149 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Melinda - Suomen kirjastojen kansallinen metatietovaranto sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista.
Sivuston kieli: 
http://melinda.kansalliskirjasto.fi

Näytä enemmän
Aarre-sivustolla esitellään Kuopion Lyseon kirjaston oppikirjoja, matkakirjoja, arvokirjoja ja arkkiveisuja. Arkkiveisut on digitoitu kokonaan, muista teoksista löytyy esittelyteksti ja kuvamateriaalia.
Sivuston kieli: 
http://iis.kuopio.fi/kirjasto/Lyseo/index.htm

Näytä enemmän
Vuosittain julkaistavassa luettelossa on esitelty Suomen myydyimmät kirjat.
http://www.kustantajat.fi/tilastot

Näytä enemmän
Tiedon jano tarjoaa tietoa uudesta suomeksi julkaistusta tietokirjallisuudesta sekä tietokirjailijoista. Kirjallisuutta voi selata myös aihealueen mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.tiedonjano.fi

Näytä enemmän
Kirjaliiton kokoamissa listoissa luetellaan kymmenen kirjakaupoissa kuukauden aikana myydyintä teosta. Erilliset listat on tehty kotimaisesta kaunokirjallisuudesta, käännetystä kaunokirjallisuudesta, tietokirjoista sekä lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Joiltain kuukausilta on tarjolla myös pokkarilista.
Sivuston kieli: 
http://www.kirjakauppaliitto.fi/ratings

Näytä enemmän
Yhteishaku Ruotsin kirjastojen tietokannoista.
http://www.bibliotek.se

Näytä enemmän
ECLAS on Euroopan komission yhteisluettelo. Verkkoon kuuluu keskuskirjaston lisäksi erikoiskirjastoja ja tietopalvelukeskuksia. ECLAS-viitetietokanta sisältää Euroopan unionin viralliset julkaisut, useimpien kansainvälisten järjestöjen, kaupallisten, akateemisten ja julkisen hallinnon kustantajien julkaisut sekä valikoiman aikakausjulkaisujen artikkeleita.
Sivuston kieli: 
http://ec.europa.eu/eclas

Näytä enemmän
Varastokirjaston ylläpitämä tietokanta vanhojen suomalaisten aikakauslehtien sisällysluetteloista. Kontenttiin on digitoitu 15 vuotta vanhempien suomalaisten aikakauslehtien sisällysluetteloita. Lehdet löytyvät Varastokirjaston kokoelmista, joten artikkelit ovat kirjastojen tilattavissa.
http://www.nrl.fi/digiphpt/kontentti.php

Näytä enemmän
Arto-tietokantaan on koottu tietoja kotimaisista tieteellisistä artikkeleista. Tietokantaan rekisteröidään artikkelit noin 600:sta jatkuvasti ilmestyvästä aikakauslehdestä.
Sivuston kieli: 
https://arto.linneanet.fi

Näytä enemmän
Haku ja viite on maksuton, mutta artikkelin tilaaminen maksullista
http://www.ingentaconnect.com/;jsessionid=64q17mang18po.alice

Näytä enemmän
Btj-tietokanta sisältää artikkeliviitteitä. Vaatii käyttäjätunnuksen. On myös asiakkaiden käytössä Hämeenlinnan kirjaston asiakaspalvelukoneilla.
http://www.btj.se/prodinfo/databas/aleksi/appl/start2f.html

Näytä enemmän
Helsingin yliopiston kirjasto on digitoinut Suomessa vuosina 1771-1890 ilmestyneet sanomalehdet. Lehtinimekkeitä on 165 Lehtiä voi selata nimekkeittäin ja edelleen päivämäärän perusteella tai kirjastosta voi hakea monilla eri tavoilla.
http://digi.kansalliskirjasto.fi/sanomalehti/secure/main.html

