Perhe

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
72 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Webbsidan presenterar Barnombudsmannens verksamhet och organisation. På sidorna finns också information om barnkonventionen och broschyrer om barns rättigheter på olika språk. Barnombudsmannen följer hur barnens och de ungas välfärd och rättigheter omsätts i praktiken, påverkar beslutsfattare ur ett barnperspektiv, upprätthåller kontakter med barn och unga och förmedla deras synpunkter till beslutsfattarna, förmedlar information om barnfrågor till människor som arbetar med barn, till myndigheter och till allmänheten, utvecklar samarbetet mellan aktörerna inom barnpolitiken och främjar FN:s konvention om barnets rättigheter.
http://lapsiasia.fi/sv/

Näytä enemmän
White Ribbon-kampanja on Kanadasta v. 1991 alkanut miesten liike, joka pyrkii lopettamaan miesten naisiin kohdistaman väkivallan ja sen hyväksymisen lopettamalla miesten vaikenemisen asiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.facebook.com/WRC.Finland/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa liiton toiminnasta, koulutuksista, julkaisuista ja projekteista. Sivuille on koottu kasvatus- ja perheneuvoloiden hyviä työkäytäntöjä.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenkasper.fi

Näytä enemmän
Interpedias hemsida innehåller information om organisationens fadderverksamhet i u-länder och dess adoptionsverksamhet. Kontaktuppgifter, statistik, aktuellt och diskussionsforum ingår.
http://www.interpedia.fi/sv

Näytä enemmän
Webbplats för Rädda Barnen r.f. med info om stöd- och fosterfamiljer, fadderbarn, bistånd och adoption - föreningens historik ger en översikt av arbetet för finländska barn. Webbutik och kontaktuppgifter, även till finlandssvenska lokalavdelningar.
http://www.pelastakaalapset.fi/se/

Näytä enemmän
Tukea lesbo-, bi, trans- ja homoperheille, joilla on tai jotka suunnittelevat lasten hankkimista
Sivuston kieli: 
http://seta.fi/sateenkaariperheet/

Näytä enemmän
Tänne on koottu lapsiperheiden palvelut, neuvonta, tapahtumat ja muut tärkeät asiat Oulun seudulla.
Sivuston kieli: 
https://lapsuus.ouka.fi/

Näytä enemmän
Sivut sisältävät tietoa keskoslasten hoidosta ja vanhempien tuki- ja harrastusryhmistä.
Sivuston kieli: 
https://kevyt.net/

Näytä enemmän
På föreningens Adoptivfamiljer rf:s sidor finns information om adoption och om föreningens verksamhet.
Sivuston kieli: 
https://adoptioperheet.fi/sv/

Näytä enemmän
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Sivuston kieli: 
https://naisenvakivalta.fi/

Näytä enemmän
Sidan presenterar lagen om besöksförbud. Syftet med lagen om besöksförbud är att förebygga brott och förbättra möjligheterna att ingripa i allvarligt trakasseri. Ett besöksförbud innebär att man för att skydda en persons liv, hälsa, frihet, eller frid kan förbjuda någon annan att ta kontakt med denna person. Besöksförbud kan utfärdas också då den som skall skyddas genom förbudet och den person som förbudet gäller har gemensam bostad.
Sivuston kieli: 
https://poliisi.fi/sv/besoksforbud

Näytä enemmän
Information om Röda korsets skyddshus för unga.
Sivuston kieli: 
https://www.rodakorset.fi/vart-arbete/de-ungas-skyddshus

Näytä enemmän
Väestöliiton parisuhde-kokonaisuus antaa apua parisuhteen tilan kartoittamisessa, sen hoitamisessa ja avun hakemisessa ongelmatilanteissa. Sivustoon on koottu myös tietopaketti perheen eri tilanteisiin liittyvistä lakiasioista. Toimivassa parisuhteessa on osuus siitä, miten toimia lasten kanssa eron sattuessa. Sivustossa on lisäksi parisuhdekysymysten neuvontapuhelimen tiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/parisuhteet/

Näytä enemmän
Info om Befolkningsförbundets verksamhet: medicinsk och sociologisk forskning samt befolkningsärenden. Om t.ex. familjeplanering, sexualfostran, barnavårdshjälpen, ärftlighets- och infertilitetskliniker. Kontaktuppgifter ingår.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/sv/

Näytä enemmän
Parisuhteen ja perheen asioita, neuvoja eri tilanteisiin, tietoa yhteiskunnan tuesta ja virallisesta etenemisestä avioliitton, avoliittoon, eroon, lapsen syntymän yhteydessä sekä kuolemantapauksen sattuessa.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/kansalaiselle/parisuhde-ja-perhe/parisuhde

