66 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tietoa migreenikohtauksesta ja migreenin hoidosta. Voit myös tehdä migreenitestin.
http://www.glaxosmithkline.fi/terapia-alueet/migreeni/index.html

Näytä enemmän
Suomen Parkinson-liiton sivut tarjoavat kaikkea Parkinsonin tautiin liittyvää tietoa sekä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.parkinson.fi

Näytä enemmän
Kehitysvammaliiton kotisivulta löytyy tietoa Kehitysvammaliitosta, kehitysvammaisuudesta, liiton järjestämästä koulutuksesta, heidän tekemästään tutkimustyöstä ja julkaisuista sekä liiton kansainvälisestä toiminnasta. Sivuilta löytyy myös tietoa Kehitysvammaliiton kirjastosta ja mahdollisuus tehdä haku kirjaston kokoelmista. Tiedot on esitetty myös selkokielellä.
Sivuston kieli: 
http://www.kehitysvammaliitto.fi

Näytä enemmän
Erittäin laaja, laadukas ja monipuolinen MS-taudin linkkihakemisto
http://mscrossroads.org

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan migreenistä, jännityspäänsärystä ja klusteripäänsärystä (Hortonin oireyhtymä). Lisäksi kokonaisuudessa on artikkeleita päänsäryn hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.astrazeneca.fi/search/?itemId=386578

Näytä enemmän
Sisältää runsaasti tietoa päänsärystä, mm. lasten päänsärystä sekä laajan osion Women and migraine.
http://www.achenet.org

Näytä enemmän
Autismi- ja Aspergerin syndrooma -yhdistyksen kotivulta löytyvät Suomen autismiyhdistysten yhteystiedot, tietoa autismista ja sen hoidosta, liiton viimeinen jäsenkirje, liiton lainattavien kirjojen kirjaluettelo sekä lisäksi linkkikokoelma aiheesta.
Sivuston kieli: 
http://www.autismiliitto.fi

Näytä enemmän
Muistiliiton sivuilla kerrotaan muistisairauksista ja niiden oireista. Sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja sen tarjoamista palveluista. Jäseneksi voi liittyä sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Esitteistä ja oppaista luettelo. Paikallisjärjestöjen ja dementianeuvojien yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.muistiliitto.fi/

Näytä enemmän
Kun potilas valittaa laaja-alaisia lihassärkyjä, diagnoosi on useassa tapauksessa fibromyalgia, josta lääkärit usein käyttävät vähättelevää nimitystä joka-paikan-sairas. Sivulla on asiallista tietoa fibromyalgiasta sekä kroonisesta väsymysoireyhtymästä: määritelmä, taudin syyt, diagnoosi, hoito, myös vaihtoehtohoidot, verkkotiedonlähteet, uutisia ja tutkimustuloksia.
http://chronicfatigue.about.com

Näytä enemmän
Sivu on suunnattu peruskoululaisille ja sisältää runsaasti erilaisia kokeita ja aktiviteetteja, esim. miten muistan uneni, kuinka tehdä malli aivoista. Lisäksi runsaasti neurologista faktaa. Mukana myös peli: Brain Game.
http://faculty.washington.edu/chudler/neurok.html

Näytä enemmän
Dystonia on neurologinen liikehäiriösairaus, joka voi esiintyä kaikissa tahdonalaisissa lihaksissa. Servikaalisessa dystoniassa, torticolliksessa, liikehäiriö kohdistuu kaulan ja hartiaseudun lihaksiin. Sivulla tietoa dystoniasta ja dystonia-kerhojen yhteystiedot.
http://www.dystoniayhdistys.com

Näytä enemmän
Mm. oireet, riskitekijät, kokemuksia, joitakin selviämisvinkkejä sairastuneen läheisille ja ideoita yhteiseksi tekemiseksi
http://www.pbs.org/theforgetting

Näytä enemmän
Lääkeyhtiön sivulla on oireyhtymän yleiskuvaus, artikkeli unen laadusta ja kooste hoitokeinoista.
Sivuston kieli: 
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00294

Näytä enemmän
Yhdistys toimii lastenneurologisessa kuntoutuksessa toimivien ammattihenkilöiden järjestönä. Sivulla on tietoa yhdistyksen valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta, sen järjestämästä koulutuksesta ja paikallisjärjestöjen yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.laneku.fi

Näytä enemmän
Australialaisella sivulla on erinomaista tietoa epilepsiasta, sen määrittely, hoito ja kohtauksen laukaisijat.
http://137.172.248.46/welcome.htm

Näytä enemmän
Tietoa dysleksiasta sekä oppimisvaikeuksien tutkimuksesta Suomessa. (Niilo Mäki Instituutti)
Sivuston kieli: 
http://aselin03.nmi.jyu.fi/dysleksiakeskus/

