Kansainvälinen politiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Suomen edustustot ulkomailla esittelee Suomen edustustot ulkomailla sekä niiden toimintaa ja tehtäviä. Lisäksi sivustosta löytyvät edustajat ulkomailla. Edustustoihin kuuluvat myös Suomen edustustot kansainvälisissä tehtävissä sekä Euroopan uniossa.
Sivuston kieli: 
https://um.fi/edustustot

Näytä enemmän
Aappo Kähönen käsittelee kirjassaan mm. Neuvostoliiton ja Suomen välisten suhteiden lähtökohtia ja muutosta sekä Neuvostoliiton ulkopoliittisia tavoitteita. Kirja pohjautuu aiemmin julkaisemattomaan venäläiseen arkistoaineistoon.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/m/10.21435/ht.285/

Näytä enemmän
Sivusto sisältää kansanedustajien yhteystiedot ja tietoa Eduskunnan ja sen oikeusasiamiehen toiminnasta. Lisäksi sivuilla on tietoa lainsäädäntötoiminnasta, eduskunnan kansainvälisestä toiminnasta, valtiopäiväasiakirjoista sekä linkit Eduskunnan kirjastoon ja EU-asioihin.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi

Näytä enemmän
Suomen YK-liiton sivustossa on tietoa YK:n toiminnasta, Suomen YK-liitosta ja sen toiminnasta. Lisäksi sivustossa julkaistaan YK-liiton tiedotteet ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.ykliitto.fi/

Näytä enemmän
Sivut tarjoavat tietoa Suomen turvallisuuspolitiikasta ja maanpuolustuksesta sekä kansainvälisistä organisaatioista ja Suomen kannalta tärkeistä valtioista.
Sivuston kieli: 
https://turpopankki.fi/

Näytä enemmän
Valtioneuvostoon ajankohtaista tietoa Suomen Nato-jäsenhakemuksesta ja sen edistymisestä sekä asian vaikutuksista Suomen turvallisuuspoliittiseen asemaan.
Sivuston kieli: 
https://valtioneuvosto.fi/suomi-ja-nato

Näytä enemmän
Suomen Nato-edustuston ja ulkoasiainministeriön tuottaman Nato-informaation jakelukanava. Sivuilla on tietoa mm. Suomen ja Naton välisestä yhteistyöstä, rauhankumppanuudesta, kriisinhallinnasta sekä Naton operaatioista, joihin Suomi osallistuu sekä tietoa Natosta.
Sivuston kieli: 
https://finlandabroad.fi/web/nato/etusivu

Näytä enemmän
Mikko Virta tarkastelee tutkimuksessaan Urho Kekkosen ja johtavien länsivaltojen, eli Britannian ja Yhdysvaltojen, suhteita toisen maailmansodan jälkeisen kahden vuosikymmenen aikana.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7062-0

Näytä enemmän
Kaikille avoin lyhytkurssi antaa perustiedot Naton toiminnasta ja sen ydintehtävistä sekä jäsenyyden vaikutuksista Suomelle.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/naton-perusteet/

Näytä enemmän