voivat kilpailuttaa sähkösopimuksensa. Kuluttaja voi verrata nykyistä sähkösopimustaan valmiiksi kilpailutettuihin sähkötarjouksiin ja solmia uuden sopimuksen.
Sivuston kieli: 
http://www.kilpailuttaja.fi/palvelut/sahkosopimukset_vertaa_ja_kilpailuta_sahkosopimus

Näytä enemmän
Elias-verkkonäyttely esittelee Salon tuotanto- ja kulttuurihistoriallisen museon elektroniikkakokoelmiin kuuluvia laitteita ja niihin liittyvää oheismateriaalia. Aikamatka-osiossa kerrotaan radioiden ja televisioiden kehityksestä ja vakiintumisesta osaksi arkielämää sekä radio- ja matkapuhelimien alkuvaiheista.
Sivuston kieli: 
http://www.eliaskokoelmat.fi/fi/index.php

Näytä enemmän
Turvatekniikan keskuksen ja Motivan sähkölaitteiden vähittäismyyjille ja maahantuojille suunnattu opas käsittelee sähkölaitteiden turvallisuutta, häiriöttömyyttä, energiankulutusta, vastuuta ja merkkejä
http://www.tukes.fi/sahkotuoteopas

Näytä enemmän
Euroopan komissio sivulla määritellään ekologinen suunnittelu ja selostetaan direktiiviä \energiaa käyttävien tuotteiden ekologiselle suunnittelulle asetettavien vaatimusten puitteista\. Itse direktiivi on PDF-muodossa ja myös suomeksi ja ruotsiksi.
Sivuston kieli: 
http://ec.europa.eu/enterprise/eco_design

Näytä enemmän
Tietoa ja uutisia, kytkentöjä ym.
http://www.hw-server.com

Näytä enemmän
Termejä ja lyhenteitä sisältävää sanakirjaa julkaisee Suomen sähkötukkuliikkeiden liitto.
Sivuston kieli: 
http://www.sstl.fi/sanakirja/index.htm

Näytä enemmän
Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen sivuilla on tietoa sähköstä, sähköjärjestelmistä ja neuvoja kodin sähköasioissa (esim. kodin sähkölaitteet, sähkövalaistus, sähkölämmitys). Sivustossa on lisäksi tietoa sähköturvallisuuden edistämisavustuksista sekä lomakkeet avustusten hakemista varten. Täällä voi myös kysyä asiantuntijoilta sähköstä.
Sivuston kieli: 
http://www.sahkoturva.info

Näytä enemmän
Nätupplaga av Elektroniktidningen. Nyheter och fakta inom professionell elektronik, med tonvikt på komponenter, mät & test, konstruktion och produktion. Även tele-, data- och radiokommunikation, industriautomation, kraftelektronik, mikrovåg, optoteknik samt forskning och utbildning.
Sivuston kieli: 
http://www.elektroniktidningen.se

Näytä enemmän
Miljoonalaatikko sisältää sekalaista tietoa, mm. laskukaavoja ja JawaScriptillä toteutettuja taulukoita. Sivulla myös muutama kytkentäkaavio, pari artikkelia, linkkejä ja harrastelijan salaiset paheet - elektroniikkatemppuja.
http://koti.mbnet.fi/~huhtama/ele

Näytä enemmän
Sivulta on noudettavissa Micro Cap -simulointiohjelma ja Pads piirilevyn suunnitteluohjelma. Mukana myös useita harjoituskytkentöjä simulointiohjelmalle. Lataaminen edellyttää rekisteröitymistä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/evlab

Näytä enemmän
Elektroniikkasuunnittelijalle suunnattu linkkisivusto sisältää mm. linkkilistan komponenttivalmistajista komponenttityypin mukaan lajiteltuina. Ei ole ulkoasultaan kovin selkeä.
Sivuston kieli: 
http://www.interfacebus.com/frames.html

