Kuntourheilu ja -liikunta

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
30 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Fakta om hälsofarorna med stillasittande och vinsterna med att röra mer på sig. Tips om hur olika människor kan börja röra på sig mer.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-00-3739-0

Näytä enemmän
Liikkuva aikuinen -sivusto on luotu avuksi liikkuvan työelämän suunnitteluun ja toteutukseen. Tarkoitus on muistuttaa arkiliikunnan tärkeydestä ja tuoda liikuntaneuvonta kaikkien ulottuville.
Sivuston kieli: 
https://liikkuvaaikuinen.fi/

Näytä enemmän
Smart moves sisältää opiskelijoille ja opettajille ohjeita ja materiaaleja liikunnan harrastukseen ja sen ohjaamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.smartmoves.fi/

Näytä enemmän
På Frisk skolelev-projektets nätsidor finns informationspaket, praktiska material och verksamhetsmodeller som stödjer hälsosam och trygg motion. På sidorna finns också information om kost och sömn. Materialen är avgiftsfria och fritt tillgängliga.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/sv/

Näytä enemmän
Här hittar du Friskis ledarledda pass som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig. Du kan träna online med Friskis genom Friskis play, som har öppet dygnet runt, eller så schemalägger du din onlineträning genom Online på schemat. Onlineträningen finns i många variationer och riktar sig till flera olika målgrupper.
Sivuston kieli: 
https://www.friskissvettis.se/Traning/Onlinetraning/

Näytä enemmän
Träningsvidoer för elever med motoriska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som av olika skäl kan ha svårigheter att tillgodogöra sig rekommenderad mängd fysisk aktivitet. Programserien ska vara en inspiration för elever och lärare att pröva nya rörelser och att använda kroppen på nya sätt. En lärarhandledning ingår.
Sivuston kieli: 
https://urplay.se/serie/216895-ny-serie-som-far-dig-i-rorelse

Näytä enemmän
Liikkuvakouvola -Youtubekanavalla on liikunnan ohjausta videoilla. Liikuntalajeja ja jumppia on monipuolisesti.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/channel/UCH_OFAhtPa_h8IOd6kx8gFQ/videos

Näytä enemmän
Ylen ja Helsingin kaupungin luoma jumppahetki tuo päivään virkistävää ja tarpeellista taukoliikuntaa.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/1-50489724

Näytä enemmän
Terveurheilija-Youtubekanavan videot ohjaavat monenlaiseen liikuntaan. Sieltä löytyy taukojumppia, venyttelyjä ja verryttelyjä, alkulämmittelyjä ja erikoistuneempia harjoitteita.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/user/Terveurheilija/featured?view_as=subscriber

Näytä enemmän
Vantaan kaupungin ohjatut virtuaalijumpat.
Sivuston kieli: 
https://www.vantaa.fi/virtuaalijumpat

Näytä enemmän
UKK-instituutin kokoama paketti liikunnan vaikutuksesta hyvinvointiin ja terveyteen. Täällä voi tutkia liikuntasuosituksia, liikunnan vaikutuksista terveyden eri osa-alueisiin sekä sairauksien ehkäisyyn ja painon hallintaan. Kokonaisuudessa on myös käytännön liikuntaohjeita.
Sivuston kieli: 
https://ukkinstituutti.fi/liikkuminen/

Näytä enemmän
Tuki- ja liikuntaelimille sopivia liikuntaohjeita ja turvallisia liikkeitä. Kokonaisuus on suunniteltu liikunnanohjaajien ja liikuntaneuvojien peruskoulutukseen.
Sivuston kieli: 
https://ukkinstituutti.fi/elintapaohjaus/tule-liikunnan-abc/

Näytä enemmän
UKK-instituutti antaa vinkkejä liikutaharrastuksiin ja innostaa aloitteijoita kuntoilemaan. Opastusta saa lihaskunto- ja lihasvoimajumppaan, liikehallintaan ja tasapainoon sekä rentouttavaan mökkijumppaan.
Sivuston kieli: 
https://ukkinstituutti.fi/liikkuminen/vinkkeja-liikkumiseen/

Näytä enemmän
Sivuilla on ikääntyneden terveysliikuntaohjelman esittely, liikuntaohjeita, tutkimustiivistelmiä ja tietoa ohjaajille järjestettävistä koulutuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.voimaavanhuuteen.fi/

