Kansainvälinen politiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Ylen ulkomaantoimittajien, kirjeenvaihtajien ja avustajien tekemä radio-ohjelma, jossa käsitellään kansainvälistä politiikkaa ja uutistapahtumien taustoja.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/1-1509042

Näytä enemmän
Suomen edustustot ulkomailla esittelee Suomen edustustot ulkomailla sekä niiden toimintaa ja tehtäviä. Lisäksi sivustosta löytyvät edustajat ulkomailla. Edustustoihin kuuluvat myös Suomen edustustot kansainvälisissä tehtävissä sekä Euroopan uniossa.
Sivuston kieli: 
https://um.fi/edustustot

Näytä enemmän
Tietoa Ruotsin lähetystöstä Helsingissä, sivut sisältävät ajankohtaista tietoa Suomesta, kysymyksiä ja vastauksia, konsultointia ja informaatiota Ruotsista vapaa-ajan- ja työmatkustamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/fi/embassies/suomi-helsinki/

Näytä enemmän
Aappo Kähönen käsittelee kirjassaan mm. Neuvostoliiton ja Suomen välisten suhteiden lähtökohtia ja muutosta sekä Neuvostoliiton ulkopoliittisia tavoitteita. Kirja pohjautuu aiemmin julkaisemattomaan venäläiseen arkistoaineistoon.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/m/10.21435/ht.285/

Näytä enemmän
Sivut tarjoavat tietoa Suomen turvallisuuspolitiikasta ja maanpuolustuksesta sekä kansainvälisistä organisaatioista ja Suomen kannalta tärkeistä valtioista.
Sivuston kieli: 
https://turpopankki.fi/

Näytä enemmän
Yhdysvaltain ulkopolitiikan laajalla sivustolla on asiaa ulkoministeriön toiminta-alueista ja keskeisistä kansainvälisistä kysymyksistä sekä tietoa ulkoministeristä ja hänen toiminnastaan.
Sivuston kieli: 
https://www.state.gov/

Näytä enemmän
Mikko Virta tarkastelee tutkimuksessaan Urho Kekkosen ja johtavien länsivaltojen, eli Britannian ja Yhdysvaltojen, suhteita toisen maailmansodan jälkeisen kahden vuosikymmenen aikana.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7062-0

Näytä enemmän
Politiikkaradio on ohjelma yhteiskunnasta ja sen kiinnostavista ilmiöistä meillä ja maailmalla. Toimittajina ovat Tapio Pajunen, Linda Pelkonen ja Antti Pilke.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-1485162

Näytä enemmän
Ulkopoliittisen instituutin julkaisema kansainvälisiin suhteisiin erikoistunut lehti sisältää asiantuntijoiden haastatteluja, artikkeleita ajankohtaisista ilmiöistä, kolumneja ja kirja-arvioita. Osa artikkeleista on luettavissa vapaasti verkossa.
Sivuston kieli: 
https://www.ulkopolitiikka.fi/

Näytä enemmän