70 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Rooman hullut keisarit Galigulasta Elagabalukseen, uskomattomat elämäkerrat jatkolinkkeineen.
http://www.xs4all.nl/~kvenjb/madrome.htm

Näytä enemmän
Kuva-arkisto muinaisen Ateenan arkeologisista löydöistä ja arkkitehtonisista raunioista. (Indianan University)
http://www.stoa.org/athens

Näytä enemmän
Sivulla kartta, josta paikkoja klikkaamalla etenet selvityksiin.
http://jefferson.village.virginia.edu/pompeii/forummap.html

Näytä enemmän
Lähinnä koululaisille suunnattu värikäs ja hauska esitys Roomaa uhkaavista barbaareista
http://www.wizardrealm.com/barbarians

Näytä enemmän

Näytä enemmän
- Kuvitettu katsaus Kreikan pukeutumiskulttuuriin minolaisesta ajanjaksosta 1900-luvun Kreikkaan - taustatietoja aikakausista (Anna Mavromatis)
http://www.annaswebart.com/culture/costhistory

Näytä enemmän
Etruskeihin ja etruskologiaan liittyviä linkkejä: museoita, oppilaitoksia ja tutkimusta.
Sivuston kieli: 
http://www.open.ac.uk/Arts/etrweb/etrmain.htm

Näytä enemmän

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Sivulla kerrotaan roomalaisten kalenterista, sen viikonpäivistä ja kuukausista ja miten kalenteria luetaan.
http://webexhibits.org/calendars/calendar-roman.html

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan Parthian historiasta, maantieteestä ja numismatiikasta. Sisältää myös linkkiluettelon aiheeseen liittyvistä sivuista.
Sivuston kieli: 
http://www.parthia.com

Näytä enemmän
Sivuilla on kurssimateriaalia, bibliografioita antiikin naisen asemaan liittyvistä aihepiireistä, linkkejä kuva- ja tekstisivuille sekä englanniksi käännettyjä antiikin ajan naiskirjailijoiden tekstejä ja muita naisen asemaa ja naista käsitteleviä tekstejä.
Sivuston kieli: 
http://www.stoa.org/diotima

Näytä enemmän
Katsaus Kreikan historiaan ja kulttuuriin mykeneläisestä ajasta hellenistiseen kauteen. Kuvauksia maljakkomaalauksesta, taiteiden kehityksestä, arkkitehtuurista ja kaupasta. Myös kuvia taideteoksista. (University of Pennsylvania Museum of Archaeology and Anthropology)
http://www.museum.upenn.edu/Greek_World/Index.html

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan gladiaattorinäytäntöjen alkuperästä, gladiaattoreista, \metsästyksestä\ eli taisteluista, joissa käytettiin villieläimiä, amfiteattereista, näytäntöjen poliittisesta roolista sekä kulttuuriympäristöstä, jossa ne syntyivät.
Sivuston kieli: 
http://depthome.brooklyn.cuny.edu/classics/gladiatr

Näytä enemmän
Virtuaalinen kierros gallialaisessa Viennen kaupungissa, joka nykyisin sijaitsee Ranskassa. Kierroksella voi tutustua antiikin aikaisiin monumentteihin: temppeleihin, teattereihin, kilparataan, muureihin sekä muihin aikakauden rakennuksiin. Myös maalaustaiteesta, mosaiikeista, kuvanveistotaiteesta sekä muusta esineistöstä on kuvia. Sivustossa on perustietoa antiikin ajan Viennestä: seudusta, tärkeistä ihmisistä ja alueen kehityksestä. Viennen arkeologista tutkimusta valaistaan perusteellisesti. Matkailijoille löytyvät ajo-ohjeet kaupunkiin, museoiden sijaintitiedot ja aukioloajat sekä turisti-informaatioiden osoitteet.
Sivuston kieli: 
http://www.culture.gouv.fr/culture/arcnat/vienne/en/index1.html

