126 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Yrityksen palveluja ovat työvoiman vuokraus, rekrytointi ja ulkoistamisratkaisut, aloja päivittäistavarakauppa, kiinteistö- ja tilapalvelut, teollisuus, hyvinvointipalvelut, hotellit sekä logistiikka.
http://www.citywork.fi

Näytä enemmän
Eurooppalainen ammatillisen liikkuvuuden portaali sisältää tietoa elämisestä ja työskentelystä eri maissa. Myös työpaikkailmoituksia ja työnhakijoiden lyhyitä ansioluetteloita.
http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=fi

Näytä enemmän
Koulutusalan henkilöstöpalveluyritys
http://www.eduhouse.fi

Näytä enemmän
- Työpaikkoja Euroopassa.
http://www.eurojobs.com

Näytä enemmän
Sisältää tietoa oikeudesta elää, työskennellä ja opiskella toisessa EU-maassa sekä terveydenhoidosta ja kuluttujan oikeuksista.
http://europa.eu/eu-life/index_fi.htm

Näytä enemmän
Tampereen kaupunkiseudun työvoiman palvelukeskuksen tuottama Työllisyysportti antaa ohjeita työllistymiseen ja opiskeluun Tampereen seudulla.
Sivuston kieli: 
http://www.tyollisyysportti.fi

Näytä enemmän
Sivuilla voi selailla avoimia työpaikkoja aloittain sekä jättää ilmoituksen avoimesta paikasta ilmaiseksi.
Sivuston kieli: 
http://tyopaikat.fi

Näytä enemmän
Uranuksen sivuilta löytyy ohjeita työnhakijalle. CV:n laadinnasta saavat vinkkejä niin alle kaksikymppiset kuin vähän varttuneemmatkin eli yli 50-vuotiaat työnhakijat.
Sivuston kieli: 
http://www.uranus.fi/tyonhaku/artikkelit

Näytä enemmän
- Haku, myös omat tietosi voit jättää CV-tietokantaan. - Työpaikkojen selailu maksutonta, työhakijoiden nimien ja ositteiden saaminen maksullista.
Sivuston kieli: 
http://www.monster.se

Näytä enemmän
Aarresaari - akateemiset rekrytointipalvelujen tuottamassa oppaassa on kerrottu yleisesti, mitä ulkoamaille työskentelemään hakevan on syytä ottaa huomioon
http://www.aarresaari.net/kvtyonhaku.htm

Näytä enemmän
Uraopas julkaisee työnhakijoiden ja työnantajien työpaikkailmoituksia. Palvelussa on haut ammateittain ja paikkakunnittain. Siinä voi myös rekisteröidä CV:nsä, asentaa vahdin tarkkailemaan sopivia työpaikkoja sekä etsiä tietoja työnantajista. Uravihjeitä -osasta löytyy käytännön apua työpaikan hakemiseen: siinä opastetaan, miten kirjoitetaan CV työpaikkahakemukseen, miten päästä haastatteluun sekä miten käyttäytyä haastattelutilanteessa. Lisäksi annetaan vihjeitä uralla etenemiseen.
Sivuston kieli: 
http://www.uraopas.fi/index.php

Näytä enemmän
Aarresaaren työpaikkailmoituksia
http://www.aarresaari.net/jobboard.htm

Näytä enemmän
Tietoja Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta ja Espanjasta.
http://www.europa-pages.com/au_pair/index.html

Näytä enemmän
Palvelu toimii markkinapaikkana, johon voivat jättää ilmoituksen esimerkiksi siivous- tai remonttiapua tarvitsevat kotitaloudet sekä lyhytaikaisia keikkatöitä hakevat yksityiset tekijät ja pienyritykset. Ilmoituksen jättäminen on yksityisille maksutonta, yritykset voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi puolen vuoden ajan.
Sivuston kieli: 
http://www.nextdoor.fi

Näytä enemmän
Henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys toimii koko Suomen alueella.
http://www.argenta.fi

