15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Verkkopalveluun on valikoitu Raamatun tekstejä vuoden jokaiselle päivälle.
Sivuston kieli: 
http://evl.fi/Evkirja.nsf/vpFI?OpenPage

Näytä enemmän
Saarnapankissa voi lukea tekstejä kirkkovuoden mukaan. Sivusto sisältää saarnoja, joita on pidetty luterilaisissa seurakunnissa ja jumalanpalvelusyhteisöissä eri puolilla Suomea viime vuosina.
Sivuston kieli: 
https://www.kotimaapro.fi/digipostilla/

Näytä enemmän
Varför har vi en egen finlandssvensk psalmbok? Finlandssvenska hymnologen Birgitta Sarelin reder ut bakgrunden till skillnader i finlandssvensk och svensk psalmtradition; artikeln från nov. 1999.
Sivuston kieli: 
http://www.abo.fi/~bsarelin/lecthymn.htm

Näytä enemmän
Nordisk Institut for Hymnologi verkar för tvärvetenskaplig forskning om psalmsång och andlig musik i Norden. Info om teman som \Varför sjunger folk i kyrkan?\ och om sällskapets verksamhet (sekreteriat i Köpenhamn).
Sivuston kieli: 
http://www.teol.lu.se/nordhymn

Näytä enemmän
Evankelisen herätysliikkeen laulukirjan vuoden 1993 laitoksen tekstit. Sisältää tekstien lisäksi suppeat tekijätiedot.
Sivuston kieli: 
http://sley.fi/node/5834

Näytä enemmän
Evangelisk-lutherska kyrkans i Finland svenska psalmbok (1986). Sidan innehåller psalmtexter, psalmmelodier och information om deras uppkomst och bakgrund samt Karl-Johan Hanssons framställning över finlandssvensk psalmhistoria.
Sivuston kieli: 
http://evl.fi/Psalmbok.nsf/framsidan?OpenPage

Näytä enemmän
Hiljaisuuden ystävät on yhdistys, joka järjestää retriittejä, retriitinohjaajakoulutusta ja muuta toimintaa, jonka tarkoituksena on johdattaa hiljentymiseen, raamattumietiskelyyn, sisäiseen rukoukseen ja siihen kristillisen teologian perinteeseen, josta nämä nousevat. Yhdistyksen kotisivulla kerrotaan, mitä tarkoittavat käsitteet hiljaisuuden viljely ja retriitti. Kotisivulla on myös laaja luettelo kuluvana vuonna eri puolilla Suomea järjestettävistä retriiteistä.
Sivuston kieli: 
http://vanha.kirkkopalvelut.fi/hiljaisuudenviljely

Näytä enemmän
Sivuilla on tiedot kirkoissa järjestettävistä aamurukoushetkistä yhteystietoineen ja kellonaikoineen. Sivujen kautta voi myös lähettää oman rukousaiheen.
Sivuston kieli: 
http://fkf.net/aamurukous.html

Näytä enemmän
Vuonna 1979 perustetun Taize-vaikutteisen kristillisen järjestön toiminnan lähtökohtina on ekumeenisuus, ekologisuus ja yhteisöllisyys. Järjestöllä on kaksi retriittejä järjestävää hiljaisuuden yhteisöä, Morbacka Kaarinassa ja Lähteenmäki Hyvinkäällä. Sivuilla yhteystiedot ja retriittikalenteri.
Sivuston kieli: 
http://www.sinapinsiemen.fi/

Näytä enemmän
Virret.net -palvelusta voit etsiä haluamasi virren aiheen, nimen ja alkusanojen perusteella. Voit myös kuunnella virren alun.
http://www.virret.net

Näytä enemmän
Isä meidän -rukous yli 1000 kielellä.
Sivuston kieli: 
http://www.christusrex.org/www1/pater

Näytä enemmän
Herättäjäyhdisyksen aloittaman uusien hengellisten laulujen keräyskampanjan oma sivu. Sivustossa on myös nykyisten Siionin Virsien laulujen hakemisto. Virsien kaikkien säkeistöjen aakkosellinen hakemisto, numerohakemisto, tekijähakemisto.
http://www.h-y.fi/194-numerohakemisto

Näytä enemmän
Sivuilla on kristillisten esiintyjien, lähinnä gospel-muusikkojen keikkatietoja.
Sivuston kieli: 
http://www.lupaus.net

Näytä enemmän
Virsikirja (hyväksytty kirkolliskokouksen ylimääräisessä istunnossa 13. helmikuuta 1986). Lisäksi Virsikirjan jumalanpalvelusliite (2000). Kaikki virret nuotteineen.
Sivuston kieli: 
http://evl.fi/virsikirja

Näytä enemmän
Jumalan aijnoan olcohon kijtos Kirja sisältää valikoiman Mikael Agricolan rukouskirjan kauneimpia rukouksia. Alkuperäinen ja nykykielinen rukous ovat kirjan sivuilla vierekkäin. Juhani Holma on toimittanut rukoukset nykysuomeksi. Kirjan verkkoversion julkaisee Suomen evankelis-luterilainen kirkko.
Sivuston kieli: 
http://www.evl.fi/kappeli/rukous/agricolan_rukouskirja.pdf

Näytä enemmän