Näytä enemmän
Yalen yliopiston kirjaston kokonaisuus klassillisten kielten ja kultturien tutkimuksen lähteistä.
Sivuston kieli: 
http://www.library.yale.edu/Internet/classics.html

Näytä enemmän
The British Museumin sivu sopii hyvin koululaisille. Sen aiheita ovat Akropolis-kukkulan rakennukset, ateenalaiset, jokapäiväinen elämä, juhlat ja kisat, mytologia, tieto ja oppiminen ja Sparta. Jokaisen aiheen käsittelyyn sisältyy lyhyt tieto-osuus, tarina, tutkittavia esineitä museon kokoelmista sekä tehtävä: rakenna temppeli, tutki hylkyä, tunnista jumalia, komenna kolmisoutua.
Sivuston kieli: 
http://www.ancientgreece.co.uk

Näytä enemmän
Runsaasti kuvitettu sivusto sisältää laajoja artikkeleita Rooman valtakunnan historiasta, karttoja, taisteluita, hallitsijat, paikkojen nimiä jne.
Sivuston kieli: 
http://www.roman-empire.net

Näytä enemmän
Koululaisille suunnattu monipuolisesti eri elämän alueita käsittelevä opetuspaketti Rooman valtakunnan historiasta. Sivuilta löytyy myös Rooman historian aikajana, sanasto sekä tulostettavia puuha-arkkeja.
Sivuston kieli: 
http://www.bbc.co.uk/schools/romans

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Sivun keskeinen osio käsittelee muinaisen Rooman Forum Romanumia, seitsemän kukkulan markkina- ja oikeuspaikkaa, jossa sijaitsevat mm. Augustuksen ja Caesarin aukio, Rauhan temppeli eli Vespasianuksen aukio ja Trajanuksen tori. Forumit esitellään kuvin ja historiallisia kerrostumia selventävin tekstein. Mukana myös interaktiivinen kartta (italiaksi). Virtuaalimatkalla voit katsella entisöintitöiden 3D-kuvia. Sivustossa myös runsaasti taustatietoa Rooman historiasta, kuvia pukeutumistyylistä, ruokaohjeita, pelejä ja tietokilpailuja.
http://www.capitolium.org/english.htm

Näytä enemmän
Hauskoilla sivuilla sanansaattaja Hermes toimii johdattajana jumalten ja sankareiden maailmaan. Kierroksella selviää, kuka on kukin Kreikan mytologiassa ja miten elettiin antiikin Kreikassa. Lapsille suunnatut sivut sisältävät mm. animoituja tarinoita, tehtäviä ja pelejä. Sivustosta on kaksi versiota: Toinen sopii nopeille yhteyksille ja vaatii Flashin, toinen toimii modeemiyhteydelläkin.
http://www.wingedsandals.com

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Mykeneläisen kulttuurin museon aarteita Kreetan Heraklionissa.
http://www.dilos.com/region/crete/ir_mus.html

Näytä enemmän
Lapsille suunnattu sivusto antiikin Kreikan jumalista ja sankaritaruista. Piirroskuvitus, osa tarinoista animoituja. Sivun kautta käytössä myös Illustrated Encyclopedia of Greek Mythology.
http://www.mythweb.com

Näytä enemmän
South Dakotan yliopiston opiskelijoiden projektin tuloksena syntyneillä sivuilla selvitetään 14 Rooman valtakunnan provinssin oloja.
http://www.usd.edu/~clehmann/pir/index.htm

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan Rooman katakombien ja kristinuskon historiasta. Sivuihin sisältyy katakombeja käsittelevä kuvagalleria.
http://www.catacombe.roma.it/welcome.html

Näytä enemmän
Näkökulma numismaattinen
http://mywebpages.comcast.net/dougsmit

Näytä enemmän
Virtuaalimatka rekonstruoituun roomalaiseen huvilaan, joka löydettiin 1973 oltuaan 1700 vuotta metsän peitossa
http://www.villa-rustica.de/indexe.html

Näytä enemmän

Sivut