Näytä enemmän
Sivuilla perustiedot ADHD:stä sekä yhdistyksen toiminnasta. Mukana myös keskustelufoorumi.
Sivuston kieli: 
http://adhd-aikuiset.org

Näytä enemmän
Aivohalvaus- ja dysfasialiiton sivuilta löytyy tietoa aivohalvauksesta ja dysfasiasta sekä terapiamuodoista. Liiton palvelut: tuetut lomat, koulutukset ja tapahtumat, kommunikaatiokeskus ja nuortentalo esitellään.
Sivuston kieli: 
http://www.stroke.fi

Näytä enemmän
Dysfasialasten Tuki ry:n tuottamat sivut on tarkoitettu dysfaattisten lasten ja nuorten perheiden yhteiseksi foorumiksi, jossa voi mm. osallistua keskusteluun ja saada tukea ja neuvoja.
Sivuston kieli: 
http://www.kaapeli.fi/dysfasia

Näytä enemmän
Säätiön sivuilla on informaatiota sekä potilaille että lääkäreille, mm. dystonian määrittely, sen eri muodot ja syyt sekä hoitovaihtoehdot.
http://www.dystonia-foundation.org

Näytä enemmän
Suomen ADHD-liiton kotisivuilta löytyy tietoa siitä, mikä ADHD- eli vähäinen aivotoiminnan häiriö on, samoin tiedot jäsenyhdistyksistä ja toimintapiireistä. Sivulta löytyy linkkejä opetus- ja kuntoutusprojekteista, sopeutumisvalmennuksesta, eri-ikäisten kurssi- ja lomatoiminnasta sekä tapahtumakalenteri. Sivulla on myös useiden ulkomaisten vastaavien yhdistysten linkkitiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.adhd-liitto.fi

Näytä enemmän
Tietoa aikuisten tarkkaavaisuushäiriöistä englanniksi.
Sivuston kieli: 
http://www.add.org

Näytä enemmän
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on 1961 perustettu kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Liiton sivuilta mm. löytyy perustietoa kehitysvammoista ja oireyhtymistä, ajankohtaista palsta, kurssi- ja tapahtumakalenteri, liiton julkaisut, liiton lehti sisältöineen, tietoa aluetoiminnasta ja -yhdistyksistä ja kehitysvammaisten edunvalvonnasta. Lisäksi kulttuuria, taidetta, kirjallisuutta, pikku-uutisia, apuvälineitä ja paljon muuta. Todella paljon tietoa sisältävä mutta siitä huolimatta selkeän lempeästi toimitettu sivusto.
Sivuston kieli: 
http://www.kvtl.fi

Näytä enemmän
Yli 200 web-sivua sisältää runsaasti tietoa taudista alkaen oireista. Sivusto on suunnattu lähinnä terveysalan ammattilaisille.
http://www.alz.org

Näytä enemmän
Anatominen virtuaalimatka, voit katsella aivojen ja sydämen rakennetta, käännellä kuvia, tarkastella lähemmin jotain kuvan osaa. Tietopankissa on myös yli 60 MPEG videota neurokirurgiasta, aivoista, aivovaurioista, multippeliskeloorista jne.
Sivuston kieli: 
http://www.med.harvard.edu/AANLIB

Näytä enemmän
Myasthenia gravis -potilaiden etujärjestön sivulle on koottu ohjeita potilaille sekä tietoa sairaudesta.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenmg-yhdistys.fi

Näytä enemmän
Tietoa aivojen toiminnasta ja aivotutkimuksesta. Mukana myös mm. kuvagalleria, optisia harhoja ja aivojumppaa sekä jatkolinkkejä.
http://www.brainconnection.com

Näytä enemmän
Suomen MS-liiton sivuilla on tietoa MS-taudista ja muista harvinaisista neurologisista sairauksista (Harnes) sekä liiton toiminnasta. Sivuilla on myös MS-aiheisia linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.ms-liitto.fi

Näytä enemmän
Tietoa sikiön alkoholioireyhtymästä, mm. siitä kärsivien lasten tyypilliset ominaisuudet
http://www.cdc.gov/ncbddd/fas

Näytä enemmän
Yhdysvaltalaisen Autismin tutkimuskeskuksen sivuilla on paljon tietoa autismista, sen alaisista oireyhtymistä ja myös muista kehityshäiriöistä. Omina osioinaan käydään läpi autismin aiheuttamia oireita, hoitokeinoja ja menetelmiä ja erilaisia harjoitteita. Samoin sivustolla on haastatteluita, autististen henkilöiden kehityskertomuksia ja kokemuksia. Lisäapuna linkkilista muihin autismia käsitteleviin sivustoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.autism.org/

Näytä enemmän

Sivut