Sosiaalipolitiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
TEAviisari on verkkopalvelu, joka kuvaa kunnan toimintaa asukkaidensa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Aktiivisuutta mitataan seitsemällä eri toimialueella: perusterveydenhuolto, perusopetus, lukiokoulutus, ammatillinen koulutus, liikunta, ikääntyneiden palvelut sekä kuntajohto.
Sivuston kieli: 
https://www.teaviisari.fi/teaviisari/

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivut esittelevät sen tutkimus- ja julkaisutoimintaa, projekteja sekä organisaation.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisu käsittelee eriarvoisuuden lisääntymistä Suomessa. Kirjassa pohditaan, millaiset poliittiset ratkaisut ovat ohjanneet suomalaisen hyvinvointivaltion muutosta viime vuosikymmeninä.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201205085196

Näytä enemmän
Tilasto- ja rekisteritietoa sosiaali- ja terveydenhuollosta, väestöstä, sairauksista ja niiden hoidosta.
Sivuston kieli: 
https://www.thl.fi/fi/tilastot

Näytä enemmän
Sanasto sisältää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamiseen liittyviä keskeisiä käsitteitä määritelmineen ja termisuosituksineen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://sotesanastot.thl.fi/termed-publish-server/vocabulary/5deffdd9-14bf-4e5c-b1d7-b001cd52619e/co...

Näytä enemmän
Palveluun on koottu tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tilasta, tarpeesta, laadusta, vaikuttavuudesta ja kustannuksista hyvinvointialueittain ja kunnittain.
Sivuston kieli: 
https://sotekuva.fi/fi/#/chart?regionCategory=HYVINVOINTIALUE&freeze=false&sortByYear=false&absValue...

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eri aiheisiin liittyviä verkkokouluja, jotka on suunnattu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Verkkokoulut ovat maksuttomia. Kursseja voi selata vierailijana, mutta lähes kaikki kurssit vaativat rekisteröitymisen.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/palvelut-ja-asiointi/verkkokoulut

Näytä enemmän
Suomalaisten hyvinvointi 2022 tarjoaa kokonaiskuvan väestön elinoloista, hyvinvoinnista, sosiaali- ja terveyspalvelujen käytöstä sekä kansalaisten asenteista. Teoksessa esitellään hyvinvoinnin kehitystä ja sen jakautumista sekä arvioidaan hyvinvointipolitiikkaa. Teos perustuu useisiin tuoreisiin rekisteri- ja kyselytutkimusaineistoihin sekä tutkimuskatsauksiin.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-996-2

Näytä enemmän
Innokylä antaa välineet ja pohjan terveyden ja hyvinvointialan kehittämiselle ja innovaatioiden luomiselle. Innokylässä kehitetyt toimintamallit ja ideat löytyvät sivustosta ja ovat avoimesti käytettävissä.
Sivuston kieli: 
https://innokyla.fi/

Näytä enemmän