78 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Kansalliskirjasto-lehti sisältää artikkeleita kirjastomaailmasta. Verkkoversio on ilmestynyt vuodesta 2006 alkaen.
Sivuston kieli: 
https://issuu.com/kansalliskirjasto

Näytä enemmän
Vaasan tiedekirjaston sivuilla kerrotaan, mitä korkeakoulu- ja yliopistokirjastoja ja sidosryhmiä se erityisesti muidenkin tietoa etsivien lisäksi palvelee. Tietokannoista, palveluista, E-lehdistä ja Eurotietokeskuksesta löytyy Tritonian sivuilta runsaasti tietoja; kokoelmatietojen mainitaan olevan pian tulossa.
Sivuston kieli: 
http://www.tritonia.fi

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston aarteet -sivusto esittelee Pelasta Kirja -ohjelmaan kuuluvia arvoteoksia. Mukana on Suomen vanhimpia kirjoja, karttoja, käsikirjoituksia ja muita teosharvinaisuuksia. Osa pdf-dokumentteina tallennetuista teoksista löytyy vain näiden sivujen kautta, mutta osa myös Kansalliskirjaston Doria-tietokannasta.
Sivuston kieli: 
http://www.rahasto.kansalliskirjasto.fi/aarteet

Näytä enemmän
DIAKin kirjaston sivuilla kuvataan kirjaston yksiköiden ja virtuaalikirjaston palveluita, kehotetaan tutustumaan virtuaalikirjastoon sivukartan avulla sekä kerrotaan myös DIAKin sivujen hakukoneesta. Diakonia-ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelujen perustana oleva oppimisnäkemys esitellään.
Sivuston kieli: 
http://kirjastot.diak.fi

Näytä enemmän
Webbplats för Kurdiska Biblioteket (i Stockholm), med uppgift att sprida kurdisk litteratur.
Sivuston kieli: 
http://www.kurdishlibrary.org

Näytä enemmän
Kolme kertaa vuodessa ilmestyvä Teknillisen korkeakoulun kirjaston lehti, tarkoitettu kirjaston asiakkaille, sidosryhmille, henkilökunnalle. Verkkolehden lisäksi ilmestyy myös painettuna.
http://www.hut.fi/Lehdet/TietaNet

Näytä enemmän
Aleksandriaan perustetun uuden kirjaston esittely, muinaisten Aleksandrian kirjastojen historiaa.
http://www.bibalex.org/English/index.aspx

Näytä enemmän
Kirjaston kokoelmassa on pääasiassa raha- ja valuuttapolitiikkaa, pankkitoimintaa ja rahoitusmarkkinoiden toimintaa sekä yleisemmin rahataloutta käsittelevää kirjallisuutta.
http://www.suomenpankki.fi/fi/suomen_pankki/yleisopalvelut/kirjasto/Pages/kirjastohaku.aspx

Näytä enemmän
Yrittäjyyskirjasto on verkkopalvelu, jonka ydinteemoja ovat liiketoimintaosaaminen, yrittäjyyskasvatus, yrittäjyystutkimus ja toimialatieto. Se sisältää myös Etelä-Pohjanmaahan liittyvää alueellista tietoa. Yrittäjyyskirjasto valikoi ja nostaa esiin ammatillista ja tutkittua tietoa. Palvelusta löytyy tietoa uudesta ammatti- ja tutkimuskirjallisuudesta, artikkelivinkkejä sekä poimintoja verkkomaailman sisällöistä. Yrittäjyyskirjasto helpottaa tiedonhakua myös valmiiden kirjapakettien avulla.
Sivuston kieli: 
http://yrittajyyskirjasto.seamk.fi

Näytä enemmän
British Library on julkaissut yli miljoona kuvaa Flickr-verkkopalvelussa. Kuvat on digitoitu 1600-1800 -luvuilla julkaistuista kirjoista ja ne ovat vapaasti käytettävissä ja muokattavissa.
Sivuston kieli: 
http://www.flickr.com/photos/britishlibrary

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Pornaisten ensimmäisen yleisen kirjaston, Porneesin lainakirjaston kokoelmasta digitoituun kirjavalikoimaan sekä 1920 – 1950-luvuilla otettuihin valokuviin.
Sivuston kieli: 
http://www.sanapaltti.fi/

Näytä enemmän
Nuorisotiedon kirjasto seuraa nuoria koskevaa tutkimustietoa, päätöksentekoa sekä kirjoittelua ja kerää kokoelmiinsa oleellista nuoria koskevaa tutkimustietoa. Kirjasto on kaikille avoin ja tiedonhaut ovat maksuttomia. Sivujen kautta voi tehdä aineistohakuja.
Sivuston kieli: 
http://www.alli.fi/kirjasto

Näytä enemmän
Professori Jaakko Frösénin (Helsingin yliopisto)artikkeli muinaisen Aleksandrian kirjaston historiasta. Artikkeli liittyy Helsingin yliopiston huippuyksikön Antiikin ja keskiajan kreikankieliset asiakirjat, arkistot ja kirjastot-projektiin.
Sivuston kieli: 
http://www.tieteessatapahtuu.fi/998/frosen.htm

