Kansainvälinen politiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Suomen edustustot ulkomailla esittelee Suomen edustustot ulkomailla sekä niiden toimintaa ja tehtäviä. Lisäksi sivustosta löytyvät edustajat ulkomailla. Edustustoihin kuuluvat myös Suomen edustustot kansainvälisissä tehtävissä sekä Euroopan uniossa.
Sivuston kieli: 
https://um.fi/edustustot

Näytä enemmän
Tietoa Ruotsin lähetystöstä Helsingissä, sivut sisältävät ajankohtaista tietoa Suomesta, kysymyksiä ja vastauksia, konsultointia ja informaatiota Ruotsista vapaa-ajan- ja työmatkustamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/fi/embassies/suomi-helsinki/

Näytä enemmän
Sivusto sisältää kansanedustajien yhteystiedot ja tietoa Eduskunnan ja sen oikeusasiamiehen toiminnasta. Lisäksi sivuilla on tietoa lainsäädäntötoiminnasta, eduskunnan kansainvälisestä toiminnasta, valtiopäiväasiakirjoista sekä linkit Eduskunnan kirjastoon ja EU-asioihin.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi

Näytä enemmän
Puolustusministeriön sivusto esittelee ministeriön organisaation ja tehtävät sekä Suomen puolustuspolitiikan pääpiirteet. Sivuilla on tietoa puolustusvoimista, vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä, rauhaturvaamistoiminnasta ja kutsuntaviranomaisista. Lisäksi sivuilla on tietoa puolustusbudjetista.
Sivuston kieli: 
https://www.defmin.fi/

Näytä enemmän
Suomen Nato-edustuston ja ulkoasiainministeriön tuottaman Nato-informaation jakelukanava. Sivuilla on tietoa mm. Suomen ja Naton välisestä yhteistyöstä, rauhankumppanuudesta, kriisinhallinnasta sekä Naton operaatioista, joihin Suomi osallistuu sekä tietoa Natosta.
Sivuston kieli: 
https://finlandabroad.fi/web/nato/etusivu

Näytä enemmän
SUPO:n verkkosivuilla kerrotaan Suojelupoliisin tehtävistä, organisaatiosta ja historiasta.
Sivuston kieli: 
https://supo.fi/

Näytä enemmän
Sanasto kuvaa Pohjois-Atlantin liittoa (Natoa), sen organisaatiorakennetta ja toimintaa. Sanasto antaa suosituksia suomen- ja ruotsinkielisiksi vastineiksi englanninkielisille nimikkeille ja termeille. Sanastossa on noin 220 termiä.
Sivuston kieli: 
https://vnk.fi/documents/10616/3457861/Nato-sanasto+-+Natoordlista+-+NATO+Glossary+2023.pdf/e347d92c...

Näytä enemmän