Näytä enemmän
Elektran sivuilta löytyy tietoa kotitalouksien ja teollisuuden sähköistämisestä sekä sähkön tuotannon ja sähkön siirron historiasta.
Sivuston kieli: 
http://www.elektra.fi/elektra.htm

Näytä enemmän
Englanninkielisessä blogissa julkaistaan juttuja erilaisista vempaimista ja elektronisista laitteista, konsoleista, sylimikroista, mobiililaitteista, kameroista jne.
Sivuston kieli: 
http://uk.gizmodo.com

Näytä enemmän
Tietoa liitosta, sen säännöistä ja toiminnasta sekä liiton järjestämistä tapahtumista. Runsaasti sähköalan linkkejä eri puolille maailmaa. Tietoa myös apurahoista, kokouksista ja tapahtumista sekä messumatkoista.
Sivuston kieli: 
http://www.sil.fi

Näytä enemmän
Fakta om batterier: olika typer, historia, uppbyggnad och funktion. Användningsstatistik och -anvisning. Från Batteriföreningen, Sveriges branschorganisationen för batteritillverkning och -import.
Sivuston kieli: 
http://www.batteriforeningen.se/start/

Näytä enemmän
Sähköpalot hallintaan –verkkosivuille on koottu ohjeita ja aineistoja sähköpalojen ennaltaehkäisyyn. Sivuilla on videoita, kalvo- ja kuvasarjoja, julkaisuja ja oppaita sekä paloturvallisuuteen liittyviä testejä.
Sivuston kieli: 
http://www.tukes.fi/sahkopalot/index.html

Näytä enemmän
Perusopas sähkötöistä kuluttajille, erityisesti rakentajille ja remontoijille. Aiheita mm. sähkötöiden suunnittelu ja toteutus, sähköstandardit ja sähkön käyttö. Yrityshaussa sähköurakointiyritysten hakupalvelu.
Sivuston kieli: 
http://www.sahkoopas.com

Näytä enemmän
SESKO on Suomen sähkö- ja elektroniikka-alan kansallinen standardointijärjestö. Sivuilla on tietoa SESKOn toiminnasta ja sähköalan standardien valmistelusta sekä tietoa standardeista.
Sivuston kieli: 
http://www.sesko.fi

Näytä enemmän
Kari Huhtaman elektroniikkasivuilla on tietoa harraste-elektroniikasta. Rakennusohjeita, artikkeleita, sähköturvallisuustietoutta, tarinoita. Valikoima elektroniikan, sähkötekniikan ja rakennussähköpiirustusten piirrosmerkkejä. Oma osasto usein kysytyille elektroniikkakysymyksille. Linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://koti.mbnet.fi/~huhtama/ele/index.php?si=etu.sis&pa=j

Näytä enemmän
Jokamiehen opas siitä, miten suojata rakennus ja itsensä ukkoselta.
Sivuston kieli: 
http://www.tukes.fi/fi/Toimialat/Sahko-ja-hissit/Ukkossuojaus

Näytä enemmän
Kytkentäkaavioita kokeneille elektroniikkaharrastajille.
Sivuston kieli: 
http://www.spelektroniikka.fi/kaavio.htm

Näytä enemmän
Värikoodikartan avulla voit selvittää vastusten ohmiarvot.
http://www.kouluelektroniikka.fi/vastus.html

Näytä enemmän
Sähkömuseon sivuille on mentävä Paimion kunnan sivuilta, valikosta kohdasta Aikataulut ja matkailu, Paimion sähkömuseo. Paimion sähkömuseossa voi tutustua sähkön historiaan tekniikan näkökulmasta. Sivuilla on tietoa näyttelyistä ja kokoelmasta, joka koostuu keskeisestä sähköön ja sähköistämiseen liittyvästä esineistöstä.
Sivuston kieli: 
http://213.138.147.170/netcomm

Näytä enemmän

Sivut