5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Evankelisen herätysliikkeen laulukirjan vuoden 1993 laitoksen tekstit. Sisältää tekstien lisäksi suppeat tekijätiedot.
Sivuston kieli: 
http://sley.fi/node/5834

Näytä enemmän
Psalmboken är den Evangelisk-lutherska kyrkans i Finland svenska psalmbok från 1986 i en nyare upplaga - Melodipsalmboken. I webbversionen hittar du dessutom en del kringtexter om psalmerna. samt Karl-Johan Hanssons framställning över finlandssvensk psalmhistoria.
Sivuston kieli: 
http://notes.evl.fi/Psalmbok.nsf/framsidan?OpenPage

Näytä enemmän
Johann Sebastian Bachin kantaatteja PDF-tiedostoina.
Sivuston kieli: 
http://www.bach-cantatas.com/Scores/index.htm

Näytä enemmän
En gedigen presentation av finländsk kyrkomusik och orgeln som instrument, sammanställd av Sibelius-Akademins kyrkomusikavdelning. Vissa delar finns bara på finska. Artikel om historiska orglar i Finland. Söktjänst med beskrivningar av finska orglar runt om i landet.(På finska.) Söktjänst för musik under kyrkoåret. (På finska.) Stort arkiv med text och noter till gamla paslmmelodier från Finland.
Sivuston kieli: 
http://www2.siba.fi/virtuaalikatedraali/index_s.html

Näytä enemmän
En guldgruva för den som tycker om kyrkomusik. Samtliga psalmer i 1986 års psalmbok (Svenska kyrkans).Text och ljud till samtliga psalmer. Ljud och bild består av olika inspelningar med piano, körer m.m. inspelat på olika platser.Till en del psalmer även noter. Scrolla ned för att hitta psalmerna i nummerordning. På sidan även ett stort antal länkar till bl.a. andra länders psalmböcker. Sidan är skapad av en privatperson.
Sivuston kieli: 
http://svps1986.blogspot.fi

Näytä enemmän