Näytä enemmän
Eron jälkeisen väkivaltaisen vainon kohteena elävien perheiden turvallisuuden lisääminen ja vainoamisen ennaltaehkäisy. Ohjeita annetaan vainotuille sekä vainoajille. Materiaalipankista löytyy oppaita ja käsikirjoja vainosta, uhrien kuntoutuksesta ja lasten auttamisesta.
Sivuston kieli: 
https://varjosta.fi/

Näytä enemmän
Lapsettomien yhdistyksen Simpukan kotisivulla on yhdistyksen esittely ja yhteystiedot sekä lapsettomuushoitoja tarjoavien klinikoiden yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
https://www.simpukka.info/

Näytä enemmän
Usean eri perhejärjestön verkosto, jonka tavoitteena on, että monimuotoiset perheet ovat yhdenvertaisessa asemassa muiden perheiden kanssa lainsäädännössä, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa sekä työelämässä. Sivuilta löytyy tietoa monimuotoisista perheistä, verkoston toiminnasta, jäsenjärjestöistä sekä oppaita.
Sivuston kieli: 
https://monimuotoisetperheet.fi/

Näytä enemmän
Väestöliiton kotisivulla kerrotaan väestöliiton tavoitteista ja toiminnasta. Sivulta löytyvät esim. perinnöllisyysklinikka, lapsettomuusklinikka, seksuaaliterveysklinikka, perheklinikka sekä lastenhoitopalvelu.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/

Näytä enemmän
Tietoa lapsiperheiden avustuksista ja etuuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/lapsiperheet

Näytä enemmän
Adoptioperheet ry:n sivustossa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta sekä tarjotaan tietoa adoptiosta. Palvelussa on myös kysymys-vastaus -palsta.
Sivuston kieli: 
https://www.adoptioperheet.fi/

Näytä enemmän
Lastensuojelualan jäsenyhdistys, jossa jäseninä ammatillisia perhekoteja. Sivulla on yhteystiedot, säännöt, työryhmien esittely ja luettelo Suomen ammatillisista perhekodeista yhteystietoineen.
Sivuston kieli: 
https://www.apkl.fi/

Näytä enemmän
Liiton tavoitteena on edistää lapsen oikeutta säilyttää hyvät suhteet erillään asuviin vanhempiinsa. Sivulla on perustietoa elatusavusta ja elatustuesta sekä tietoa järjestön toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.elatusvelvolliset.fi/

Näytä enemmän
Tietoa ulkomaan adoptiosta, kokemuksia adoptioprosessista artikkeleita aiheesta.
Sivuston kieli: 
https://interpedia.fi/kansainvalinen-adoptio/adoptio/

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa etuuksista: asumistuesta, eläketurvasta, perhe-etuuksista, sairausvakuutuksesta, sotilasavustuksista, työttömyysturvasta ja vammaisetuuksista. Palvelussa voi asioida sekä seurata ajankohtaistiedotteita ja tilastoja.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/

Näytä enemmän
Lasten Kesä ry. on lastensuojelujärjestö, jonka tehtävänä on lastenlomatoiminnan järjestäminen ja kehittäminen. Tärkein toiminnan muoto on lasten leirien järjestäminen. Muita toiminnanmuotoja ovat mm. leirikoulut ja erilaiset yhteistyöleirit. Sivustolla annetaan leiri-infoa leirien ajankohdista, ilmoittautumisesta ja leirimaksuista.
Sivuston kieli: 
https://www.lastenkesa.fi/

Näytä enemmän
OmaKamu organisoi tukihenkilötoimintaa, jossa vapaaehtoiset aikuiset tukevat lapsia ja nuoria heidän kavereinaan, Kamuina. Sivuilla on tietoa toimintatavoista sekä yhteydenottolomakkeet Kamua etsivälle sekä Kamuksi haluavalle.
Sivuston kieli: 
https://www.omakamu.fi/

Näytä enemmän
Valtakunnallisen uusperheiden asioita ajavan yhdistyksen sivusto sisältää tietoa niin uusperheistä yleensä kuin myös yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi lakiasioita, keskustelua ja yhteystietoja (myös paikallisosastojen).
Sivuston kieli: 
https://supli.fi/

Näytä enemmän
Väestöliiton perheverkko-sivustossa on tietoa pikkulasten vanhemmille. Sieltä löytyy tietoa julkaisuista ja artikkeleista, informaatiota neuvonnasta ja vastaanotoista sekä ryhmistä ja kursseista, joihin voi osallistua.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/vanhemmat/tietoa-lapsiperheille/

Näytä enemmän

Sivut