Näytä enemmän
Vahvike on aineistopankki, joka on tarkoitettu vanhusten parissa työskenteleville. Vahvike sisältää materiaalia vanhusten viriketoiminnan ja ryhmätoiminnan suunnitteluun ja organisoimiseen. Sisältöä on koottu 15 eri aihealueelta, esimerkkeinä kuvat, muistelu, musiikki, käsityö ja luonto.
Sivuston kieli: 
https://www.vahvike.fi/

Näytä enemmän
Kuntoplus-lehden verkkosivujen aihepiirejä ovat liikunta, painonhallinta ja terveellinen ravinto.
Sivuston kieli: 
https://kuntoplus.fi/

Näytä enemmän
Terve koululainen -hanke tarjoaa tietopaketteja, käytännönläheisiä materiaaleja ja toimintamalleja, jotka tukevat lasten ja nuorten terveellistä ja turvallista liikuntaa. Tietoa on myös hyvästä ravinnosta ja ruokailutottumuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/

Näytä enemmän
Terveyden edistämisen alalla toimiva tukimuslaitos tarjoaa paitsi tietoa organisaatiosta, myös tietoa ajankohtaisista hankkeista, koulutuksesta ja toimialueeseen liittyviä linkkejä.
Sivuston kieli: 
https://ukkinstituutti.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa miesten kunnon huollosta. Sieltä löytyy Aikuisen miehen huoltokirja, treenivinkkejä, terveyshyötyjen avaamista, luomuliikuntaa sekä tietoa hyvästä syömisestä ja levosta.
Sivuston kieli: 
https://www.olipakerranmies.fi/

Näytä enemmän
Luustoliitto on julkaissut YouTube-kanavallaan jumppavideoita, joiden avulla voi tukea luuston kuntoa ja ennaltaehkäistä luuston haurastumista.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/channel/UCpyzgsdLo5AJ7JbHT0EYxrg/videos

Näytä enemmän
Mielenterveyden keskusliiton materiaalipankista löytyy harjoituksia mielen hyvinvointiin. Ne opastavat sekä liikunnan että mielen hallinnan avulla tekstimuodossa, videoilla ja podcasteilla.
Sivuston kieli: 
https://www.mtkl.fi/materiaalipankki/

Näytä enemmän
Muistisairaille ja heidän läheisilleen tarkoitettu palvelu, jossa on aivoterveyttä edistäviä harjoituksia, liikuntavinkkejä, rentoutumis- ja läsnäoloharjoituksia, ravinto-ohjeita, visoja sekä kuva- ja musiikkiaiheita muisteluun.
Sivuston kieli: 
https://www.muistipuisto.fi/

Näytä enemmän
Ikäinstituutti on julkaissut jumppaohjeita ja liikuntavinkkejä ikäihmisille. Niitä on kirjoitettuina sekä videoilla. Palvelussa on mahdollisuus hakea sopivia liikkeitä mm. liiketyypin mukaan (koordinaatio, tasapaino, liikkuvuus, voima, verryttely). Ohjeet sopivat myös liikunnan ohjaajien materiaaliksi.
Sivuston kieli: 
https://www.voitas.fi/

Näytä enemmän
Sosiaali- ja terveysministeriö on julkaissut kansalliset suositukset istumisen vähentämiseen. Suositukset on tarkoitettu eri-ikäisille ihmisille, päiväkodeille, oppilaitoksille, työyhteisöille, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksille ja kuntien eri toimialoille.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-00-3726-0

Näytä enemmän
Keltaisen nauhan kampanjapäiväsivustosta löytyy hyviä jumppaohjeita joka päivälle. Sivustossa on niska-, hartiaseudun liikkeitä, keskikehon hallintaa, lihasvenyttelyä ja rentoutusohjeita.
Sivuston kieli: 
https://www.reumaliitto.fi/fi/keltaisen-nauhan-paiva

Näytä enemmän
SoveLi kokoaa yhteen soveltavaa liikuntaa edistäviä järjestöjä. Tavoitteena on parantaa pitkäaikaissairaiden ja toimintarajoitteisten henkilöiden mahdollisuuksia liikuntaan ja aktiiviseen elämäntapaan. Sivuilla on tietoa soveltavasta liikunnasta, välineistä, soveltavaa liikuntaa järjestävistä tahoista ja alan opiskelusta.
Sivuston kieli: 
https://www.soveli.fi/

Näytä enemmän
Miten hyvinvointia voi mitata kehosta ja mitä mittaustiedosta voi päätellä? Avoimen yliopiston maksuton verkkokurssi mittaustiedon hyödyntämisestä hyvinvoinnin ja kunnon edistämisessä.
Sivuston kieli: 
https://onlinecourses.jyu.fi/my/index.php

Näytä enemmän