Näytä enemmän
Tietokantaan on koottu tietoja kotimaisista tieteellisistä artikkeleista. Aineistoa on kattavimmin 1990-luvun alusta, mutta myös vanhempia artikkeleita koskevia viitteitä on runsaasti. Artoon rekisteröidään artikkelit noin 600:sta jatkuvasti ilmestyvästä aikakauslehdestä.
http://arto.linneanet.fi

Näytä enemmän
Artikkelipankki tarjoaa aikakauslehtitekstejä opetuskäyttöön oppiaineiden sisältöjä täydentämään. Artikkelit on ryhmitelty uusimpien opetussuunnitelmien mukaisina aihekokonaisuuksina. Osaan liittyy opettajien laatimia tehtäviä.
http://www.aikakauslehdet.fi/Etusivu/Mediakasvatus/Oppimateriaalit/Artikkelipankki/

Näytä enemmän
Pirkanmaan kirjastot ovat koonneet paketin ajankohtaisesta lukemisesta, kirjallisuuspalkinnoista ja -elokuvapalkinnoista sekä niiden ehdokkaista, lainavinkeistä, aihepiireistä, kirjaston aarteista sekä kirjailijoiden ja kirjallisuuden ystävien kuulumisista. Kokonaisuudesta löytyy myös toisten asiakkaiden lukuvinkkaksia.
http://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/lue-katso-kuuntele

Näytä enemmän
Ett urval skönlitteratur från Afrika, Arabvärlden, Asien och Latinamerika, men tillgänglig i svensk översättning. Broschyr på 36 sidor (pdf-format), utarbetad vid Barnängens världsbibliotek.
Sivuston kieli: 
http://www.sida.se/contentassets/28078a33c18947618316da3e98ee02be/heta-b246cker-fr229n-varma-l228nde...

Näytä enemmän
Tietokannassa on tiedot suomalaisen (suomen- ja saamenkielisen sekä suomenruotsalaisen) kaunokirjallisuuden, kansanrunouden, lastenkirjallisuuden ja yleisen tietokirjallisuuden käännöksistä vuodesta 1853 alkaen. Käännöksiä voidaan hakea tekijän suku- tai etunimen, alkuteoksen, kääntäjän, käännöksen kielen, teoksen genren tai julkaisuvuoden mukaan.
Sivuston kieli: 
http://dbgw.finlit.fi/fili/kaan.php

Näytä enemmän
FinELib sisältää elektronista materiaalia tutkimuksen, opetuksen ja oppimisen tueksi. FinELib on useiden kirjastojen yhteinen konsortio ja elektronisten materiaalien käyttöoikeudet on konsortioon kuuluvilla kirjastoilla.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/palvelut/lisensiointipalvelut/finelib

Näytä enemmän
Fennica on Suomen kansallisbibliografia. Se sisältää tiedot Suomessa julkaistusta materiaalista: kirjoista, lehdistä, sarjoista, av-aineistosta, kartoista ja elektronisista julkaisuista. Tietokannassa on myös tietoja suomalaisten ulkomaille julkaisemasta materiaalista ja Suomea koskevasta materiaalista. Se sisältää myös ennakkotietoja tulevista julkaisuista.
Sivuston kieli: 
http://fennica.linneanet.fi

Näytä enemmän
Kansalliskokoelman tekijänoikeudettomat digitoidut aikakauslehdet ovat vapaasti luettavissa; Suomi-lehti, Historiallinen aikakauskirja ja Lakimies-lehti ovat lisenssikäytössä sopimuksen tehneissä yliopistoissa ja yleisissä kirjastoissa.
Sivuston kieli: 
http://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi

Näytä enemmän
Uuden opetussuunnitelman myötä tietokirjojen käyttö koulujen opetuksessa lisääntyy. Opas on tehty helpottamaan ajankohtaisten ja laadukkaiden tietokirjojen valitsemista peruskouluun ja lukioon.
Sivuston kieli: 
http://www.suomentietokirjailijat.fi/jasenyys/julkaisut/oppaat/

Näytä enemmän

Näytä enemmän

Näytä enemmän

Sivut