Näytä enemmän
Työväestön ja työväenliikkeen historiaan erikoistunut tieteellinen kirjasto, jonka aineiston hankinta painottuu yhteiskunta- ja hisotriatieteelliseen aineistoon. Kirjasto on kaikille avoin. Etusivun linkeistä pääsee kirjaston sekä omiin kokoelmiin että sen läheisimpien yhteistyökumppaneiden sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.tyovaenperinne.fi

Näytä enemmän
Saksalainen kirjasto toimii saksankielisten maiden kirjallisuuskeskus Suomessa. Kokoelmien keskeiset alueet ovat kirjallisuus ja kielitiede, saksankielisten maiden historia ja maantieto sekä laaja \Fennica\ -kokoelma. Kirjastoa ylläpitää Saksalainen kirjastoyhdistys.
Sivuston kieli: 
http://www.deutsche-bibliothek.org

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa Kansalliskirjastosta ja sen kokoelmista, palveluista, näyttelyistä ja tapahtumista. Kirjasto- ja julkaisualalle tarkoitetut palvelut löytyvät erillisistä osioista.
Sivuston kieli: 
http://www.kansalliskirjasto.fi

Näytä enemmän
Karjalan Tasavallan Kansalliskirjaston sivulla on sekä katsaus kirjaston historiaan että tietoa nykypäivästä: tietoa kirjaston henkilökunnasta, kokoelmista ja osastoista, kirjavaihdosta, tilastotietoa, linkki kirjaston näyttöluetteloon, joka sisältää myös karjalankielisen kirjallisuuden yhteisluettelon (\Carelica\) ja vepsänkielisen kirjallisuuden yhteisluettelon (\Vepsica\).
Sivuston kieli: 
http://library.karelia.ru

Näytä enemmän
Blanka är ett Åboländskt bibliotekssamarbete mellan kommunerna Kimitoön och Pargas. På hemsidan finns information om samarbetet och de olika biblioteken en länksamling samt möjlighet att söka i den gemensamma databasen.
Sivuston kieli: 
http://www.blanka.fi

Näytä enemmän
Tampereen yliopiston kirjaston verkkolehti sisältää kirjastoa ja kirjastoalaa käsitteleviä artikkeleita. Verkkolehteä on julkaistu vuodesta 2005 lähtien.
Sivuston kieli: 
http://www.uta.fi/laitokset/kirjasto/bulletiini/index.php

Näytä enemmän
Yrkeshögskolan Arcadas biblioteks webbplats. Innehåller länkar till Arcadas egen katalog, dessutom till elektroniska tidskrifter, övriga databaser och ämnesindex samt söktjänster.
Sivuston kieli: 
http://www.arcada.fi/biblioteket

Näytä enemmän
Julkaisu kertoo Seinäjoen kirjaston vaiheista vuosien 1865-1995 aikana. Julkaisusta löytyy tietoja kirjaston synnystä ja kokoelman kartunnasta sekä eri kirjastopalvelujen muodostumisesta Seinäjoella. Se sisältää myös tärkeitä vuosilukuja Seinäjoen kirjastolaitoksen historiasta ja tietoja kirjaston hoitajista.
Sivuston kieli: 
http://www.seinajoki.fi/kirjasto/historia/elonheimo.html

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua British Libraryn aarteisiin: vanhoihin kirjoihin, käsikirjoituksiin, karttoihin jne.
Sivuston kieli: 
http://www.bl.uk/onlinegallery/index.html

Näytä enemmän
Tukholman Internationella biblioteket on oiva esimerkki kirjastopalveluiden järjestämisestä monikulttuuriselle väestölle. Sivuilla on yhteystiedot, palveluiden tiedot, luettelo sekä tietoa ja informaatiota kirjaston käytöstä useilla kielillä.
http://www.interbib.se/

Näytä enemmän
Tampereen yliopiston informaatiotieteiden yksikköön kuuluvan Informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median koulutusohjelman sivuilla on ohjelman esittely, tietoa opiskelusta sekä työelämästä ja -harjoittelusta.
http://www.uta.fi/sis/iti/index.html

Näytä enemmän
Eri tietoammateissa toimivien asiantuntijoiden yhdistys.
http://www.tietoasiantuntijat.fi

Näytä enemmän
Oulun yliopiston informaatiotutkimuslaitoksen kotisivulta löytyvät laitoksen yhteystiedot, henkilökunta, tietoa oppiaineista, opintojen kulusta sekä tutkimuksesta. Sivuilla on laitoksella toimivien julkaisuluettelo, osa materiaalista on luettavissa myös kokotekstimuodossa tätä kautta.
Sivuston kieli: 
http://www.oulu.fi/hutk/info

Näytä enemmän
Englanninkielinen sanakirja on erikoistunut kirjastoalan ja informaatiotutkimuksen sanastoon.
Sivuston kieli: 
http://lu.com/odlis

Näytä enemmän
Sisältää arkistolaitoksen kirjastoja (Kansallisarkiston kirjasto, maakunta-arkistojen kirjastot).
http://erkki.linneanet.fi

Näytä enemmän

Sivut