Neurologiset sairaudet. Migreeni. Halvaus. Kehitysvammaisuus

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Webbplatsen Multipelskleros.nu innehåller allmän information om MS under ämnen som sjukdom, behandling, liv och framtid samt kontaktlänkar till andra med MS. Artiklar ingår också. Företaget bakom portalen informerar också om sina egna mediciner.
Sivuston kieli: 
http://www.multipelskleros.nu

Näytä enemmän
Oppaassa on vinkkejä ja keinoja, joiden avulla voi varautua tilanteeseen, jossa ei pysty enää hoitamaan asioitaan. Oppaassa käydään konkreettisesti, käytännön vinkein ja tapausesimerkein läpi oikeudellisen ennakoinnin keinoja, kuten hoitotahtoa ja edunvalvontavaltuutusta. Opas on tarkoitettu erityisesti ikääntyville, eläkeläisille, varhaisvaiheen muistisairaille ihmisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle neuvontatyön tueksi. Opas on julkaistu myös ruotsiksi.
Sivuston kieli: 
https://sumut.fi/wp-content/uploads/2020/03/opas-oikeudelliseen-ennakointiin_FI_LR-1.pdf

Näytä enemmän
Sivusto sisältää perustietoa ja oppaita stressin vaikutuksesta aivoihin. Materiaalit on jaettu lapsiperheiden, ammattilaisten ja raskaudenaikaisen stressin osiin.
Sivuston kieli: 
https://sites.utu.fi/finnbrain/oppaita-aiheesta-stressi-ja-aivot/

Näytä enemmän
Epilepsialiiton kotisivu sisältää tietoa epilepsiasta, epilepsian ensiavusta ja kuntoutuksesta sekä liiton toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.epilepsia.fi

Näytä enemmän
Liikehäiriösairauksien liiton sivut tarjoavat Parkinsonin tautiin ja muihin liikehäiriösairauksiin liittyvää tietoa sekä linkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.liikehairio.fi/

Näytä enemmän