Sosiaalipolitiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Valviran ylläpitämä palvelu, josta voi tarkistaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön ammattipätevyyden.
Sivuston kieli: 
https://julkiterhikki.valvira.fi/

Näytä enemmän
Rose -tutkimusprojekti tutkii robottien hyväksikäyttöä hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Sivuilla on kuvaus siitä, mitä tehdään ja miten, julkaisuluettelo, videoita robottien hyödyntämisestä sekä blogi.
Sivuston kieli: 
http://roseproject.aalto.fi/fi/

Näytä enemmän
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Sivuston kieli: 
https://www.cogitatiopress.com/index/index

Näytä enemmän
Valvira on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan keskusvirasto. Valvira valvoo sosiaali- ja terveydenhuollon, alkoholielinkeinon sekä ympäristöterveydenhuollon toimintaa. Viraston tehtäviin kuuluu mm. sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnonalan lupien myöntäminen. Valviran siviuille on koottu julkaisuja, oppaita, ohjeita, lomakkeita jne.
Sivuston kieli: 
https://www.valvira.fi/

Näytä enemmän
Sanasto sisältää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamiseen liittyviä keskeisiä käsitteitä määritelmineen ja termisuosituksineen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://sotesanastot.thl.fi/termed-publish-server/vocabulary/5deffdd9-14bf-4e5c-b1d7-b001cd52619e/co...

Näytä enemmän
Kirja esittelee 23 syvällistä tapaustutkimusta onnistuneesta julkisen sektorin politiikasta Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Islannissa. Suomesta mukana ovat äitiyspakkaus, peruskoulujen laadunvarmistus, yleinen asevelvollisuus, kunnallisten päätöksentekoelinten sukupuolikiintiöt sekä "asunto ensin" -politiikka.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:NBN:fi:tuni-202209167109

Näytä enemmän
Sakari Kainulaisen toimittamassa kirjassa tarkastellaan huono-osaisten elämää 2020-luvun Suomessa, ja arvioidaan sitä, miten huono-osaisten asemaan yhteiskunnassa reagoidaan.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-493-426-8

Näytä enemmän