Erillistilat. Pesutilat. Saunat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Opas auttaa taloyhtiöitä vastaamaan pyöräpysäköinnin kasvavaan kysyntään. Se sisältää ideoita tilojen parannuksiin ja uusien tilojen suunnitteluun sekä rakentamiseen. Oppaassa pureudutaan myös taloyhtiön päätöksentekoon ja tarvittavin viranomaislupiin.
Sivuston kieli: 
https://www.motiva.fi/files/15877/Pyoralla_koko_talo_-_Opas_taloyhtioille_parempaan_pyorapysakointii...

Näytä enemmän
Puuinfon oppaissa on harrastelijoillekin sopivia rakennus- ja asennusohjeita, muun muassa leikkimökin, hiekkalaatikon, pergolan, jätekatoksen ja polttopuukatoksen rakennusohjeet kuvineen sekä oppaat, joiden avulla naulaat, paneloit ja asennat listat ja puulattiat.
Sivuston kieli: 
https://puuinfo.fi/teeseitse/

Näytä enemmän
Betonitieto-sivustossa kerrotaan betonista, elementtirakentamisesta, pienrakentamisesta ja paikallavalurakentamisesta. Sivustosta löytyvät betonituotteiden kuvaukset ja valmistajat. Myös betonialan koulutuksesta annetaan tietoa.
Sivuston kieli: 
https://betoni.com

Näytä enemmän
Tietoa Suomen saunaseuran toiminnasta, hallinnosta, jäsenyydestä, saunoista ja saunaseuran historiasta. Englanninkielisillä sivuilla laajemmin tietoa saunomisesta, saunaterminologiasta, artikkeleita aiheesta ja sauna-aiheisia linkkejä. Hieman eri sisältö erikielisillä sivuilla.
Sivuston kieli: 
https://sauna.fi/

Näytä enemmän