147 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Anders-verkkokirjastossa on Halsuan, Kannuksen, Kaustisen, Kokkolan, Lestijärven ja Toholammin kirjastojen aineistot.
Sivuston kieli: 
https://anders.verkkokirjasto.fi/web/arena

Näytä enemmän
Suomeen sijoittuvien historiallisten romaanien valikoimaluettelo. Aikajakso ulottuu esihistoriasta 2. maailmansotaan.
Sivuston kieli: 
http://www.rauma.fi/KIRJASTO/lukuvinkkeja/romaaneja/suomen_uusiaika.htm

Näytä enemmän
Mediakortit sisältävät lehden perustiedot, jotka päivittyvät kerran vuorokaudessa suoraan mediatoimistojen tietokantoihin. Tarkemmat tiedot lehdistä löytyvät niiden omilta verkkosivuilta.
Sivuston kieli: 
http://www.aikakauslehdet.fi/default.asp?docId=21230

Näytä enemmän
LEO-tietokanta sisältää työsuojelualan artikkeliviitteitä vuodesta 1978 lähtien sekä viitteitä lainsäädännöstä ja muista viranomaisten työsuojelua koskevista normeista. Artikkelit ovat ilmestyneet Suomessa julkaistuissa lehdissä ja sarjajulkaisuissa. Tietokannassa on myös kirjaviitteitä vuoteen 1994 saakka. Käytettävissä suppea ja laajempi hakulomake.
Sivuston kieli: 
http://pretty.ttl.fi/LEO/search.htm

Näytä enemmän
Aarre-sivustolla esitellään Kuopion Lyseon kirjaston oppikirjoja, matkakirjoja, arvokirjoja ja arkkiveisuja. Arkkiveisut on digitoitu kokonaan, muista teoksista löytyy esittelyteksti ja kuvamateriaalia.
Sivuston kieli: 
http://iis.kuopio.fi/kirjasto/Lyseo/index.htm

Näytä enemmän
Raita-tietokanta sisältää tiedot Suomen kansalliskirjaston digitoiduista äänitteistä. Äänitteistä on myös kuunneltavissa verkossa se osa, jonka tekijänoikeudet sen sallivat.
Sivuston kieli: 
http://www.doria.fi/raita

Näytä enemmän
Sivusto sisältää diskografiatietoa yli 80:stä suomalaisesta levyttäneestä artistista. Sivustosta löytyy myös kirjamuotoinen verkkojulkaisu Tapio Heinosen, Dannyn ja Jamppa Tuomisen äänitetuotannosta. Myös alan kirjallisuutta on sivustolla esitelty jonkin verran.
Sivuston kieli: 
http://www.veikkotiitto.fi

Näytä enemmän
Tampereen kaupunginkirjaston musiikkiosaston kokoama lista ammattiaiheisia koti- ja ulkomaisia lauluja. Tiedot säveltäjästä, sanoittajasta ja esittäjästä.
Sivuston kieli: 
http://www.tampere.fi/kirjasto/musiikki/21mammat.htm

Näytä enemmän
Maailmanlaajuinen vaihtoehtolehtien ja radikaalijulkaisujen hakemisto.
Sivuston kieli: 
http://www.altpress.org

Näytä enemmän
Taideteollisen korkeakoulun julkaisema Reseda-tietokanta sisältää tietoa korkeakoulun tutkimuksesta ja projekteista sekä niihin liittyvistä asiakirjoista ja julkaisuista. Selata voi henkilön, tutkimushankkeen, julkaisun, taiteellisen toiminnan ja muun toiminnan mukaan.
Sivuston kieli: 
https://reseda.taik.fi

Näytä enemmän

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Ämnesbibliografin Barn- och ungdomslitteraturbibliografin - BULB innehåller referenser till monografier och samlingsverk, bidrag i samlingsverk, artiklar i tidskrifter och årsböcker som behandlar barn- och ungdomslitteratur. Bibliografin omfattar såväl svenska som utländska titlar av framför allt historisk och teoretisk karaktär. Titlar publicerade 1998 och framåt bevakas löpande, men även äldre material finns.
Sivuston kieli: 
http://libris.kb.se/form_extended.jsp?f=bulb

Näytä enemmän
Webbplatsen är en ingång till mestadels kulturtidskrifter i Sverige. En del finlandssvenska tidskrifter finns också med. På webbplatsen finns sökbara listor på dels tryckta tidskrifter och dels nättidskrifter. Tidskrifterna bidrar också till innehållet på sajten med material ur sina utgåvor - essäer, artiklar, noveller, dikter och bilder - och tips om sådant som är på gång: evenemang, uppläsningar, debatter, fester, seminarier etc.
Sivuston kieli: 
http://www.tidskrift.nu

Näytä enemmän
Suomen Nuorisokirjallisuuden Instituutin kirjaston tietokannassa on mukana lähes 5 000 teosta alan ammattikirjallisuutta ja tutkimuksia.
Sivuston kieli: 
http://www.tampere.fi/kirjasto/sni/prohje.htm

Näytä enemmän
Kansalliskokoelman tekijänoikeudettomat digitoidut aikakauslehdet ovat vapaasti luettavissa; Suomi-lehti, Historiallinen aikakauskirja ja Lakimies-lehti ovat lisenssikäytössä sopimuksen tehneissä yliopistoissa ja yleisissä kirjastoissa.
Sivuston kieli: 
http://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi

Näytä enemmän
Linkkejä suomalaisiin ja ulkomaisiin journalistijärjestöihin ja työmarkkinajärjestöihin sekä liiton verkkolehtilista. Verkkolehdet on ryhmitelty aloittain.
http://www.journalistiliitto.fi/uutiset/linkit

Näytä enemmän
Luettelo työväenhistoriaan liittyvistä kotimaisista ja ulkomaisista linkeistä.
Sivuston kieli: 
http://www.helsinki.fi/jarj/thpts/linkit.html

Näytä enemmän

Sivut