14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Palatsi on Katariina II rakennuttama kesäpalatsi Tsarskoje Selossa, sivu kertoo Romanovien suvun ja Venäjän viimeisen tsaarin Nikolai II ja puolisonsa Alexandra Fedorovnan historiaa vuoteen 1916.
Sivuston kieli: 
http://www.alexanderpalace.org/palace

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan matkoista, joita Suomen autonomian ajan keisarit Aleksanteri I, Nikolai I, Aleksanteri II, Aleksanteri III ja Nikolai II tekivät seurueineen Kaakkois-Suomeen.
Sivuston kieli: 
http://www3.lappeenranta.fi/museot/verkkonayttelyt/keisarinmatkasivut/index.html

Näytä enemmän
Itävalta-Unkarin ja Puolan historian tiiviisti esittävän kirjan sähköinen versio.
Sivuston kieli: 
http://www.historicaltextarchive.com/books.php?op=viewbook&bookid=2

Näytä enemmän
Neuvostoliiton kielipolitiikkaa: Karjalan kirjakielen suunnittelu 1930-luvulla on lisensiaatintutkimus, joka tarkastelee varhaisen neuvostopolitiikan suhtautumista eri kirjakielien vakiinnuttamiseen Neuvostoliitossa, erityisesti karjalankieleen Karjalassa.
Sivuston kieli: 
http://reocities.com/athens/4280/lisuri.html

Näytä enemmän
Muistoyhdistyksen tavoitteena on vaalia Venäjän viimeisen keisarin Nikolai II:n (1868-1918), hänen perheensä ja keisarinnan hovineidin Anna Taneeva-Virubovan (1884-1964) muistoa Suomessa. Yhdistys tekee tunnetuksi ja ylläpitää keisariperheen kesänviettopaikkoja Virojoella ja Virubovan muistopaikkoja Helsingissä. Sivustolla on artikkeleita yhdistyksen toiminnasta, Suomen ja Venäjän historiallisista yhteyksistä ja keisariperheen jäsenistä. Aineisto on pääosin venäjänkielistä, osin kuitenkin myös suomenkielistä
Sivuston kieli: 
http://www.tsaarinikolai.com

Näytä enemmän
Virtuaali Vuoksi vie matkalle Saimaalta Laatokalle. Se kertoo alueen paikkakunnista, historiasta ja nykypäivästä. Sivut sisältävät videomateriaalia ja artikkelihakemiston.
Sivuston kieli: 
http://www.lut.fi/eki/vuoksivirtaa/index.html

Näytä enemmän
Kuva-aineistoa sekä siihen liittyviä tekstejä ja dokumentteja entisestä Neuvostoliitosta. Materiaali on peräisin museoiden, arkistojen ja muiden laitosten kokoelmista. Helpoin tapa lähestyä aineistoa on galleria, jonka vaihtuvassa näyttelyssä esitellään arkiston parhaita paloja. Sivuilla on hakumahdollisuus, samoin joissakin tietokannoissa. Kokoelmista on myös luetteloita, joista osa on venäjäksi, osa englanniksi. Kuva-arkistoa täydennetään jatkuvasti.
http://www.abamedia.com/rao

Näytä enemmän
Venäläinen mosaiikki sisältää yliopiston Slavistiikan ja baltologian laitoksen ja Aleksanteri-instituutin toimijoiden artikkeleita venäläisestä kulttuurista ja kulttuurihistoriasta.
Sivuston kieli: 
http://www.helsinki.fi/hum/slav/mosaiikki

Näytä enemmän
Puolan kansalliskirjasto, ulkoasiainministeriö ja kulttuuriperinnöstä vastaava ministeriö ovat yhteisvoimin toteuttaneet näyttelyn, jonka aiheena on eri kulttuurien vaikutus Puolaan vuosisatojen aikana. Sivusto on jaettu osioihin kulttuureittain. Jokaisessa osiossa on nähtävillä kansalliskirjaston arvokkaita teoksia ja historian vaiheita valottava teksti. Musiikki täydentää visuaalista antia. Flash-pohjainen toteutus on poikkeuksellisen upea.
Sivuston kieli: 
http://www.commonwealth.pl

Näytä enemmän
Sisältää Venäjän historian kronologian, Rurik- ja Romanov-hallitsijasukujen historiaa sekä kommentoituja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.bucknell.edu/x17601.xml

Näytä enemmän
Yleisesitys Venäjän laivaston vaiheista vuoteen 1917 saakka.
Sivuston kieli: 
http://www.neva.ru/EXPO96/book/book-cont.html

Näytä enemmän
Biografiakeskus esittelee Venäjän hallitsijoita ja heidän puolisoitaan Pietari I:stä Nikolai II:een.
Sivuston kieli: 
http://www.kansallisbiografia.fi/?p=31

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Inkerin historiaan ja kadonneiden suomalaiskylien asukkaisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.inkeri.fi/virtuaali-inkeri/

Näytä enemmän
Lenin-museon oppimateriaalissa käydään läpi vallankumoukseen johtaneet taustat, kuvataan Neuvostoliiton rakentumista ja rakennetta sekä kylmän sodan varustelua muun muassa asein, propagandan ja urheilun avulla.
Sivuston kieli: 
https://prezi.com/view/t5EcrhUMPCRxGw80AeVY/

Näytä enemmän