Näytä enemmän
Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisissä tehtävissä ulkoasiainhallinnossa ulkoasiainministeriössä, Suomen ulkomaanedustuksissa, kansainvälisissä järjestöissä tai kehitysyhteistyön parissa? Ulkoministeriön sivulla on avoimet tehtävät, tietoa hakemisesta, linkit kansainvälisten järjestöjen rekrytointisivuille, tietoa kehitysyhteistyöhön lähtevien valmennuskursseista ym.
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15192&contentlan=1&culture=fi-FI

Näytä enemmän
- Työpaikkoja Ruotsissa Tukholman ja Göteborgin alueella, myös kesätyöpaikkoja opiskelijoille.
http://www.sjr.se

Näytä enemmän
Cimon verkkopalvelu tarjoaa tietoa kansainvälisestä opiskelija-, harjoittelija- ja virkailijavaihdosta, apurahoista sekä EU:n kulttuuri-, koulutus- ja nuoriso-ohjelmista. Sivuilla esitellään Cimon tieto- ja neuvontapalvelut yhteystietoineen ja annetaan ohjeita ulkomaille lähtijälle. Lisäksi aiheeseen liittyviä uutisia ja tiedotteita.
Sivuston kieli: 
http://www.cimo.fi

Näytä enemmän
Yritys tarjoaa mm. rekrytointiin, organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen sekä ura- ja muutoskonsultointiin liittyviä palveluja. MPS:llä on toimipisteet Espoossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.
http://www.mps.fi

Näytä enemmän
Suomen suurin koulutus- ja työpaikkamessutapahtuma järjestetään tammi-helmikuussa. Messuilla käy vuosittain yli 40 000 vierailijaa.
http://www.nextstep.fi

Näytä enemmän
Opas on suunnattu uraansa käynnistäville, ja siinä käsitellään perusasioita kuten hakemuksen ja ansioluettelon laatimista ja haastatteluun valmistautumista. Erityisesti painotetaan tuotteistamista ja oman osaamisen myymistä. Teksti on kirjoitettu yleistajuisesti ja rennolla otteella. Opas on ladattavissa PDF-muodossa.
http://www.tyonhakuopas.com

Näytä enemmän
Haetko kesätyötä? Taloudellisen tietotoimiston sivulla on mm. luettelo aloista, jotka ovat mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa.
Sivuston kieli: 
http://www.tat.fi/Opettajat/Nuorten-kesaetyoet

Näytä enemmän
- Työpaikkoja Saksassa, Euroopassa ja muualla, myös harjoittelupaikkoja, saksankielinen.
http://www.monster.de

Näytä enemmän
Etsii ja tarjoaa tilapäisiä töitä yliopisto-, korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.
http://www.studentwork.fi

Näytä enemmän
Lähinnä kesätöitä, mutta myös muita lyhytaikaisia hommia eri puolilta maailmaa.
http://www.summerjobs.com

Näytä enemmän
Pohjoismaiset ulkoministeriöt, Dansk Industri ja Svenskt Näringsliv ovat tuottaneet sivuston, jonka tarkoitus on helpottaa omistajaorganisaatioiden ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden puolisoiden työnhakua. Työnhakija voi jättää sivuille CV:nsä ja työnantaja työtarjouksen. CV:tä ja työtarjouksia voi selata ja jättää vapaasti.
http://www.scandinaviansabroad.net

Näytä enemmän
Rekryverkko on kiinteistöalan rekrytointeihin erikoistunut palvelu, joka toimii Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen yhteydessä.
Sivuston kieli: 
http://www.rekryverkko.fi

Näytä enemmän
Työsuojelupiirien sivulla määritellään vuokratyön käsite, kerrotaan lainsäädännöstä ja luetellaan työntekijän oman työnantajan ja työn vastaanottajan velvollisuudet.
Sivuston kieli: 
http://www.tyosuojelu.fi/fi/vuokratyo

Näytä enemmän

Sivut